Jsme basketbalový tým působící v americké NBA Sídlíme ve státě Kalifornie Přezdívá se nám „Válečníci ze Zlatých států“ Vyznáváme modrou, bílou a žlutou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

SPORT – Spišská Nová Ves
Š ternberk BRANKÁŘ – 15 – ULMON LIBOR C – 10 – NOVÁK JINDŘICH - 2 – MAZAL JAKUB - 2 – MAZAL JAKUB CHARVÁT VÍT CHARVÁT VÍT - 13 – NEUMAN.
Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Pracovní pomůcky pro 1.stupeň ZŠ
We speak English in the Bohemia Region
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
VY_32_INOVACE_Čj-Li 6.,7.09 Anotace: Žáci si hravou formou ověří své znalosti a všeobecný přehled. Vzdělávací oblast: český jazyk a literatura Autor: Mgr.
Fotbal.
Play-off 2007/2008. Všemi podceňovaný tým ASH Řetenice 1989 se v sezóně 2007/08 probojoval - a to velmi snadno (!!!) - do závěrečných bojů play-off teplické.
Metodický list Se sportem je pojem fair play nerozlučně spjat. Patří k základním kamenům výchovy sportovců všech výkonnostních úrovní a každého věku.
Bonapartův přechod přes Alpy
Kdo jsme..? -jsme československý vodní institut, který zkoumá vodu doslova do kapičky a snaží se tak pomoct celému světu…,který je už tak moc nečištěný.
TLUSTICOVITÉ (Crassulaceae)
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
Anketa o Africe.
Sněhuláci z papírových koleček
Jižní amerika Nerostné suroviny
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
VLA. KROUŽKOVÁNÍ SPRÁVNÉ ODPOVĚDI.
NEW JERSEY DEVILS. PŘEHLED Základní informace Základní informace Historie Historie Fotogalerie Fotogalerie Sestava Sestava Statistiky Statistiky Rekordy.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
BK Kondoři Liberec.
{ Basketball Tělesná výchova Julie Ráčková, 6. A.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Měření rentgenového spektra Mo anody
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Millikanův pokus Michal Jex, gym. Jaroslava Heyrovského, Praha
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
Sady 5. května Plzeň
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Systematika basketbalu V současné době patří basketbal mezi nejrozšířenější a nejpopulárnější sporty na světě. Překážku v dalším rozvoji představuje současná.
AUTOR: Tomas Calta. Čím to vlastně začalo: Serial Stargate SG-1 Navajoes na stejnojmenný film z roku Ten nás poprvé seznamuje s artefaktem jménem.
Průřezové úlohy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Létající ryby Vypracoval: Michal Brzobohatý
Popisuje: Vojtěch Zedek
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
České hokejové zlato v Naganu 1998
Žáci 6. A Zájmové profily.
Basketbalová pravidla
TJ Sokol Vikýřovice.
Příběhy našich sousedů
VY_32_INOVACE_21_Co_je_internet
Za vlády přemyslovských králů 2
České hokejové zlato v Naganu 1998
Webová prezentace zájmového sdružení
ZÁMECKÁ PREZENTIÁDA – 3. ročník
Petrů, Macháčková, Körberová
Jak poznat dávku z barvy gelu?
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly.
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

Jsme basketbalový tým působící v americké NBA Sídlíme ve státě Kalifornie Přezdívá se nám „Válečníci ze Zlatých států“ Vyznáváme modrou, bílou a žlutou barvu

NBA - National basketball association NBA => 30 týmů => 2 konference => 6 divizí

Mark Jackson byl náš hlavní trenér v sezoně 2013/14

Tato sezona se byla ve velmi silné západní konferenci velice slušná GSW zakončili základní část na 6. místě, což zaručovalo místo v play-off V prvním kole play-off narazil náš tým na velmi silný a odhodlaný tým z LA Clippers

Už před začátkem této série byla mezi týmy znát velká rivalita Celá série byla velmi tvrdá a došlo k velmi vyrovnaným i nevyrovnaným zápasům Série nakonec skončila ve prospěch Clippers 4:3

Jménem týmu bychom vám chtěli poděkovat za pozornost a shlédnutí této prezentace PODPORUJTE nás na webu A hlavně mě tvůrce - Jan Alexa Navštivte prosím můj školní vypracovaný web ( Basketgsw ) Basketgsw

Můj web je pouze smyšlený a slouží jako školní práce Vypracoval: Jan Alexa