Miley Cyrus.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jan Tuček Jak „restartujeme“. Co nás zajímá? Jsou pak šťastnější? Jsou restartéři jiní? Kolik z nás dělá to, co chce? Proč a jak lidé restartují?
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Angelina Jolie Cedidlová Martina OBSAH.
FILM Nikdy to nevzdávej
EMMA WATSON.
OSOBNÍ ZÁJMENA A SLOVESO BÝT VE VĚTÁCH V PŘÍTOMNÉM ČASE
Autor: Petra Baboráková
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Řazení událostí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.
Přídavná jména přivlastňovací
Václav IV. Matěj prokopič.
Svatba.
Kdo to byl William Shakespeare
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Nemetová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
BennyGoodmanBennyGoodman. Rodné jménoBenjamin David Goodman PřezdívkaKrál swingu Narození 30. května, 1909 Chicago, Illinois, USA Úmrtí 13. června, 1986.
JURAJ HERZ režisérem Ondřej Turek, SŠ uměleckoprůmyslová fotografie Koncentrační tábor narozen Samostatný režisér Barrandov Menší role.
Nadační fond Nehemia Projekt Nadačního fondu Nehemia ve spolupráci s křesťanskou etiopskou organizací Ethiopian Mulu Wongel Amgnoch Church Development.
Wentworth Miller Herec Datum narození:
LUCIE VONDRÁČKOVÁ.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
LOL.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Dara Rolins.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Shakira.
Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE.
Sir Richard Charles Nicholas BRANSON
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Carrie-Anne Moss Martina Cedidlová obsah. Obsah Něco o ní Rodina a začátky Úspěchy Filmy zpět.
Název Vztahy v rodině   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo
Daniel Landa.
DÁVNÉ ŽENY V EGYPTĚ nejen obyčejné ale také slavné, posvátné, panující
MOJE RODINA Josef Novák.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Křížovka – příbuzenské vztahy
Mezilidské vztahy 3. ročník
Rodokmen Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Povolání: herečka , zpěvačka Datum narození: Věk:17
Vytvořila: Anna Veselá
Pitbull.
Adéla Sopková Můj Telefon: ICQ:
Zora Mazálková 2. ročník soc. ped.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
NORBERT LICHÝ MATĚJ GREGOR TOMÁŠ KONVIČNÝ MICHAL ODSTČILÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRABOVÁ.
Miley Cyrus. Miley Ray Cyrus Miley Ray Cyrusová, nep ř echýlen ě Miley Ray Cyrus (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee, USA) je americká here č.
Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední.
Společná práce. 1.Pozorně si přečti text úlohy (raději několikrát). 2. Mezi neznámými údaji zvol jeden, o kterém nevíš vůbec nic, jako neznámou. 3. Pomocí.
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Výchova k občanství TEMA: VZTAHY V RODINĚ ČÍSLO.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
K-Pop.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Angelina Jolie.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_06 Vztahy mezi lidmi
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1A_01
AUTOR: Mgr. Bedřiška Koželuhová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6B_19
Katy Perry.
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_32_INOVACE_07_ Rodina Téma: Rodina
Dějiny ČR Marie Terezie - osvícená panovnice
Transkript prezentace:

Miley Cyrus

Údaje Povolání: herečka a zpěvačka Věk: 16let Datum narození: 23.11.1992 Místo narození: Neshville, Teenese, USA Znamení: střelec

Mládí Je dcerou country zpěváka Billyho Ray Cyruse Má dva nevlastní bratry a nevlastní sestru Navštěvovala střední školu Heritage Middle School a byla zde roztleskávačkou. Vyrůstala na farmě rodičů

Začátky Miley se proslavila v seriálu Hannah Montana v roli Miley Stewart O herectví se začala zajímat v 9-letech 24. října 2006 vydalo Walt Disney Records první soundtrack k pořadu Hannah Montana. Které mělo 8 songů. Od této doby si začala i sama psát texty.

Nemoc Miley trpí od narození hyperbolií (cukrovka) Do časopisu uvedla že se nevzdává jen díky fanouškům, a rodině jinak by už dávno přestala zpívat.

Filmografie 2003 Big Fish Role: Ruthi 8let 2006 Hannah Montana hlavní role 2007 High School Musical2 Role: dívka u bazénu

Diskografie 2006 Hannah Montana 2007 HM:Meet Miley Cyrus 2008 Breakout

Hannah Montana foto

Miley Cyrus foto

KONEC