Návrh vizuální identity StreamTV 4.8. 2006. Strana | 2 Východiska projektu Představit pomoci logotypu nový zábavný internetový portál StreamTV.cz, který.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Přístupnost jako komplexní problematika eGovernmentu Michal Rada Iniciativa informatiky pro občany.
Metoda QFD metoda plánování jakosti založená na principu maticového diagramu umožňuje transformaci požadavků zákazníků do navrhovaného produktu a procesu.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Návrh a zdůvodnění změny loga ŠSČR Současné logo je zastaralé. Od dob jeho navržení se změnily média: z papíru se přešlo na počítače, z počítačů se postupně.
Řeč, jazyk, mluva.
Vztahy mezi lidmi 7. ročník - září.
Komunikace Aktivita č.1: Člověk a svět práce Prezentace č. 6
PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Základy práce v aplikaci Adobe Illustrator 1. část
PUBLIC RELATIONS PRO ÚČELY KNIHOVNY. SVĚT JE DÁÁÁÁÁVNO PŘED NÁMI - Mezopotámie, Asýrie, Persie a Egypt tiskový mluvčí britského ministerstva financí.
Pravidla publicity projektu
Program Ekoškola je mezinárodní vzdělávací program, který v České republice organizuje sdružení Tereza. Jeho cílem je, aby žáci zlepšili prostředí ve.
EVVO - magické slovo. Co to je EVVO ? E NVIRONMENTÁLNÍ V ZDĚLÁVANÍ V ÝCHOVA a O SVĚTA ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA je výchova týkající se životního prostředí.
Management a marketing PODNIKOVÁ IDENTITA Ing. Pavel Pánek 3
Dramatika pro děti Workshop ARAS Strana 1.
Corporate identity Vítám Vás na přednášce.
Metainformační systém - Metaportál MŽP ČR
Strategické plánování cílem strategického plánování je vytvářet a přetvářet obchody a výrobky firmy, tak aby jejich kombinace zabezpečovala uspokojivé.
TELEVIZE PUBLIC Prezentace televize, sledovanost, kontakty Květen 2010.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Byznys rychlostí myšlenky
U3V Počítačová grafika Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. gml.vse.cz Vysoká škola ekonomická fakulta.
Získáváme fotografie pro práci Odkud a jak…. Kde se používá počítačová grafika tiskoviny – časopisy, noviny, knihy, letáky reklama – billboardy, propagační.
Cílové skupiny SWOT analýza= analýza vnitřních a vnějších podmínek firmy STP proces=segmentace, targeting, positioning.
©c.zuk Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o., Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady.
Vzdělávání pedagogů v oblasti prevence úrazů dětí
GIS??? Ve státní správě Karel Charvát. GIS?????? Je správné používat v souvislosti s využíváním prostorových informací ve státní správě, ale i v komerčním.
Nákupní jednání zákazníků Pochopení zákazníků je východiskem pro navrhování marketingových nabídek, které splní jejich požadavky.
Prostředí pro podnikání a rozhodující faktory růstu MSP Karel Havlíček květen 2008.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Chování zákazníka Zahrnuje všechny činnosti, které zákazník uskutečňuje v souvislosti s nákupem a užitím zboží nebo služby.
Databázové modelování
Informační zdroje pro odbornou práci Kuchařka pro vědecký fast food.
Nové technologie pro webové aplikace v cestovním ruchu Nové technologie pro webové aplikace v cestovním ruchu Pavel Čech Unverzita Hradec Králové.
Wikipedie O motivaci, způsobu rozhodování a zvláštnostech internetové komunity.
MASARYKOVA UNIVERZITA FAKULTA SOCIÁLNÍCH STUDIÍ KATEDRA PSYCHOLOGIE
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
POETISMUS Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Ing. Jarmila Cikánková Oddělení datových služeb CENIA.
Masmédia.
Vítejte na hodině Marketingu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Publikování fotografií Číslo DUM: III/2/VT/2/3/56 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Jednotný vizuální styl UJEP Jednota a sounáležitost.
Interaktivní mapy. Mapa a Internet Mapy jsou významným zdrojem informací, skrze které lidé vyjadřují své dojmy o místech. Každá mapa je pohledem na.
Algoritmizace a programování Algoritmy 5 – Myšlenkové mapy.
Nízkoprahová zařízení pro děti a mládež. poskytují ambulantní, popřípadě terénní služby dětem ve věku od 6 do 26 let ohroženým společensky nežádoucími.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Hotel Tatra, Velké Karlovice Portlety, navigace a personalizace UIS Milan Šorm.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A
Setkání s řešiteli pro veřejnou zakázku
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Zpracování textů efektivně
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Sociologie pro SPP/SPR
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Návrhový vzor Flyweight
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
Atraktivní zaměstnavatel
Potřebují knihovny LOGO?
Počítačová grafika Mgr. Petra Toboříková.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Počítačová grafika.
Odpady a příroda.
Transkript prezentace:

Návrh vizuální identity StreamTV

Strana | 2 Východiska projektu Představit pomoci logotypu nový zábavný internetový portál StreamTV.cz, který přitáhne pozornost internetové komunity a zároveň je bude stimulovat distribuci a výměnu vlastního kontentu uživatelů Charakteristiky vizuální identity: –Blízká a aspirativní pro cílovou skupinu –Kampaňovitelnost – mnohem více než jenom logo –Vizuální jednoduchost a přímočarost –Výraznost (jak ve virtuálním tak v reálném prostředí)

Strana | 3 Cílová skupina Filmy, hospoda, koncerty, snowboard, kolo, noční život, experimenty, in-line, cestování, práce, zábava, lezení po skalách, internet, fast food… jenom ne nuda.

Strana | 4 Konkurenční prostředí Technologická značka nebo životní styl?

Strana | 5 Referenční rámec Lidé čekají od StreamTV zábavu. Jejich potřeby, nikoli technologické platformy, definují konkurenční pole.

Strana | 6 Myšlenka pro vizuální identitu Nejsme televize ani portál. StreamTV je nová kultura, která okolo sebe vytváří specifickou komunitu.

Strana | 7 Konstrukce vizuální identity Stream vyjadřuje datový tok a prostor. Vizuální identita musí tyto významy odlehčit a nově definovat.

Strana | 8 Kontraverznost Jediná cesta jak být vzat na vědomí je být odlišný, dělat věci jinak, být viděn a dostat se do řečí!

Strana | 9 Vizuální revoluce Vytváříme vlastní pravidla. Naše vizuální identita a logo mají mnoho tváří a lze je používat jak je třeba.

Strana | 10 We are not sailors, but pirates! Jsme značka o níž se mluví i díky logotypu. Kdo nás viděl jednou, pošle to dál. A to je přece to co chceme!

Strana | 11 Nevytváříme logo Navrhujeme vizuální rámec, který definuje naší virtuální kulturu. Dnes je taková, zítra může vypadat jinak.

Strana | 14

Strana | 15 Grafický manuál? Volitelná barevnost i téma. Dáváme poskytovateli a uživatelům svobodu spolutvořit to co jim sedí nejlépe.

Strana | 16

Strana | 17

Strana | 18 Další aplikace: Dopisní papír

Strana | 19 Další aplikace: Vizitky

Strana | 20 Další aplikace: Webová stránka

Pro nákup pozitivní energie od Reactoru volejte: Big Bang Petr Holický: