Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

 Vybraný scénář : Observe and create a resource  Třídy: 2.A a 3.B  Věk žáků: let  Vyučovací předmět: španělský jazyk (úroveň A1 – A1+)  Téma/
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
Už ses narodil, tak žij !.
obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Všem lidem na celém světě přeji…
MOUDRA.
Linkin Park.
Nyní má kapela čtyři členy.
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
Bezpečný internet Je důležité vědět, jak si chránit své zdraví i zdraví počítače a správně a bezpečně se u něj chovat.
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
Složení počítače Informatika 5. třída.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
PŘIVLASTŇOVACÍ ZÁJMENO MY, YOUR ANOTACE Šablona:ICT AJ přivlastňovací zájmena MY, YOUR Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Jako kybergrooming se označuje chování uživatelů internetových komunikačních prostředků (chat, ICQ, Skype atd.), kteří se vydávají za jinou osobu s.
V naší prezentaci, videích a fotkách chceme ukázat, jak taková kyberšikana vypadá, zvláště chceme poukázat na to, že i vzhled dělá hodně!
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Vytvořme společně lepší internet.
 Proč?  Na kurzy?  Co?  Jak?  Kdo?  Mezinárodní skauting jako inspirace  Diskuze…
Bezpečný internet Výpočetní technika.
Lukáš Chromý Gymnázium Židlochovice Prima 2014/2015
HUDBA V BAROKU.
2. V zajetí řádu klasicismu 2. Duchaplnosti salonů Chci marně chytat vlastní stín, chci jít, však stojím pevně, běda! A zlo v mé duši spát mi nedá, ač.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Jejich Team na koncertech. Hlavní aktéři – herci,tanečníci Poland Tomek Mikusiński V muzikále Jordan Ve volném čase chodí na diskotéky někdy je i DJ!
Helena Vorlová Kamasová silvie.
Bezpečnost na internetu
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Happy Chickens Bezpečně na internetu.
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
Jak na bezpečný internet?
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
9 let na základní škole:.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Inf Sociální sítě Facebook. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
VY_32_INOVACE_26_Slovni_druhy_uvod Jazyk a jazyková komunikace
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
I am going to go shopping. What are you going to do tomorrow?
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Justin Bieber.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
LONDON AND PRAGUE Autor: Mgr. Ivana Tesařová
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.
Pracovní postup Jiří Borovička,Dan Duong. Fotky.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
PAST CONTINUOUS MINULÝ ČAS PRŮBĚHOVÝ
Tenis
STŘEDNĚDOBÝ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY OPAVSKO Z.S. CZ /0.0/0.0/16_063/
Používej myš !
Transkript prezentace:

Simple Plan

Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný zpěvák, Jeff hraje na kytaru a Chuck je bubeník.

Fotky

Jména a informace... Jméno: Charles Andre Comeau  David Phillipe Desrosiers  Sebastien Lefevbre  Jean-Francois Stinco  Pierre Bouvier Pierre Bouvier

Video- Pisničky I'd Do Anything Welcome to my life Crazy Your Love Is A Lie

Info: Sestava - Pierre, Chuck, Jeff, David a Sebastien byla kompletní ale chybělo jim jméno. Už na střední měli plán, že nechtejí skončit jako šedé myši někde v kanceláři nebo dělat něco co je nebaví. Naopak - toužili se skupinou jezdit po světě, koncertovat, získávat nové přátele. Byl to jednoduchý plán. A když se do puntíku splnil nebylo co řešit - pojmenovali se Simple Plan.

Videa