UPOUTÁVKA na geologickou víkendovku 13. – 15. dubna 2012 a ještě něco navíc, co v pozvánce nebylo První zásadní zpráva můžu potvrdit, že i do Klokočských.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet
Advertisements

SEJDEME SE V CHRUDIMI NA VLAKOVÉM NÁDRAŽÍ V SOBOTU JIŽ V TO PROTO, ŽE V TUTO DOBU JE NEJMENŠÍ DOPRAVNÍ ŠPIČKA V CESTOVÁNÍ ČASEM A NETVOŘÍ.
Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Orientace ve městě.
AUTO : V obci Rybná nad Zdobnicí odbočit u motorestu (ukazatel Litice, nebo Česká Rybná), do obce Záchlumí. Zde u dřevěné kapličky (zvonice) obr.1 opustit.
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
Černý humor.
Tak tuhle chorobu znám ! Nedávno mi byla diagnostikována následující choroba: VPDSP - Věkem Podmíněný Deficit Soustředění Pozornosti. Jak se projevuje.
Poznávání přírody.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Koupil jsem si malý, roztomilý domeček v horách a měl bych radost, kdybys přijel na návštěvu…
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Jarní prázdniny ve školní družině
Geologická víkendovka – expedice Kozákov 13. – 15. dubna 2012 nahlédnutí do světa skal, balvanů, valounů, šutrů a jiného - nám drahého kamení.
Evakuace na kole, cíl neznámý Start od radnice MČ Praha 13 Sluneční nám. – Nové Butovice.
Příroda a okolí Spišské Nové Vsi
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
ŠKOLNÍ VÝLET 3.B MORAVSKÝ KRAS
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče
GREŠLOVÉ MÝTO.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Lyžařský výcvikový kurz
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
P E R N Š T E J N návrat do časů minulých Jako každý rok v tomto čase jdeme z křižanovského náměstí v sobotu 14. června 2001 v 5 45 ráno. Čas odchodu.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
LUHAČOVICE
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
TERÉNNÍ VÝUKA GEOGRAFIE Malá Morávka – Karlov 15. až 17. dubna až 19. dubna 2013.
Meluzíni, Meluzínky, Meluzíňata – bývalí, současní i budoucí dříve než na nás přijde zimní spaní je tu zase hradní hraní LP 2009 Od pátku 30. října do.
Návštěva města v Rakousku
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Umíte se chovat na silnici?
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí se zveřejněním na Metodickém portálu.
CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...
XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice
Mladá Boleslav Spádová oblast Mladá Boleslav 1: Město Mladá Boleslav a spádová aglomerace cca obyvatel 2: Okres Mladá Boleslav cca obyvatel.
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název:
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Aleš Jarolím VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Český jazyk_12_Slovní druhy.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
13. výlet turistického kroužku 2. ročník sobota
HALTRAVOU z POSTŘEKOVA do POBĚŽOVIC
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Autor: Mgr. Radana Marelová
J a p o n s k á a č í n s k á p ř í s l o v í.
Práce s textem úryvku z pohádky.
Kremnica.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
J a p o n s k á a č í n s k á p ř í s l o v í.
VY_32_Inovace_2.2.1 Dopravní prostředky a značky
Třídní schůzky
Tábor 2019 Horosedly.
H2O - Vltava.
Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.
Transkript prezentace:

UPOUTÁVKA na geologickou víkendovku 13. – 15. dubna 2012 a ještě něco navíc, co v pozvánce nebylo První zásadní zpráva můžu potvrdit, že i do Klokočských skal u Turnova už dorazilo jaro

Milovníci kamenů, kamínků, balvanů a šutrů si tu přijdou na své, protože tady, jsou s kameny „srostlá“ nejen obydlí domorodců, ale i domácí kočkovité šelmičky Několik uklidňujících informací pro starostlivé matky V klubovně základny Štika, která je na ostrohu mezi rameny Jizery NEHROZÍ dětem zima, protože jim zatopíme v krbu - v noci se budou hřát i vzájemně – ubytování je prostorově úsporné a tak se spí stylem „sardinka“ – nepotřebují proto příliš teplé věci na spaní – na podestě pod stropem to bude možná možná jen na tričko Potřebují spacák a karimatku, hrnek na čaj + 1 nádobu na jídlo (ešus) pro dvě osoby dohromady + lžíce + věci uvedené v pozvánce Batohy malošům zabalit tak, aby je byli schopni utáhnout 1,5 km od nádraží. Jsme v centru Turnova a tak pekárna i další obchody s jídlem jsou na dosah (plyšáky i knihy minimalizujte nebo raději vynechte ) Nádobí i „nohy“ se myjí v jednom škopku takže je předmyjte do foroty a na neděli večer připravte očistnou lázeň

V mapě se orientuju skvěle – bloudila jsem jenom 2x Do cesty se mi nachomýtl i skalní hrad Rotštejn a tak vás o něj taky neochudím. První den budeme skály prolézat, ohmatávat je nohama a kochat se vyhlídkama ze skal i z Kozákova – možná do mlhy – ale i ta je pěkná. Druhý den budeme kamínky obdivovat v muzeu a hledat poklady. Na „expedici“ potřebují děti malé kladívko, majzlík a pokud uznáte za vhodné i brýle na oči

Dopravní informace Podle pomníčku neznámého cyklisty je jasné, že po žluté se Klokočkama může jen pěšky Do Turnova ale v pátek přijedeme vlakem a auty a tady jsou instrukce: VLAK odjíždí v pátek ze ZÁPADNÍHO NÁDRAŽÍ v Ústí sraz je ve hod. AUTA – ze směru od Prahy a Mladé Boleslavi přejet na hlavním tahu most přes Jizeru a sjet směr centrum (směr Praha) – pod mostem minete vedle silnice zajímavý židovský hřbitov – hned na prvním kruháči (nájezd zpět na most směr Praha) nebudete pokračovat rovně na centrum, ale doleva a před nájezdem na most je odbočka na silničku se zákazem vjezdu (jen pro dopravní obsluhu) po 200 metrech je šedá vila – kolem ní vlevo přes malý mostek se zelenou bránou – zákaz vjezdu (není zamčená – otevřete si)