Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540 Použité fotografie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Buďte pozdraveni!.
Advertisements

Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ v Teplé
Stav před modernizací výukového procesu: -Začlenění nástrojů ICT do výuky nebylo využito. -Informace v instrukčních listech nebyly digitalizovány.
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO
Průmyslová střední škola Letohrad
STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA TECHNICKÁ
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a Základní.
Kontroly a revize elektrických zařízení v elektroenergetice – 2. část
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Studijní obory a jejich uplatnění.
TEST Kam po ZŠ?.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Elektrotechnika v hodinách anglického jazyka
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola Bučovice, Školní 711 Číslo a název operačního.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
ELEKTROTECHNIK MATERIÁL VZNIKL VE SPOLUPRÁCI SPŠ OSTROV A ZŠ KARLOVY VARY, TRUHLÁŘSKÁ 19, PŘÍSP.ORG. POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU VYTVOŘENY PRACOVNÍKY SPŠ OSTROV.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Technik autoservisu Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Šaratice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_ODBORNÁ.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Dokumentace k zajištění BOZP
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ KONEČNÁ Použité.
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
BHP – el. zařízení Revize a kontrola.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Ing. Vítězslav Prokop – vedoucí praktik Střední škola strojírenská.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
 Jedna z největších škol Karlovarského kraje  Více jak 1000 žáků a 100 zaměstnanců  11 maturitních oborů  11 učebních oborů 
VY_52_INOVACE_05_04_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Chodov,
Sekce elektrotechnická Ing. Jaroslav Král SPŠ elektrotechniky a informatiky Ostrava.
Roční souhrnná zpráva o výsledcích kontrolních akcí provedených inspekcí práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Elektrotechnik Tereza Krejnická IX. A ZŠ a MŠ Regionu Karlovarský venkov
VY_52_INOVACE_05_16_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
FINANČNÍ GRAMOTNOST PODNIKÁNÍ ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Elektrikář Moje vysněné povolání. Kdo to je a co má v popisu práce? Odborník provádějící práce související s elektrickým vedením, ale také provozem slaboproudých.
Katedra elektrotechniky
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Domovní elektrická instalace
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
(vyhláška o vyhrazených elektrických technických zařízeních)
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 3. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB, STRAKONICE, ZVOLENSKÁ 934.
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Setkání kariérových poradců Louny –
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
Silnoproudá elektrotechnika
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Transkript prezentace:

Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540 Použité fotografie jsou vytvořeny pracovníky SPŠ Ostrov za účelem prezentace oboru Elektrotechnika a autoři souhlasí s jejich použitím pro uvedené účely.

 Je to odborně vzdělaný technický pracovník, který vykonává přípravné, řídicí a kontrolní činnosti v oblasti výroby, montáže, provozu a projektování elektrických zařízení nebo v oblasti poskytování služeb v elektrotechnice.

Elektrotechnik Energetik

 Zajišťuje správnou funkci elektrických zařízení, zjišťuje a odstraňuje závady a poruchy.  Provádí revize a údržbu elektrotechnických zařízení, dále pak opravy a měření, následně uvádí zařízení do provozu.  Orientuje se v technické dokumentaci, kterou i vytváří. Sleduje novinky v oboru a analyzuje získané technické informace.  Řídí technologické procesy a celky v elektrotechnice a energetice. Obsluhuje elektrická zařízení.  Mezi jeho typické činnosti patří provádění revizí elektrických zařízení a hromosvodů, vystavování revizních zpráv.

 počítače  měřící přístroje  zkoušečky  analyzátory  detektory  pájky  nože a nůžky  izolační pásky  lampy a svítilny  imbusy  pinzety a háčky

 V domech, bytech, firmách a na stavbách  V továrnách, energetických budovách a na souvisejícím zařízení  V automobilovém průmyslu a službách V každém případě je nutné dbát na zvýšenou bezpečnost při práci.

 Elektrikář - 3leté středoškolské studium - výuční list  Elektrotechnik - 4leté středoškolské studium - státní maturitní zkouška  Elektroinženýr - 5leté vysokoškolské studium - titul Ing.

 Obor Elektrotechnika M/01 zaměření slaboproudá nebo silnoproudá  Obor Technické lyceum M/01 od 3. ročníku volbou bloku elektrotechnika  Obor Informační technologie M/01 první dva roky studia elektrotechnika  Obor Autotronik L/01 zaměření elektrická a elektronická příslušenství aut

 Jistá práce  Možnost cestování  Průměrný plat – Kč měsíčně  Výroba nových revolučních produktů

 Kalora, a.s., Cheb  SEF s.r.o., Sokolov  BONNEL TECHNOLOGIE s.r.o., Cheb  ELROZ a.s., Plesná  Sokolovská uhelná a.s., Sokolov  Petr PAVLAS – EREGA, Karlovy Vary  Elektro S, Ostrov  DSS s.r.o., Svatava