Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly."— Transkript prezentace:

1 Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly byly připraveny k naší prodejní výstavce.

2 Některými výtvory bychom se zvlášť rádi pochlubili, protože daly dětem několik dnů pořádnou práci.

3 K přípravě některých dekorací jsme používali lepící pistoli, proto děti z bezpečnostního důvodu nemohly lepit, ale byly velice šikovné při vázání větviček zlatým drátem, nebo malování sádrových ozdob barvičkami.

4

5 Některé ozdoby nám ještě zůstaly z „Podzimního tvoření“ a tak jsme je s dětmi jen poopravili a zařadili mezi ostatní.

6 Zvlášť bychom chtěli poděkovat babičce, která nám přinášela svícínky,které pro náš trh vyráběla doma.

7 Předvánoční trh se konal v mateřské škole v úterý 16
Předvánoční trh se konal v mateřské škole v úterý 16.prosince, celý den byla škola otevřena pro veřejnost, ale navštívili nás pouze rodinní příslušníci dětí. Byli jsme malinko zklamaní, že se k nám nepřišli podívat i ostatní, ale prodali jsme téměř vše. Za snahu děkujeme rodičům i dětem. Z vydělaných peněz pořídíme dětem ceny do kola štěstí, které se bude točit na Maškarním plese 24. ledna. Rádi bychom vás pozvali.


Stáhnout ppt "Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly."

Podobné prezentace


Reklamy Google