Patronus 23/05 Obrázek zaslala Cho Žákovský rozhovor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kauza domény nespaltese.cz Časový sled. 1. fáze Na doméně byla zahájena lživá negativní kampaň osočující R. Johna.
Advertisements

Beseda s paní spisovatelkou
Kamarádi :o) :o).
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Něco na Vánoce a Nový rok
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Jmenuji se Michaela Petrová
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Prezentace o zvířátkách a lidech
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
“13 rad do života".
Malé povzbuzení pro chvíle volna
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Čtěte pomalu a tiše!  .
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Jan Opatřil….
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Člověk je jako měsíc - má svou temnou stranu, kterou nikomu neukáže.
ZÁJMENA (pronomina).
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
Každý den jsme trochu starší…
které je stále třeba brát v úvahu !
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
VODA.
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
Patronus 7/06. Web pro vlkodlaky Hledám šikovného žáka nebo kolegu, který by pro se mnou spolupracoval na webu pro vlkodlaky. Nemusí to být vlkodlak,
Technologie.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Psí Svět.
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
Administrace testů Požadavky k zápočtu.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
které je stále třeba brát v úvahu !
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Každý den jsme trochu starší…
Malé povzbuzení pro chvíle volna
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

Patronus 23/05 Obrázek zaslala Cho Žákovský rozhovor

Rozhovor s Katie Bellovou 1)Kdo a proč je tvůj favorit (herec, zpěvák, spisovatel.. cokoli)? Pat Parelli, protože se mi líbí jeho metoda přirozeného partnerství člověka a koně a chtěla bych to taky umět:-) 2)Proč sis vybrala jméno Katie Bellové? V knize toho o ní zrovna dvakrát moc není.... No možná právě proto, a taky jsem chtěla být někdo kdo hraje famfrpál a je z Nebelvíru. 3)Jakou kouzelnou věc čí zvíře by jsi chtěla mít doma? Zvíře jednoznačně Jednorožce pro jejich čistotu a krásu 4)V co by se "zhmotnil" bubák, kdyby jsi na něj narazila? Doufám, že na něj moc často narážet nebudu:-)...no a nejspíš by se zhmotnil do velkého, ošklivého, chlupatého pavouka (Profesorka Prýtová)

Přírůstek v Roklince! Jasmine, která píše díla do naší, knihovny se nejen přihlásila do prvního ročníku k nám do Bradavic, ale také přijala Sudbu neumírajících a stala se další členkou Imladar. Elrond azyl nabízí literárně nebo jinak umělecky nějak činným, mimo těch, kdo vstupují do Pána prstenů. Takové propojení bylo možné z vůle Brumbála, který umožnil studovat naši školu elfům. V této chvíli ze Sličného lidu navštěvují školu tři a s klubem se stýká šest jeho příslušníků. Stejná práva mají i vlkodlaci na straně dobra, Kentauři, dlaci a víly. Jedná se ovšem jen o bílé elfi. R. J. Lupin

Může mít Lupin dítě! S přibývajícími dny většina spekulací k HP 6 uvadá a mění se v práh, ale některé ještě vznikají. Lupin se má zamilovat, tak vznikají spekulace, že by eventuelně mohl mít děti. Bohužel vás ale zklamu, pokud v to věříte. Je velice pravděpodobné, že vlkodlaci jsou sterilní, vyplývá to z informace, že tak je to ve zvířecí podobě, tak proč by to bylo jinak v podobě lidské. Na druhou stranu pokud se domníváte, že jsme kvůli tomu na pokraji vyhynutí, tak se zjevně pletete i teď. Rozmnožování vlkodlaků spočívá v pokousání. R. J. Lupin

Ve skutečnosti žádný lektvar! Ano ano, přesně tak. I když vlastně nikdo z lidí to těžko potvrdí a vlkodlaci vám nic neřeknou, páč živí pověry a spekulace, mohu s klidem prohlásit i já, že lektvar pro vlkodlaky, je pouhým výmyslem, prý, a já zdůrazňuje, že pokud bych něco víc věděl, nepovím to, vlkodlaci sice jednají zle v efektu, ale pamatují si všechno a mohou se naučit se omládat. Otázkou je, jestli náhodou by lidé neměli se trochu zamyslet. I když, že nevraživost je na obou stranách zaviněna. R. J. Lupin Doporučuji: Windovu práci Malá encyklopedie vlkodlaků, tam se dozvíte více, ne že bych čerpal jen z ní, to ne.

Jsou v knihovně už všichni tři! Candle, Jasmine, Namy! Tři největší spisovatelské hvězdy už jsou v knihově pěkně pospolu. Je sice pravda, že Candle, který je jejich „králem“ poněkud zastává, důvod je jednoduchý, Candle teď pracuje na nové povídce a novém klubu. Tonksová posílá stále další a další novinky z jeho pera paní profesorce Prýtové jak nerychleji zvládne při svém vytížení. A když se jedná o starší věci stále něco užitečného přibývá. Naposledy se objevily popisy několika významných elfů, které právě Candle vytvořil. Tím chci říct, že v současné době se s profesorkou Prýtovou věnují zvelebování Roklinky. Ovšem pecky od Jasmine nebo melodické duchovně založené úvahy od Namy jsou blýskavými hvězdičkami na útulnost a užitečnost knihovny také. A myslím, že se ještě nekončí. Candle jíž svolil k uveřejnění dalších svých děl. Mezi nimiž jsou i rozsáhlá učebnicová díla. R.J.L

Ostře sledovaná svatba! Hodně se o ní mluví a nejen mezi mudly, ale také kouzelníky, elfy i vlkodlaky, a většinou jako o krásné a veselé zprávě, která hýbá světem a prosvětluje radostí mnohá srdce uzavřeli civilní sňatek sir Elton John a jeho dlouholetý přítel David Furnish. Právě to je důvodem bujarých klubových oslav a jásotu. Více na našem webu: V klubu Nikita. R. J. L.

Už se těším v Novém roce. Váš R. J. Lupin