. ..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Věty vedlejší příslovečné úvod
Advertisements

PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.
Skupiny, do kterých patřím. Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou.
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
Něco se o nich dozvíme  Referát o úhlech.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině MUST / HAVE TO VY_22_INOVACE_06 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
2013 Marek Vácha.  v seminářích se pokusíme nahlédnout do toho, co by mohlo být „křesťanství“  a podobně se pokusíme nahlédnout do oblasti zvané „environmentální.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Oborový informační portál o pozemkovém managementu Kateřina Jusková ČVUT Praha, Fakulta Stavební,
Jak se žilo na konci 18. století obyčejným lidem?
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
FACEBOOK - anketa ( © 2010 Načítání…
Lucie Rohlíková Západočeská univerzita v Plzni
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Jak vést diskuzi Zásady – rady - nebezpečí Výhody diskuze Společné dopracování se výsledku Společné dopracování se výsledku Odstranění pochybností a.
Studijní IS a e-learning Patrícia Eibenová
ČLOVĚK A PŘÍRODA Zeměpis
 Slavomír Horák  IMS, UK FSV  Pracovitost, poctivost a serióznost  Zájem o Vaše problémy  Zahraniční zkušenosti Přijďte k volbám tuto středu, čtvrtek.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_09.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_489_Druhy zájmen 2 AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK, DATUM:
Úvod do studia- 3. seminář Definice tématu Robert Zbíral.
CVIČENÍ Z GEOGRAFIE EVROPY Jaro 2011 Mgr. Ondřej Herzán OPVK Inovace výuky geografických studijních oborů, CZ.1.07/2.2.00/
 © Centrum pro katechezi Olomouc.  Modlitba je setkání s Bohem.  Modlitba je rozhovor.  Modlitba je základní kámen naší víry. Vyrobilo Centrum pro.
Moje vlast, moje bydliště Světové strany VY_32_INOVACE_01 Sada 9
Světadíly Materiál byl vytvořen v rámci projektu
PACIENTOVO POJETÍ NEMOCI
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
 Vyvoď z úryvku téma, kterým se podle tebe budeme dnes zabývat? Proč si to myslíš?  Poraďte se ve skupině čemu se dnes budeme věnovat. Proč si to myslíte?
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Střední Asie VY_32_INOVACE_4.1.GE2N.10/Mč VY_32_INOVACE_2.2.NJ2.01/Ng
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Vnitřní lékařství - blok 4 Pokyny k elektronickému testu.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_149_Obchod AUTOR: Jana Dzubáková ROČNÍK, DATUM: 3.,
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Kladruby.
Základy regionální geografie
Úvod do studia- 3. seminář Definice tématu Robert Zbíral.
VY_32_INOVACE_13 Asie - Jižní Asie - pracovní list
Můj domov Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Svobodný přístup k informacím 21. října 2005 V.Jurmanová Volemanová.
Naše škola a první pomoc DOSEDĚLOVÁ, VAGUNDOVÁ, TICHÁ, VIII.B.
Austrálie a Oceánie – srovnávací tabulky Antonín Věžník OPVK Inovace výuky geografických studijních oborů, CZ.1.07/2.2.00/
Autrýč a komunikace v částicové fyzice Máme se tím zabývat? Jak to dělají jinde (ve VB) Jak to (ne)děláme my Jak bychom to měli dělat Jak to organizačně.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Etnické minority v Kyrgyzstánu – konflikty ve Ferganské nížině Milová, Veselý, Zittová – 1. ročník HKSN.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Občanská válka v Tádžikistánu Kristýna Martínková Tereza Polanecká Šárka Vágnerová Michaela Zvonková HKSN, 2015.
Anotace Materiál je určen pro studenty 4. ročníku čtyřletého studijního programu gymnázia a 6. ročníku šestiletého studijního programu gymnázia. Případně.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
KDO VLÁDNE A JAK VLÁDNE? Lekce 4A.
Umění ptát se Jitka Navrátilová, Ph.D
Informace o průběhu informačních seminářů a výsledcích strukturovaných rozhovorů za stranu zaměstnavatelů BP Stavebnictví I.
Dekolonizace Dekolonizace je proces, při němž dochází k osamostatnění kolonií. Největší vlna dekolonizace proběhla po 2. světové válce. Týkala se hlavně.
Seminář 1 – Téma a úvod odborného textu
Otázky pro průběžnou práci
Judaismus – biblické dějiny I
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Litosféra ZEMĚPIS – DĚJEPIS
STATISTIKA Kníž, Regentík 8.C.
Politické systémy zemí Střední Asie
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2B_13
Transkript prezentace:

. .

Co jste pro ten scénář ochotni udělat / obětovat…?“ „Jaká je optimální budoucnost Ferganské kotliny z úhlu pohledu vaší skupiny? Co jste pro ten scénář ochotni udělat / obětovat…?“ OPVK Inovace výuky geografických studijních oborů, CZ.1.07/2.2.00/15.0222 . .

prezident Karimov a uzbecké vládnoucí kruhy b) Etničtí Uzbekové – obyvatelé uzbecké části Ferganské kotliny Etničtí Kyrgyzové – obyvatelé kyrgyzské části Ferganské kotliny d) Radikální islamisté – členové či spřízněnci Hizb –Ut – Tahrir a dalších hnutí OPVK Inovace výuky geografických studijních oborů, CZ.1.07/2.2.00/15.0222 . .

Odpovědi na otázky Věděl/a jsi o tématu něco předem? Pokud ano, změnil se nějak tvůj názor po tomto semináři ? Pokud ne, myslíš si, že chápeš, o co tam jde? 4. Učitelé – myslíte si, že takto pojaté téma je využitelné ve středoškolské výuce? 5. Je něco, co byste udělali jinak? OPVK Inovace výuky geografických studijních oborů, CZ.1.07/2.2.00/15.0222 . .

Pro zájemce… IS.MUNI.CZ (heslo „Ferganská kotlina“) Slavomír Horák: Střední Asie mezi Východem a Západem Přednáška  OPVK Inovace výuky geografických studijních oborů, CZ.1.07/2.2.00/15.0222 . .