Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
No......tak to teda byla noc !!!. Moji kamarádi i já jsme se výborně bavili….
Advertisements

Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
Kamarádi :o) :o).
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
JÁ A MOJE ŽENA.
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Skautské poohlédnutí k pousmání Skauti by pořád něco jedli… …prostě furt !!! To jídlo by bylo ještě lepší kdybyste mě nefotili! Mňam Už se to vaří…
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
Každé ráno začíná život....
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Mgr. Michal Oblouk SOUVĚTÍ SOUŘADNÉ.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Druhy vedlejších vět Český jazyk 7. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
KAMARÁD NewFoton.
To je ale krásné počasí, co myslíte, p táčci? Těším se za b abičkou! Zajdeme si hrát ven! Co je to za holku ?? Nikdy jsem ji tu nev i děl. Byla jednou.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Tereza Pecánková.
Holandsko 2015 Klára Balínová. Madurodam.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Rodina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Adéla Harenčáková 7. třída
SLOVENSKO 2016.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Čím chci být až vyrostu…
slovnědruhová příslušnost
Moje prázdniny Markéta Školová.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
SLOVENSKO 2018.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Pohár mléka Endless love. way H.P..
No tak to teda byla noc !!!.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc nejde protože je naštvaná a rozmrzelá z nového prostředí. Ach jo

Jednou když se učila přišli k ní dvě holky Klára a Tereza a nemohli z jejího hrozného oblečení a z toho jak se neustále pořád učí. Proč se pořád učíš? Ty máš ale hadry!

Zahodili její brýle protože podle nich jsou A místo toho jí dali super moderní děsné. Nikola z toho však není zrovna nadšená oblečení a brýle. Byla z toho dost i když o ní někdo konečně jeví zájem. vykulená ale pak…. Teď to přece vypadá líp. A takhle to bude přímo super

…se do toho vžila a začalo se jí to líbit. Líbilo se jí to také proto že si jí konečně někdo všímal i když to nebil zrovna její vkus. Supe r co? Jo ! Jasný!

Přišly na hřiště kde se bezstarostně točilo na kolotoči malé dítě. Ale jim se to nelíbilo… Juchů !

…a tak se ho jednoduše zbavily aby měly víc prostoru…a připadaly si lepší než ostatní. Nechte mě! Já tu byla první! Bů. Tss! To víš že jo!

Samozřejmě že se jim to povedlo a tak si jen tak povýšeně seděly na kolotoči a netočily se. Bů. Já to řeknu domá. A koho to zajímá ty fracku.

Když její babička zjistila do jaké party se dala snažila se jí to rozmluvit, ale Nikola to nebrala vážně… Jasný tyhle kecy fakt miluju.

Potom jí babička dokonce nabízela vstup do skautu vždyť ona tam taky kdysi chodila a bylo to super! Podívej bude ti slušet!

Nakonec si ten kroj vzala aby jí dala babička pokoj a nemusela ji pořád poslouchat. No vidíš …

Šla to ukázat holkám z party aby se pobavily na účet její babičky…

…když se dost pobavili tak Nikola tričko vyhodila. Jen si bábo nemysli že budu skautovat!

Babičku to strašně mrzelo když našla tričko v koši a přemýšlela jak ji napravit jenže na nic nepřišla. Jak jen to udělat…

Jak babička přemýšlela tak si nevšimla že místní zahradník se sekačkou couvá…a on si nevšiml jí a tak milou babičku odvezli do nemocnice.

Nikola v tu dobu byla se svou partou…Babička jí z nemocnice poslala dopis a maminka jí tu nehodu s dopisem přišla oznámit. HRŮZA !

V dopise stálo že ji má babička moc ráda a že by byla strašně šťastná kdyby alespoň zkusila vstoupit mezi skauty. Nikola se rozloučila s kamarádkami že alespoň babičku navštíví…

Nikola dokonce začala přemýšlet že do Nakonec si “to“ oblékla a do skautu opravdu skautu vstoupí vždyť za zkoušku nic nedá. vstoupila a dokonce jí to tam bavilo.

Členství ve skautu nabízela i Kláře a Tereze ty se na to moc netvářili ale na konec se Tereza nechala přemluvit že to tedy zkusí. Blbneš?? ? Tak já půjdu.

Když se babička vrátila z nemocnice byla šťastná že zase vidí Nikolu a ještě k tomu ve skautském!

Když babička viděla že se do skautu přidala i Tereza byla nadmíru šťastná… Jen Klára nedovedla pochopit že byla tak oblíbená a teď… Proč? Vždyť skaut je taková blbost…