Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ROPA Pavel Kratochvíl.
Advertisements

Vypracovala: Nikola Dreslerová. Osnova O nás Aktivity Ceník Předměty Kontakt O nás Aktivity Ceník Na památku Kontakt.
Jak se (ne) stát závislákem! „Jak se (ne) stát závislákem !“ je interaktivní výchovný program pro „….náctileté“ s tématikou primární prevence některého.
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
Zábavná a adrenalinová hra
jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní.
Ozonová díra.
Counter Strike - Source
ZÁKLADY ZACHÁZENÍ SE ZBRANÍ airsoftové zbraně spadají do kategorie D dle zákona o zbraních č. 119/2002 Sb.
FLORBAL.
OPEVNĚNÍ PRAHY DESKOVÁ HRA Kopecká, Kratochvílová, Hábová, Šťáhlavská.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
se silnějším protivníkem
AIRSOFT.
Airsoft hra na válku.
Zásady v tréninkové přípravě mládeže Licence B
STREETBALL.
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
Je kolektivní halový sport…
CHEMICKÉ POKUSY V LABORATOŘI
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
(Electronic Sports World Cup).  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem,
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Zimní sporty.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
LEDNÍ HOKEJ - POČÁTKY.
RINGO 1.
Judo Judo je styl japonského bojového umění a velmi rozšířený úponový sport. Judo, celý název Kodokan Judo, vzniklo z několika škol džiu-džitsu které vyučovaly.
Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
Lunick Destin Ondongo 1ITb
Aneb sportem ke zdraví.  Je individuální olympijský raketový sport.. Při hře dva protivníci odpalují přes síť pomocí rakety opeřený míček a snaží se.
On-line Hry Hana Smolanová.
Informatika a výpočetní technika
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
Nedbalová MartinaDubová KateřinaNedbalová MartinaDubová Kateřina.
Filozofie změn  reakce na rychlý vývoj hry;  důraz na plynulost hry;  utkání mají být co nejzábavnější, bezpečná, férová a pochopitelná hráči, trenéry,
Basketbalová pravidla
Bez energie si život neumíme představit. Elektrickou energii a teplo lze získávat tradičně z nerostných surovin, neobnovitelných zdrojů, např: v tepelných.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Svobodová Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Výchova k občanství TEMA: Bezpečnostní předpisy.
HOTOVOSTNÍ OPERACE Nákup a prodej. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
VIRTUÁLNÍ HOSPITACE TĚLESNÁ VÝCHOVA Cvičení na stanovištích Gymnázium Česká Lípa Vyučující: PhDr. Radek Častulík Expert: Mgr. Šárka Maleňáková.
1. Úvod do teorie her Martin Dlouhý VŠE v Praze. Organizační záležitosti Přednášející: Martin Dlouhý, katedra ekonometrie, Fakulta informatiky a statistiky,
Úvod do SIS v České republice Praha plk Ing. Bohuslav Zůbek.
Podpora zdravého životního stylu na školách v Kraji Vysočina reg. číslo: CZ.1.07/1.1.00/ realizace: září 2014 – červenec 2015.
Člověk a jeho svět Dopravní nehoda. Anotace:  Materiál slouží k nácviku jednání při zátěžové situaci, např. pokud se dítě stane účastníkem či svědkem.
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Autor : Mgr. Terezie Nohýnková Vzdělávací oblast : Člověk a příroda Obor : Chemie Téma : Názvosloví a chemická reakce Název : Bezpečnost práce s kyselinami.
Otakar Mestek, Michal Blažej
Basketbalová pravidla
AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
ČÍNA.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Druhá světová válka KVÍZ. Druhá světová válka KVÍZ.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Michaela Borovanská, Jana Malíková
Tepelné motory - proudové a raketové motory
Desetinná čísla HRA.
BEACHVOLEJBAL.
Věcné učení VY _32 _INOVACE_11_08_ smysly člověka (zrak 2)
Transkript prezentace:

Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft také slouží k nácviku kontaktu ve skutečných konfliktech, a proto je využíván armádami různých zemí, mezi které patří i čr.

Vznikl v Japonsku Přesný rok není znám (konec 80 let 20 století) První kusy nefunkční makety První funkční makety poháněné manuálně Airsoft se rychle rozrost po celém světě ČR prvenství v nejvíce hráčů na jednom místě (BC) – není uznáno Průlom firma (TM) Tokio Marui ( první AEG)

Zbraně kategorii D Vlastník 18+ (bez ZP) Na veřejnosti zbraň zakrytá Na veřejnosti zbraň zajištěná, bez zásobníku a munice bez baterky či plynu) Nutné ochranné pomůcky Při přistižení nezletilého vlastníka policií dojde k zabavení zbraně a následné vyšetřování ( vlastní zkušenost)

Airsoftová pravidla neexistují ( na domluvě hráčů) Ochranné pomůcky (brýle) Hrát Fair-Play (přiznávání zásahů) Zásah vyřazuje zasaženého ze hry (zásah kamkoliv) Povolená munice plastové, polokované, kovové kuličky Dodržovat pravidla předem dané hry

Podle způsobu pohánění kuličky Manuální Plynové Elektrické