Veřejnosprávníci z 1.D poprvé na úřadě v Doksech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.D NAVŠTÍVILA MĚSTSKÝ ÚŘAD
Advertisements

SPRÁVNÍ ODBOR MĚSTSKÉHO ÚŘADU NOVÝ BOR
Exkurze.  Dne jsme absolvovali exkurzi do Doks na Městský úřad.  Cílem bylo seznámení s jednotlivými odbory a jejich funkcemi.  Do Doks.
Organizační struktura Městského úřadu Boskovice
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Institut veřejné služby
Rozpočtové hospodaření obcí
Rozdíly a interakce veřejné služby a dobrovolnické služby Mgr. Petr Beck Odbor rodiny a dávkových systémů Ústí nad Labem
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
Plánovaný rozvoj služeb
Sociální zabezpečení a důchodová politika
Územní uspořádání ČR Česká republika se člení na
ANALÝZA STRUKTURY HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
SADA č. 22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.20
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
Manažerské přístupy k informačnímu systému města
1 SPRÁVNÍ ODBOR MĚSTSKÉHO ÚŘADU NOVÝ BOR Ing. Rychtářová Miluše vedoucí správního odboru Nový Bor 10. ledna 2015.
Vypracovaly: Gabriela Janečková Radka Janků
Krajské zřízení Přednáška M. Horáková.
Zákon o obcích č.128/2000 Sb..
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
CENTRUM - POČÍTAČ OKRES - POČÍTAČ ZDRO JE OKRES-PRACOVIŠTĚ.
Odkud stát získává peníze.  Přímé : platí daňový poplatník (občan odvádějící tuto daň) přímo státu, prostřednictvím finančního úřadu  Nepřímé : platí.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Výkon státní správy na úseku evidence obyvatel (činnost ohlašovny) zákon č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Právní předpisy obcí Krajský úřad Zlínského kraje, únor 2015
Komunální politika přehled doporučené literatury
Obce jako oběť reforem? Obce jako oběť reforem? XIV. celostátní finanční konference 10. – 11. listopadu 2011 Ing. Dan Jiránek Předseda SMO ČR Primátor.
MÍSTNÍ SPRÁVA III. ..
Městský úřad Odolena Voda má následující odbory Odbor tajemníka ( administrativa a organizace činnosti úřadu, právní služba města, správa Základních.
PREZENTACE ODBOR VNITŘNÍCH VĚCÍ. ZAJIŠŤUJE PLNĚNÍ ÚKOLŮ VYPLÝVAJÍCÍCH ZE SAMOSTATNÉ I PŘENESENÉ PŮSOBNOSTI V OBLASTI SPRÁVY MAJETKU A JINÝCH ÚKOLŮ DANÝCH.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o. XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
1 SPRÁVNÍ ODBOR MĚSTSKÉHO ÚŘADU NOVÝ BOR Ing. Rychtářová Miluše vedoucí Správního odboru Nový Bor 5. ledna 2016.
Územní správa a samospráva RNDr. Oldřich Hájek, Ph.D.
Finanční právo Nováčková Dominika, Kateřina C3A. Finanční právo souhrn právních norem, obsahem jsou finanční vztahy, to znamená vztahy získávání, shromažďování,
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
D OMOUŠIC E Vypracoval: Jiří Stehlík; UČO Z ÁKLADNÍ INFORMACE : kraj (NUTS 3): Ústecký okres (LAU 1): Louny katastrální výměra: 15,27 km² počet.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
JINDŘICHŮV HRADEC Michaela Kaloušová ZÁKLADNÍ INFORMACE  k město Jindřichův Hradec čítá obyvatel  Leží severovýchodně od Českých.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
KRISTÝNA Vladařová 9.B 2015/ Město a samospráva – orgány města Veselí nad Moravou konzultant: Mgr.Randová Markéta.
Institut veřejné služby Mgr. Petr Beck Odbor rodiny a dávkových systémů.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_04.
Sociální služby poskytované obcemi aktuální problémy Ing. Daniela Lusková.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
Metodická pomoc obcím Porada se starosty obcí Pardubického kraje
Odbor sociální péče Magistrátu města Brna Helena Krištofová
Teorie a praxe rozvoje měst a obcí
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
SPRÁVNÍ ODBOR MĚSTSKÉHO ÚŘADU NOVÝ BOR
Občanská výchova – 6. ročník, Obec, kraj
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
MĚSTO VALAŠSKÉ KLOBOUKY
Rozpočet obce Černovice
POSTOLOPRTY Michaela Hanzlíková.
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Název školy: Základní škola Městec Králové
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra oddělení dozoru Brno Poznatky z dozorové činnosti ve vztahu k tvorbě obecně závazných vyhlášek.
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
3. Krizová pomoc Sociální rehabilitace
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2017
Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018.
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

Veřejnosprávníci z 1.D poprvé na úřadě v Doksech

Na úřadě jsme byli rozděleni do skupin. Naše skupina č. 5: Sandra Ahneová, Tereza Leimerová, Viktorie Kasynecová, Pavel Hauer a Dominik Mathaus

Starostkou města Doksy od roku 2010 je Ing. Eva Burešová

Vedoucí odboru : Jitka Dočkalová - V samostatné působnosti Má na starosti: finanční dávky- pro občany (na mateřské, nezaměstnané, sociálně slabé, bez bydlení,…) sociální práci- poskytování opory a podpory občanům v krizových situacích (zadluženost, rozvod, úmrtí, změna zdrav. stavu,…) sociálně právní ochranu dětí a mládeže (do 18 let)- při šikaně a nepravidelné docházky do školy sociální služby- domov důchodců, komunitní centrum, osobní asistence veřejné služby- uklízení veř. prostranství

Vedoucí odboru: Miluše Duchanová - výkon státní správy Má na starosti: město Doksy a jiné menší obce hasiče, hygienu - povoluje a umísťuje stavby, odděluje pozemky

Vedoucí odboru: Bc. Eliška Pavinská Má na starosti : - finance, účetnictví - hlídání dotací -> přerozděluje je - rozpočet (= výdaje a příjmy) -> výdaje: faktury, služby, výplaty příjmy: dotace, poplatky, projímání budov - vyhlášky o poplatcích - poplatky za psa, odpady a výherní hrací přístroje

Vedoucí odboru: Ing. Jiří Samšiňák Má na starosti: - movitý i nemovitý majetek města (pronájmy, prodeje) - Máchovo jezero a okolní území - dotace - zajišťování údržby úklidu zeleně, veřejné osvětlení a odpady Pozn.: vydávání projekt. dokumentaci -> schválení projektu -> výběr firmy pro uskutečnění projektu -> kontroly během a na konci stavby -> předání stavby

Vedoucí odboru: Mgr. Jaromír Kubec Má na starosti: správu budovy (nákup počítačů, …) obecně závažné vyhlášky rozpočet pro úřad referenda matriku a podatelnu -> matrika: svatby, evidence obyvatel, odhlašování místa pobytu, … podatelna: příjem pošty, datové schránky, … webové stránky evidenci stížností a petic diskotéku Sparta a Bílý kámen, volby, přestupky

Bc. Petra Musilová = „pravá ruka starostky“ - zabezpečuje potřebné pracovní síly - kontroluje plnění usnesení městské rady

Obřadní síň Zasedací místnost

Partnerská města Doks - Bolków (Polsko) & Oybin (Německo)