Shakira.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Advertisements

Bob Marley.
Karel IV..
 Narodil se v Indianě  Pocházel z 9 sourozenců  Propagoval pop a taneční soul  Zemřel v Kalifornii.
Autor: Pokorná Martina
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Enrique Iglesias Celé jméno: Enrique Miguel Iglesias Preysler
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_597_VyOv6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
VÝZNAMNÁ SOUČÁST MODERNÍ POPULÁRNÍ HUDBY
Klára Motlíčková, KVARTA
Rolling Stones Rocková legenda.
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_733_9TR_CJ Autor: Mgr. Alena Pavelková.
RÁDIO PROGLAS Kristýna Tůmová.
Shakira.
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Hudba.
Rhythm and Blues Vendula Zimová.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_I.A.15 Název pro školu:EU ČJ 15 II Název materiálu:Božena Němcová Autor:Mgr. Barbora Baránková Vzdělávací obor:Český.
Beethoven by Andy Ludwig van
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Miley Cyrus.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Název Vztahy v rodině   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo
Blaise Pascal Žil v: stol..
LEOŠ JANÁČEK ( – ).
Číslo: : VY_32_INOVACE_18_06 (20) Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název:
EU-OP VK VY_32_INOVACE_D17
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Blahová Pavlína, Kvarta
Mezilidské vztahy 3. ročník
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Vytvořila: Anna Veselá
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
 Narodil se roku 1815 v Castelnuovo d'Asti (dnes Castelnuovo Don Bosco) v Itálii  Zemřel roku 1888 v Turíně  Byl italský katolický kněz, světec, vychovatel,
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Název školy: Základní škola Netvořice
Michal Karel a Petr Nedbal ZŠ F. J. Řezáče Liteň
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
AUTOR: Mgr. Bedřiška Koželuhová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6B_04
Blíže se seznámí s hudebním skladatelem Antonínem Dvořákem.
Katy Perry.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Petra Hejlová Číslo
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Shakira

Základní informace: Rodné jméno Jinak zvaná Shakira Přezdívka Shakira Isabel Mebarak Ripoll Jinak zvaná Shakira Přezdívka Shaki, Shak Narození 2. února 1977 (37 let) Barranquilla, Kolumbie Původ Kolumbie Žánry Pop-music, Latin,music, Rock music, World music Povolání zpěvačka, skladatelka, producentka, filantropka, tanečnice, herečka, režisérka hudebních videoklipů

DĚTSTVÍ A POČATEK KARIÉRY: Po otci je Libanonka a po matce Kolumbijka. Její matka se jmenuje Nidia del Carmen Ripoll Torrado (má katalánské a italské předky) a otec se jmenuje William Mebarak Chadid. Narodila se ve městě Barranquilla v Kolumbii, kde podle vlastních slov vyrůstala v libanonské a italské Shakira, což znamená v arabštině „vděčná“ (شاكرة, šakira), dostala jméno po své babičce.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll [šakyra izabel mebarak ripoj] (. 2 Shakira Isabel Mebarak Ripoll [šakyra izabel mebarak ripoj] (* 2. února 1977, Barranquilla, Kolumbie), používající své první jméno Shakira jako umělecké, je kolumbijská zpěvačka, autorka textů a písní a producentka. Je také jedinou z této země, které se podařilo dostat na vrchol hitparád Billboard Hot 100 a UK Singles Chart. SHAKIRA

Jednoho dne u Shakiry doma zazvonil policejní úředník a oznámil rodině, že Shakiřin bratr se zabil při nehodě na motorce. To Shakiru inspirovalo k napsání své první písně „Tus Gafas Oscuras“ (Tvé tmavé brýle), která popisovala zármutek jejího otce.

Její debutové album se jmenovalo Magía (Magie) a Shakira ho nahrála v roce 1991, když jí bylo patnáct. Album si komerčně moc dobře nevedlo, prodalo se ho necelých tisíc kusů. Poté v roce 1993 vydala album Peligro (Nebezpečí). Toto album bylo přijato lépe než debut, ovšem bylo znovu komerčním

Osobní život: V současné době tvoří pár s přesně o deset let mladším španělským fotbalistou FC Barcelona Gerardem Piquém. 22. ledna 2013 ve 21:36 hodin se jim narodil jejich první společný syn, chlapeček Milan Pigue Mebarak ve španělské Barceloně. Shakira pojmenovala svého syna po italském městě módy Milán. Shakira s rodinou.

ZDROJE: http://cs.wikipedia.org/wiki/Shakira 9.6.14 http://www.karaoketexty.cz/fotky/shakira-3650/65436 9.6.14 http://www.fotosdefamosas.com.br/famosa/Shakira-63 10.6.14 http://www.topnews.in/light/shakira-named-most-popular-latin-musician-224016 9.6.14 http://www.fotosdefamosas.com.br/famosa/Shakira-46 10.6.14 http://www.fotosdefamosas.com.br/famosa/Shakira-46 9.6.14 http://en.wikipedia.org/wiki/Waka_Waka_%28This_Time_for_Africa%29 10.6.14

NAZPÍVALA SHAKIRA HUDBA: HUDBU SE JMENEM La La La (Spanish Version) . HEZKÝ ZBYTEK DNE PŘEJE SHAKIRA.