Název organizace Podnikatelský plán (bližší specifikace aktivity) Vaše logo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název Heslo/motto Datum
Advertisements

CRM a konkurenceschopnost vybraných firem Jan Němeček Univerzita Hradec Králové.
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
Přehlídka nejlepších podnikatelských záměrů. Druh a předmět činnosti Průzkum trhu a marketingový plán Obchodní strategie Finanční plán Přehlídka nejlepších.
Význam informací v podnikání
Výrobek a jeho životní cyklus
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa. Hodnotí se tři skupiny kriterií: A)Prospěšnost – žádoucnost 1. Jak navržená strategie pomáhá dosažení cílů? 2.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech spolumajitelů firmy/nápadu
Ing. Gabriela Dlasková ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
P3 - Marketingový plán „Jsou tři typy firem: ty, které předvídají, ty které reagují na podněty, a ty, které se diví tomu, co se stalo.“ Které jsou nejúspěšnější?
MARKETINGOVÉ CÍLE A STRATEGIE
Poskytování služeb jako ekonomická činnost. Tvorba podnikatelského plánu Analogie s výrobními podniky Nutno mít na zřeteli charakteristické vlastnosti.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Vývoj výrobku Firmy musí pružně reagovat na změny ( v lidských potřebách, technologii, technice, v počtu a síle konkurence,…) a vyvíjet nové výrobky. Novými.
1 Průběh řešení: Postupuje úkol podle časového plánu? Jaké je konečné datum úkolu? Jaké jsou konečné odhady nákladů? Porovnání stavu s jinými způsoby řešení.
Komplexní analýzy.
K.S.PARKET POKLÁDKA PARKET, PLOVOUCÍCH PODLAH, DŘEVĚNÝCH PODLAH VŠECH TYPŮ, VYROVNÁNÍ,LAKOVÁNÍ.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
1.Obsah marketingového řízení
Prosperita organizace
Elevator Pitch Prezentace a současně odevzdání v písemné podobě bude probíhat ve dnech které jste si zvolili závazně.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Podnikatelský plán struktura plánu.
Podnikatelský plán Specifikace podnikatelského plánu. Účel a funkce.
Rozhodovací proces, podpory rozhodovacích procesů
Lenka Zahradníčková
Ing. Gabriela Dlasková ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Důvody vstupu na zahraniční trhy
Úvod do modelů hodnocení strategické pozice
Cenové strategie. Cenové cíle Cíle orientované na zákazníka Cíle orientované na finanční potřeby firmy Cíle orientované na okamžité požadavky trhu.
ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
Animování snímků. Pravidla Žádný nápad není špatný. Buďte tvůrčí. Nebojte se riskovat. Kritika není povolena.
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Struktura podnikatelského plánu
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingové strategie Ročník / obor studia:III..
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Téma 13: Finanční plánování
Model struktury strategického managementu
Podnikatelský záměr STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní.
Zpracování žádosti na podporu sociálního podnikání do OPZ - příklad dobré praxe Vznik sociálního podniku Hustířanka služby s.r.o. Hradec Králové, 7.
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Marketingový plán podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škole technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Návrh podnikatelského plánu založení distribučního centra pro EU a svět pro výrobu tisknutelného světla na papír Jiří Plch.
Název společnosti Obchodní plán.
Ekonomika malých a středních podniků
Název projektu Název společnosti Jméno lektora
Marketingový systém řízení
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Prezentace obchodního plánu
Prezentace obchodního plánu
Název školicí prezentace
Prezentující: [Jméno]
Název společnosti Obchodní plán.
Název produktu.
Plán obchodního projektu
Prezentace obchodního plánu
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Transkript prezentace:

Název organizace Podnikatelský plán (bližší specifikace aktivity) Vaše logo

Podnikateský plán2 Mise Představte dlouhodobou misi organizace Představte dlouhodobou misi organizace –buďte co nejstručnější, používejte formulací srozumitelných pro vaše posluchače.

Podnikateský plán3 Tým Jména a funkce vedoucích představitelů Jména a funkce vedoucích představitelů Reference prokazující jejich zkušenosti a úspěchy Reference prokazující jejich zkušenosti a úspěchy Praxe v příslušném oboru Praxe v příslušném oboru

Podnikateský plán4 Přehled trhu Popište váš trh v minulosti, přítomnosti a v budoucnosti Popište váš trh v minulosti, přítomnosti a v budoucnosti –Shrňte změny na trhu (podíl, vedení, hráči, posuny, náklady, ceny, konkurence), které jsou pro vaši organizaci příležitostí

Podnikateský plán5 Příležitosti Identifikujte požadavky a příležitosti Identifikujte požadavky a příležitosti –Uveďte požadavky zákazníků a shrňte příležitosti vytvořené těmito požadavky (jaké výrobky / služby by mohly tytop požadavky uspokojit).

Podnikateský plán6 Podnikatelský záměr Popište klíčovou technologii, nápad, strategii, na níž je založen váš podnikatelský záměr Popište klíčovou technologii, nápad, strategii, na níž je založen váš podnikatelský záměr

Podnikateský plán7 Konkurence Popis konkurentů. Popis konkurentů. Konkurenční výhoda vaší firmy. Konkurenční výhoda vaší firmy.

Podnikateský plán8 Cíle Uveďte seznam cílů v pětileté perspektivě. Uveďte seznam cílů v pětileté perspektivě. Uveďte specifické, měřitelné dílčí cíle: Uveďte specifické, měřitelné dílčí cíle: –tržní podíl –ziskovost –…

Podnikateský plán9 Finanční plán Představte souhrnný finanční plán, definujte svůj model a předpoklady o nákladech a cenách. Představte souhrnný finanční plán, definujte svůj model a předpoklady o nákladech a cenách. –plán by měl zahrnovat očekávaný roční obrat a zisk v příštích 3 letech –použijte několik snímků (tabulky, grafy) –zahrňte analýzu citlivosti a alternativní scénáře

Podnikateský plán10 Požadavky na zdroje Uveďte požadavky na následující zdroje: Uveďte požadavky na následující zdroje: –Lidé –Technologie –Finance –Distribuce –Propagace –Výroba –Služby

Podnikateský plán11 Rizika a přínosy Shrňte rizika projektu a opatření vedoucí k jejich eliminaci nebo snížení následků. Shrňte rizika projektu a opatření vedoucí k jejich eliminaci nebo snížení následků. Odhadněte očekávané přínosy Odhadněte očekávané přínosy

Podnikateský plán12 Klíčové problémy - 1 Krátkodobé Krátkodobé –Identifikujte klíčová rozhodnutí a problémy, které musí být řešeny okamžitě nebo v nejbližší budoucnosti –stanovte důsledky odkladu rozhodnutí

Podnikateský plán13 Klíčové problémy - 2 Dlouhodobé Dlouhodobé –Identifikujte problémy, které musí být řešeny v dlouhodobé perspektivě –stanovte důsledky odkladu rozhodnutí Pokud hledáte finanční zdroje, soustřeďte se na problémy, k jejichž vyřešení potřebujete finanční zdroje. Pokud hledáte finanční zdroje, soustřeďte se na problémy, k jejichž vyřešení potřebujete finanční zdroje.

Děkujeme za pozornost kontaktadresatelefon www stránka organizace

Dotazy a připomínky