Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Stav před modernizací výukového procesu: -Začlenění nástrojů ICT do výuky nebylo využito. -Informace v instrukčních listech nebyly digitalizovány.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Stav před modernizací výukového procesu: -Začlenění nástrojů ICT do výuky nebylo využito. -Informace v instrukčních listech nebyly digitalizovány."— Transkript prezentace:

1 Stav před modernizací výukového procesu: -Začlenění nástrojů ICT do výuky nebylo využito. -Informace v instrukčních listech nebyly digitalizovány.

2 INSTRUKČNÍ LISTY A VÝUKOVÉ MATERIÁLY S VYUŽITÍM INERAKTIVNÍ TABULE V PŘEDMĚTU ELEKTROTECHNICKÁ MĚŘENÍ Projekt SIPVZ č.2148P2006 Stav po modernizaci výukového procesu: a)v praktické části předmětu -jsou k dispozici dva přenosné počítače – elektronické zpracování získaných údajů, - tiskárna – ZOM(zpráva o měření) je odevzdána ke konci poslední vyuč. hodiny elektrotechnických cvičení, -dataprojektor -pracovní sešity a testy pro 3. ročník studijních oborů – Elektronické počítačové systémy, Elektrotechnika, Slaboproudá elektrotechnika pro použití na interaktivní tabuli smartbooard b)v teoretické části předmětu -jsou vytvořeny výukové materiály pro 3. ročník studijních oborů – Elektronické počítačové systémy, Elektrotechnika, Slaboproudá elektrotechnika pro použití na interaktivní tabuli smartbooard.

3

4

5

6

7

8

9

10 Popisovače nebo prst


Stáhnout ppt "Stav před modernizací výukového procesu: -Začlenění nástrojů ICT do výuky nebylo využito. -Informace v instrukčních listech nebyly digitalizovány."

Podobné prezentace


Reklamy Google