Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů."— Transkript prezentace:

1 PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů

2 ZÁKLADNÍ INFORMACE Každý příjemce podpory je povinen: zajistit realizaci informačních a propagačních aktivit informovat veřejnost, že je projekt spolufinancován z EU, resp. ESF dodržovat pravidla manuálu vizuální identity OP VK Finanční podpora EU, resp. ESF musí být zdůrazněna během všech činností realizace projektu (při zahájení, v průběhu realizace, při prezentaci např. v médiích, na internetu,v interních a výročních zprávách o realizaci projektu, během konferencí a seminářů atd.) Pravidla pro provádění informačních a propagačních aktivit součástí Příručky pro příjemce finanční podpory OP VK

3 NÁSTROJE PROPAGAČNÍCH AKTIVIT internet tiskové zprávy tiskové konference při zahájení projektu, v jeho průběhu, popř. při jeho ukončení tiskové články a tématické přílohy v tisku, inzerce v tisku publikace, školící a informační materiály letáky a plakáty propagační předměty – vlajka EU, loga ESF a OP VK, samolepky, propisky, hlavičkové papíry atd.

4 PRAVIDLA VIZUÁLNÍ INDENTITY Manuál vizuální identity OP VK základní verze, doplňující verze, barevné verze logotypu základní barvy, ochranná zóna značky, velikost značky, barevná verze na podkladových barvách zakázané varianty značky Manuál vizuální identity ESF v ČR logo ESF v ČR a vlajku EU nutno používat v souladu s manuálem na všech informačních a propagačních materiálech týkajících ESF v ČR barevnost loga ESF a vlajky EU, způsob užití loga při v informačních a propagačních materiálech Manuály zveřejněny na www.kr-olomoucky.cz/opvkwww.kr-olomoucky.cz/opvk Loga ke stažení na www.msmt.cz/eu/esf a www.esfcr.czwww.msmt.cz/eu/esfwww.esfcr.cz

5 Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů Děkuji za pozornost www.kr-olomoucky.cz/opvk


Stáhnout ppt "PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů."

Podobné prezentace


Reklamy Google