Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Minipodnik CULERO. O nás  Jmenujeme se CULERO.  Logem podniku je fialový čuník.  Naším produktem jsou želé bonbony, které jsme nazvali Želíci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Minipodnik CULERO. O nás  Jmenujeme se CULERO.  Logem podniku je fialový čuník.  Naším produktem jsou želé bonbony, které jsme nazvali Želíci."— Transkript prezentace:

1 Minipodnik CULERO

2 O nás  Jmenujeme se CULERO.  Logem podniku je fialový čuník.  Naším produktem jsou želé bonbony, které jsme nazvali Želíci.

3 Produkt a výroba  Vyrábíme želé bonbony.  Jsou ručně vyráběny.  Skládají se z kvalitních surovin.  Mají libovolné tvary a různé příchutě.

4 Finanční souhrn  Prodali jsme více než 1000 kusů želé bonbonů.  Myslíme, že jsme byli úspěšní, protože jsme prodali všechen náš vyrobený produkt.  Cena produktu je vyjádřena v grafu.

5 Marketing a propagace  Před každou naší akcí jsme rozesílali školám letáky a to prostřednictvím e-mailu.  Spolu s výdejem Želíků jsme rozdávali samolepky s naším logem.  Způsob propagace:  www.culero.webnode.cz  E-mail  Školní rozhlas  Letáky a plakáty

6 Shrnutí Budoucí potenciál  Priority podniku:  Optimalizace stávající výroby  Při vysokém zájmu o náš produkt:  Rozšíření výroby o nové příchutě a tvary  Rozšíření výroby o další produkt

7 Zkušenosti  Jsme rádi, že jsme se do tohoto projektu mohli zapojit.  Přineslo nám to mnoho pozitivních zkušeností.  Například hospodařit s omezenými finančními prostředky, organizovat a propagovat vlastní podnik a také vyrábět náš produkt.  Děkujeme naší paní učitelce Mgr. Janě Kinclové a všem, kteří organizovali tento projekt.

8 Konec prezentace Děkujeme za pozornost.


Stáhnout ppt "Minipodnik CULERO. O nás  Jmenujeme se CULERO.  Logem podniku je fialový čuník.  Naším produktem jsou želé bonbony, které jsme nazvali Želíci."

Podobné prezentace


Reklamy Google