Hallowenský den Valašské Meziříčí 31. 10. 2012. Plakát.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Gymnázium Víťězslava Nováka v Jindřichově Hradci: Vítejte u prezentace akce „HUDBA V NÁS – hudební toulky d ě jinami m ě sta“
Advertisements

Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Integrovaný záchranný systém
40 let mateřské školy Kladno Plzeňská 3129
HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
Blatnice pod Svatým Antonínkem  Budovy  Počty žáků  Počty zaměstnanců  Rok ve škole  Naše úspěchy  Časopis.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
TVÁŘ A MĚSTO - výtvarný projekt ZŠ T. G. M. ve Fulneku (se žáky 8. a 9
(Tvorba naučné stezky, na které se seznámíte s hlavními druhy našich dřevin)
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Na závěr roku 2011 obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE
Sídlo: Kolárova 41, Oleška IČO: DIČ: CZ
Terénní výměnné programy ve Zlínském kraji
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
12. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Více obrázků najdete na Naše výprava začala na Václavském náměstí.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Na závěr roku obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO.
?? NUDÍTE SE ?? !!POKUD ANO TAK!! ZMAČKNĚTE DALE Dále.
Kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Projekt: Po stopách lovců mamutů PŘEDBĚŽNÝ CÍL Kognitivní: hravou formou seznámit žáky s historickým obdobím pravěku na našem území Afektivní: Emocionální: vlastním prožitkem a osobní
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Brno 25. listopadu 2008.
EMISE PROJEKT STUDENTŮ SLEZSKÉHO GYMNÁZIA, Opava, p. o.
Birmingham Anna Kolářová
EVVO v Muzeu regionu Valašsko Mgr. Pavlína Vymazalová.
Mateřská škola Vsetín Luh I. Kde nás najdete? Kde nás najdete?
Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod.
Školní rok 2014/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_94 Licence: CC BY-NC-SA 3.0 Jméno autora:
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
Minipodnik CULERO. O nás  Jmenujeme se CULERO.  Logem podniku je fialový čuník.  Naším produktem jsou želé bonbony, které jsme nazvali Želíci.
PODZIM POD ZELENOU HOROU 34. ročník turistické akce ve dnech v Nepomuku.
KULATÝ STŮL k budoucnosti financování zdravotnictví v ČR Ing. Ondřej Mátl, MPA, MSc. koordinátor projektu Úřad vlády ČR 11. června 2007.
„Cesta k udržitelnému rozvoji Vsetínska“ Projekt CZ0109 Modul č. 5 EKOMAPA VALAŠSKA PŘÍRODA VALAŠSKA.
DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky.
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Zhodnocení uplynulého ročníku soutěže
Německo 2016 Nürtingen.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Předmět: Občanská výchova Ročník: 6. Tematický okruh: Péče o občana
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS.
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
ZŠ Staré Město.
Dobrovolníci neslyšícím a SP
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
LŠTĚNSKÝ ZÁMEK IX. ročník -Závěrečné práce
Planeta Země VY_32_INOVACE_ 27_Zeme vlastivěda, 4.,5. ročník
„Moje škola – moje třída“
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Flora pragensis Kdo? Kdy: 7. prosince 2017
Zahájení projektu – Vytváříme zajímavé jednohubky.
STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): Práce s textem
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Transkript prezentace:

Hallowenský den Valašské Meziříčí

Plakát

 Již po dobu 10 let vyřezávají žáci naší školy hallowenské dýně, na soutěže a různé akce, které se pořádají na podzim. Vždy je škoda, že tuto část kuchařského umění vidí jen hrstka lidí, či návštěvníků Carvingových soutěží.  Letos poprvé jsme se rozhodli vyřezat dýně pro všechny občany našeho města.  Připravili jsme plakát, oslovili školy a školky, širokou veřejnost a známé.  Naše prezentace ukazuje ve svém nočním představování krásu těchto řezbářských děl.

Aranžování hallowenských dýní na nádvoří zámku Žerotínů

Vyřezané dýně

Závěrečné zhodnocení

Poděkování  Poděkování patří městu Valašské Meziříčí a jeho projektu „Zdravé město“  Integrované střední škole - Centru odborné výchovy a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky ve Valašském Meziříčí  Paní učitelce odborného výcviku Bc. Marii Paprstkářové  Žákům ISŠ kteří se podíleli na přípravě  Všem Základním školám, které přinesly dýně do soutěže  A také všem návštěvníkům