Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS."— Transkript prezentace:

1 DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS.

2 DOBROVOLNÍK Člověk, který bez nároku na finanční odměnu poskytuje svůj čas, svoji energii, svoje vědomosti, znalosti a dovednosti ve prospěch druhých osob.

3 DOBROVOLNÍK v Sociálních službách města Havlíčkova Brodu
paní Eva, Miroslava, Hana, Marie, Milena, Radka, Jana, Drahuše, Bohumila, Ludmila, Marie, Vladěna, pan Zdeněk, Pavel, slečna Katka, Denisa, Tereza, Jana, Veronika, Jana. 20 dobrovolníků včetně 7 jednorázových, 649 dobrovolnických hodin v roce 2013.

4 DOBROVOLNICKÁ ČINNOST
Individuální Skupinová Pravidelná Jednorázová

5 NAŠI DOBROVOLNÍCI

6 NAŠI DOBROVOLNÍCI

7 SETKÁVÁNÍ DOBROVOLNÍKŮ S PANÍ ŘEDITELKOU
Sdílení Inspirace Poděkování

8 FOKUS VYSOČINA DOBROVOLNICKÉ CENTRUM V REGIONU HAVLÍČKŮV BROD A CHOTĚBOŘ
Sociální služby města Havlíčkova Brodu spolupracují s Dobrovolnickým centrem pro region Havlíčkův Brod a Chotěboř Fokus Vysočina od roku 2004. Zájemci o dobrovolnickou činnost se v případě Sociálních služeb města Havlíčkova Brodu mohou rozhodnout pomáhat ve 3 dobrovolnických programech, a to v: programu pro uživatele domova pro seniory, programu pro uživatele pečovatelské služby, programu pro uživatele denního stacionáře pro seniory.

9 UDÍLENÍ CENY KŘESADLO

10 PROJEKT

11 Děkuji Vám za pozornost.
V dnešním komplikovaném světě představuje práce pro druhé zdarma cennou šanci získat jasný a rychlý důkaz, že naše existence má nějaký smysl. Děkuji Vám za pozornost.


Stáhnout ppt "DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS."

Podobné prezentace


Reklamy Google