Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Slavomír Horák  IMS, UK FSV  Pracovitost, poctivost a serióznost  Zájem o Vaše problémy  Zahraniční zkušenosti Přijďte k volbám tuto středu, čtvrtek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Slavomír Horák  IMS, UK FSV  Pracovitost, poctivost a serióznost  Zájem o Vaše problémy  Zahraniční zkušenosti Přijďte k volbám tuto středu, čtvrtek."— Transkript prezentace:

1  Slavomír Horák  IMS, UK FSV  Pracovitost, poctivost a serióznost  Zájem o Vaše problémy  Zahraniční zkušenosti Přijďte k volbám tuto středu, čtvrtek nebo pátek! Váš kandidát do Senátu FSV Žiju nejen Střední Asií, rád se zapojím do karavany naší fakulty.

2  Čeho chci dosáhnout?  Rozšířit geografii zahraniční spolupráce  Prohloubit již stávající zahraniční kontrakty a zatraktivnit je pro studenty i pedagogy  Aplikovat tvůrčím způsobem výukové a provozní metody využívané v zahraničí (na západě i na východě)  Zviditelnit dále fakultu doma i v zahraničí  Přilákat další domácí a zahraniční odborníky na fakultu  Na co se v Senátu zaměřím?  Na zahraniční výbor  Na PR

3


Stáhnout ppt " Slavomír Horák  IMS, UK FSV  Pracovitost, poctivost a serióznost  Zájem o Vaše problémy  Zahraniční zkušenosti Přijďte k volbám tuto středu, čtvrtek."

Podobné prezentace


Reklamy Google