Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: 26829509 Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přístav, kde je dobré zakotvit. Přístav, kde je dobré zakotvit Reg.č.: CZ.1.07/1.2.05/ Přístav, kde je dobré zakotvit  reg.číslo: CZ.1.07/1.2.05/
Advertisements

Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Obyvatelstvo zaměstnaní nezaměstnaní.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Finanční možností svépomocných skupin
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
PRAXE PRO ŽIVOT PRAXE PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.00/ Projekt určený gastro oborům.
N EZAMĚSTNANOST Makroekonomické problémy na trhu práce.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
SMALL BUSINESS Modulový výcvikový a vzdělávací program pro začínající podnikatele.
CÍLE A PŘÍNOS MISTROVSKÉ ZKOUŠKY
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Návrh předmětu a jeho inovací Obchodní podnikání PhDr.Iveta Šimberová, Ph.D.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Personální plán pro podnikatelský plán
Struktura podnikatelského plánu
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Attavena, o.p.s. Jana Kloudová Eva Kalmíková. Vzdělávání a rozvoj neziskových organizací v České republice a střední a východní Evropě; podpora a vzdělávání.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Domov pro osoby se zdravotním postižením
E-learningový kurz e-learningu
FARMA DOMÁCÍ ZVÍŘATA.
Š A B L O N Y II.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Společnost Cloverleaf Limited s.r.o. Vzdělávací společnost s tradicí již od r Zkušenost s realizací Rekvalifikačních kurzů Manažer, pracovník v oblasti cestovního ruchu Referent/ka obchodního oddělení Samostatný pracovník pro styk se zahraničím a další… Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Vzdělávejte se s Cloverleafem KDE: obce do 2tis. obyvatel v Moravskoslezském a Olomouckém kraji KDY: do PRO KOHO: ekonomicky aktivní obyvatelstvo CÍL: podpořit vzdělávání v oblasti obecných a odborných kompetencí zvýšit konkurenceschopnost cílové skupiny na trhu práce Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Cílová skupina ekonomicky aktivní obyvatelstvo: zaměstnaní - jednotlivci, kteří již vstoupili na trh práce (mají placené zaměstnání, nebo sebezaměstnání - včetně osob dočasně v práci nepřítomných, ale s formální vazbou k zaměstnání) nezaměstnaní - jednotlivci, které nemá placená zaměstnání ani sebezaměstnání, přitom práci aktivně hledá a jsou ochotni během určité doby nastoupit. Jde o osoby schopné a ochotné pracovat. Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Kdo nepatří do cílové skupiny Všichni studenti středních, vyšších odborných nebo vysokých škol, i když jsou současně zařazeni na trh práce jako „brigádníci“ (DPP nebo DPČ). Osoby pobírající starobní důchod Osoby pobírající invalidní důchod Ženy v domácnosti pokud nesplňují podmínky ekonomicky aktivního obyvatelstva, nepatří do cílové skupiny tzn., že se jedná o ekonomicky neaktivní obyvatelstvo Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Vzdělávací aktivity Právní vzdělávání Základy podnikání Základní počítačové dovednosti a rozvoj ostatních digitálních kompetencí Kapacita každého kurzu je 14 účastníků Kurzy jsou pro naše účastníky ZDARMA, v rámci nich také zajišťujeme občerstvení Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Právní vzdělávání Získat nebo si inovovat základní poznatky z vybraných právních odvětví (včetně změn v novém Občanském zákoníku). Získat informace o právech a povinnostech, které z těchto právních norem vyplývají a tím si zvýšit právní povědomí a kompetentnost při prosazování práv v běžném občanském životě. Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Základy podnikání Připravit se na podnikatelskou činnost, co to v praxi znamená – úřady, formuláře apod. Naučit se vypracovat jednoduchý podnikatelský záměr a finanční plán. Seznámit se s marketingem a reklamou, účetnictvím a daněmi. Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Základní počítačové dovednosti a rozvoj ostatních digitálních kompetencí Naučit se základním dovednostem při práci s počítačem, s operačním systémem, s internetem, elektronickou poštou, s textovým a tabulkovým editorem Program je zaměřen na podporu využití dotykových zařízení v každodenním životě. Úroveň kurzu bude přizpůsobena aktuální úrovni účastníků. Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Rozsah výuky Právní vzdělávání = 24 hod. výuky Základy podnikání = 24 hod. výuky Základní počítačové dovednosti a rozvoj ostatních digitálních kompetencí = 24 hod. výuky výuková hodina = 45 min. 24 hod. výuky = 3 dny výuky Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Podpora pro účastníky kurzu Výukový materiál pracovní sešit (teorie, cvičení, poznámky) Mobilní učebna –pro potřeby IT kurzu: notebooky + myšky dataprojektor flipchart tablety Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/

Děkujeme za pozornost! Mgr. Iveta Hopjanová koordinátorka aktivit mob.: Vzdělávejte se s Cloverleafem CZ.1.07/3.1.00/