vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Život je těžký ale se smíchem jde vše lépe 
VTÍPKY nad * 18.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Smékalová ANOTACE Žáci si nejdřív s pomocí učitele a zápisu či přehledu zopakují,
Černý humor.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
jarno.webovastranka.cz Co je to střední věk? Když vám penzi nedají, protože jste příliš mladý a ženské vám nedají, protože jste příliš starý.
BĚŽÍ, BĚŽÍ, NEPOLEŽÍ, NEMÁ VŮZ ANI SÁNĚ, PŘECE NIKDY NEUSTANE.
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Pan X říká příteli panu Y: „Mám tři dcery. Když vynásobím jejich věk dostanu číslo 72, když sečtu jejich věk dostanu číslo stejné, jako má dům před kterým.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Matematické zajímavosti
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Člověk se nědy zeptá proč...???
1. Otče náš nebeský, posvěť se jméno tvé. Přijď tvoje království, buď vůle tvá. Tam, kde lid tvůj se probouzí, tam, kde roste tvůj chrám, v srdcích všech.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Jak se řekne japonsky homosexuál? Šukahošiki.. Díváme-li se na ženu z vrchu vidíme její půdorys. Díváme-li se na ni z boku, vidíme jeji bokorys. Co vidíme.
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Super obrázky a vtipy.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Jak se řekne japonsky homosexuál? Šukahošiki.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace GEPARD 1-domácí zvířata
Vtipy bez hranic.
Blondýnka a 710-ítka.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Stafoušek minizpěvohra
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
1. Postav, prosím, Hospodine, naším ústům stráž! | Postav, prosím, Hospodine, naším ústům stráž! | Ať v něm žádná marnost místo nemá, | pomluvy a slova.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Jezevčí vrch 2.díl.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
PŘEDLOŽKY PŘED NÁMI S VČELKOU MIJOU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Ten je….
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Proč a jak bych měl číst Bibli?
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Třídíme se zvířátky Autorky: Michaela Mikolášová Nikola Smyčková Tereza Mžiková Jubilejní Masarykova ZŠ Sedliště.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Časopis Lentilky Díl 1.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_07_PRVOUKA
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Všechny ostatní díly najdete na:
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
VY_32_INOVACE_ČJ.5.B Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Štěpánka Beranová Datum: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk.
Transkript prezentace:

vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý 13. důchodce dostane důchod". Za prohození slov se tiskárna omlouvá

vtip2 Víš jak zabavit blonkýnku? Postav ji k zrcadlu a řekni jí, ať hraje Kámen, nůžky, papír, dokud nevyhraje

vtip3 Novomanžel se ptá své ženy:" Porč už půl hodiny držíš tu husu za krk?" A blondýna odpoví:"Tady je přece napsáno, třičtvrtě hodiny mírně dusíme"

vtip4 Číšník upozorňuje hosta, který spí na stole:" Zavíráme, prosím." "Dobře, ale nepřískejte dveřmi.

vtip5 Proč Mohamed dovolil svým věřícím mít čtyči ženy? Aby mohli mít zároveň ženu chytrou, krásnou,hodnou a bohatou

vtip6 - Pane ministře, odkud berete tolik peněz? - Z nočního stolku. - A kdo vám je dává na noční stolek? - Moje žena. - A odkud je má vaše žena? - Ode mně. - A vy je máte odkud? - Vždyť říkám, že z nočního stolku.

vtip7 Učitelka říká žákům: - Jak vidíte žáci, venku nám krásně sněží, co kdybychom začali s koulováním? - Ano, ano - křičí děti. - No dobře... k tabuli přijde Nováková!

vtip8 Víte v jaké době žijeme? V elektrické. Do práce chodíme s odporem, v zaměstnání sedíme v napětí a když se dotkneme vedení, kopne nás do zadku.

vtip9 V parlamentu: Nový návrh... Navrhuji navrhovaný návrh z návrhu zavrhnout! Navrhuje někdo jiný návrh? Když ne, pak po tomto návrhu navrhuji navrhovaná: Na vrch návrhů, navržených v návrzích, navrhuji Návrh o návrzích.