Stravovací služby – formy a realizace rychlého občerstvení

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ivana Kůtová Tereza Navrátilová
Advertisements

stravovacích zařízení
Formy veřejného stravování
Střední škola obchodu a služeb Jihlava
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Bc. Anna Hana Kučeráková.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.03 SOU Obořiště
ZÁVODY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ se zabývají hromadnou výrobou, prodejem pokrmů a nápojů, poskytují další doplňkové služby.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Moje budoucnost.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Přednáška č. 6 Horák Jakub
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.19 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.01 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.
Grand restaurant pana Septima
Bc. Daniel Vančura Francie.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Helena Bauerová Aj-Čj 3. ročník
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
Raut.
Jídlo Základy jídla I. Část
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Alkohol v ČR MUDr. Ferdinand Polák, Ph.D. náměstek ministra pro zdravotní péči Ministerstvo zdravotnictví.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE GAZ Název DUMuGAZ K Stupeň a typ vzděláváníStřední.
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Kvíz Kvíz
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Síť podniků stravovacích zařízení. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
PÁTEK Polévka Čínská hovězí 20,- Kč Polévka Zelňačka 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_16.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Technika obsluhy – Příprava a obsluha rautu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
Anglie Stravování. SNÍDANĚ - BREAKFAST English breakfastToast.
Rozdělení odbytových středisek
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výrobní činnost hotelu
Prodejní a odbytová činnost ve stravovacích zařízeních
Formy rychlého stravování
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Jaké mají žáci chutě? Vypracoval Martin Králík, Marek Pavlica
Čínská hovězí se zeleninou
PÁTEK Polévka Čínská hovězí 20,- Kč Polévka Zelňačka 25,- Kč.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
Green Pan, s. r. o. Dobij se dobrým jídlem!.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Realizace produktu hostinských zařízení
Oblíbené fastfoody.
Společenská výchova – V restauraci
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Kategorie odbytových středisek
Technika obsluhy – Společenská setkání
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_07_EKO_374_Jan
Moderní trendy v gastronomii
Moderní gastronomie Ruth Martin.
Moderní gastronomie Bio Food
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Transkript prezentace:

Stravovací služby – formy a realizace rychlého občerstvení Dobiášová Kateřina, Dostrašilová Veronika 3. 11. 2011

Realizace produktu hostinských zařízení Obsluha Samoobsluha Kombinovaný systém obsluhy Prodejní automaty

Samoobsluha Obsluha Průběžný systém Rajónový systém Brigádnický systém Francouzský systém Samoobsluha Průběžný systém Systém konzumačních lístků

Kombinovaný prodej Prodejní automaty Etážová obsluha Ambulantní prodej Prodej přes pult Prodejní automaty

Formy rychlého stravování Fast food Steak house Minigril, pipigril Kebaby a gyrosy Patisserie Lunch restaurace Barbecue Pizzerie

Fast food Jídlo připravované před zraky hostů Rychlé, levné Většinou smažené produkty (hranolky, kuřecí kousky, burgery, atd.) Firmy: McDonald's, KFC, Burger King ale i různé bageterie a čínská bistra

Steak house & pipigril,minigril

Kebab, gyros & barbecue

Patisserie Speciální cukrárny Teplé moučníky

Lunch restaurace Za jeden poplatek nabídka teplých i studených pokrmů Nápoje placeny zvlášť

Pizzerie