H E L E N A H L U Š I Č K O V Á.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P Ř E K R Ý V Á N Í S Y M B O L Ů P Ř E K R Ý V Á N Í S Y M B O L Ů
Advertisements

divadelní inscenace ze vzpomínek, veršů a Pohádek pro nehodné děti připomínající dávný svět Prévertova dětství, v němž mnozí z nás poznávají.
m i r o s l a v a t r i z u l j a k o v á malířka, restaurátorka narozena 1955 v Olomouci Absolventka SUPŠ v Uherském Hradišti, obor užité a propagační.
Zdraví Vás KRTEČEK.
Svůj vs. jeho, její, jejich Fill in the blanks with the correct form of svůj or jeho/její/jejich, depending on whether the subject of the clause is the.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle.
d r a č í s t r o m kombinovaná technika dagmar p e t r á š k o v á.
Narodila jsem se v Praze Po maturitě na gymnáziu jsem vystudovala Vysokou školu uměleckoprůmyslovou v Praze, v atelieru prof. O. Eckerta Po jejím.
m a r e k t r i z u l j a k malíř, sochař, sklářský výtvarník narozen 1953 v Bratislavě Absolvent Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném.
Český jazyk a literatura Poezie českých autorů 1. poloviny 20
SAVCI 3. A 4. TŘÍDA.
LESNÍ ŽIVOT Kristýna Čermáková.
VY_32_INOVACE_Př-ž 6.,7.19 Anotace: Vzdělávací oblast: Savci – hlodavci, zajíci, šelmy Autor: Ing. Jiří Jungmann Jazyk: přírodopis Očekávaný výstup: Rozlišuje.
Vánoce v Japonsku.
Mystika 1.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
MASOPUST.
B N N A Á E V D K E Í D M O Ř O E CH L B A K J.
P O U T N Í K olej malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
h e l e n a s a m o h e l o v á narozena 1941 v Praze studia : Střední uměleckoprůmyslová škola Praha VŠUP Praha, ateliér keramiky a porcelánu Od.
HANA LANGOVÁ - VEPŘEKOVÁ
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
Autorka: Veronika Prouzová
M A R T A T A B E R Y O V Á narozena v Olomouci absolvovala Vysokou školu uměleckoprůmyslovou v Praze Je členka Mezinárodní keramické akademie AIC.
Kámen Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro 21.
dagmar p e t r á š k o v á d r a č í s t r o m kombinovaná technika.
K l á r a a d a m o v á. k l á r a a d a m o v á.
Jak to, že film se skládá ze spousty obrázků?
František Weiss Zabývá se modelingovou a výtvarnou fotografií, fotografováním společenských akcí, fotografováním svateb a životních událostí. „Doufám,
VTIPY Proč indiáni pochovávají mrtvé za kopec? Protože tam mají hřbitov.
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Petr Muk *
Berthe Morisot ( ) Narodila v Bourges ve velmi majetné rodině státního úředníka. Rodina ji podporovala ve vzdělání, kreslení a malování. Brzy.
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
P O U T N Í K malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
Výtvarné směry 2. poloviny 20. století
Název školy:Základní škola, Husova 276, Podbořany, okres Louny Autor:Mgr. Dagmar Sachsová Název:VY_32_INOVACE_125_PODSTATNÁ_JMÉNA Téma: Druhy podstatných.
Egon Erwin Kisch (1885 –1948) Petra Henychová. „Zuřivý reportér“
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Pec pod Sněžkou, okres Trutnov Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Milena Brádlová; datum: 24.
Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.
VY_32_INOVACE_36_Domácí zvířata Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Žaneta Fiebigerová.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_10 Český jazyk a literatura – Na počátku prý stálo.
SAVCI Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/ Vypracovala: Soňa Koukalová ZŠ a MŠ Mladoňovice
T ŘI ZPŮSOBY ŘEŠENÍ SLOVNÍ ÚLOHY Úvodní úloha ke kapitole Slovní úlohy řešené pomocí lineárních rovnic Mgr. Hana Přichystalová.
Česká barokní malba. K. Škréta: Narození sv. Václava.
Pes domácí Pes Fena Štěně Pes štěká: „Haf, haf.“ Hlídá, pomáhá, zachraňuje, vyhledává, bývá přítelem a společníkem.
Země – podmínky života.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Moje kočka Micinka Moje kočka Micina se narodila v roce 2015
Projekty pro žáky Art & Design in Our Lives – KA2
Období: září – prosinec 2011
Prezentace obrázků Zvířata 1.A Barbora Šilarová
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Vítejte v Písmenkově ‒ seznamte se s písmenkem M, m
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_26_DOMÁCÍ ZVÍŘATA TÉMA: DOMÁCÍ ZVÍŘATA
Co jsou to podstatná jména?
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Slova nadřazená a podřazená
DEN ČTENÍ.
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
ŠABLONA III/2 MIKOLÁŠ ALEŠ
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Zikmund Lucemburský. Základní údaje Narození:15. února 1368, Norimberk,Německo Úmrtí:9.prosince 1437,Zmojmo Pohřeb:Římskokatolická katedrála,Oradea Manželky:Marie.
Podpora technického nadání na Základní škole Ostrava, Matiční 5, přísp
Domácí mazlíčci Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_03_Člověk a příroda.
DUM I. / 4. domácí zvířata Bc. Zdeněk Klíma.
VY_32_INOVACE_03_Literatura 19. století Romantismus
Shody a rozdíly Vennův diagram
Transkript prezentace:

H E L E N A H L U Š I Č K O V Á

narozena 31.12.1968 studia : 1983 – 1987 SUPŠ Uherské Hradiště, obor keramika / Jiří Vlach, Vladimír Groš / 1987 – 1993 VŠUP Praha, ateliér keramiky a porcelánu / Václav Šerák / 1991 – 1992 Duncan of Jordanstone College of Art, Dundee, Skotsko / Tim Proud /

Od roku 1990 vystavuje doma i v zahraničí, zúčastňuje se sochařských sympozií a má řadu realizací

KOČIČÍ RODINKA NA MAŠKARNÍM PLESE ( TATÍNEK SE MOC NEBAVÍ…)

„NALEJEME SI ČISTÉHO VÍNA“ ŘEKL KOCOUR MYŠI

KDE MÁŠ MRKEV, KRÁLÍKU ?

NEPŘÍLIŠ PŘÍTULNÝ MEDVÍDEK

MEDVÍDEK PRO MAGRITTA

SVATÝ KOČKO

DVOJNÁSOBNÁ MATKA

KRÁLIČÍ ŽENA KRÁLÍK JE SYMBOLEM ÚSVITU, TVOŘENÍ ŽIVOTA A NESMRTELNOSTI TAK KAŽDÁ MATKA STÁVÁ SE VLASTNĚ „KRÁLIČÍ ŽENOU“ NAVŽDY UŽ ROZPOLCENOU MEZI RODINOU A PRACÍ

HRÁČKA KULIČEK

SMUTNÁ ČERNÁ MADONA

ŽENA S MOTÝLY

ŽENA S CIHLOU CIHLOVÁ ŽENA

VYLOUČENÁ

HLAVA S KOČKOU

MEDÚZA

ANDĚL OSVĚTLENÍ

DEN ZA DNEM

NOE 23. STOLETÍ (zachraňuje ve vesmírné lodi animované postavičky, protože žádná opravdová zvířata v té době už nežijí)

MALÝ MEDVÍDEK

SOLIDNÍ MEDVĚD

SPOLEČENSTVÍ

AUTOPORTRÉT VÝTVARNICE fotografie: Lukáš Paulas Dagmar Petrášková Jiří Hlušička a z archivu autorky © Dagmar Petrášková www.hlusickovi.webnode.cz AUTOPORTRÉT VÝTVARNICE