Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

To je ale krásné počasí, co myslíte, p táčci? Těším se za b abičkou! Zajdeme si hrát ven! Co je to za holku ?? Nikdy jsem ji tu nev i děl. Byla jednou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "To je ale krásné počasí, co myslíte, p táčci? Těším se za b abičkou! Zajdeme si hrát ven! Co je to za holku ?? Nikdy jsem ji tu nev i děl. Byla jednou."— Transkript prezentace:

1

2 To je ale krásné počasí, co myslíte, p táčci? Těším se za b abičkou! Zajdeme si hrát ven! Co je to za holku ?? Nikdy jsem ji tu nev i děl. Byla jednou jedna holčička a ta se jmenovala K arkulka. Jednoho dne ji rodiče poslali přes hluboký les k babičce jako každý druhý týden. Ale tento týden s e od ostatních lišil…

3 Ahoj, králíčku! To mám pro babičku! Pro koho to máš, K arkulko? ? Nějak mi vyhládlo.. Hmm… Co asi všechno j e v tom košíku.. Musím se k babičce dostat dříve než K arkulka! Tento týden se lišil tím, že j i pronásledoval hladový vlk..

4 Babi, jsem tu a nesu ti dobrotu!!! Jakou dobrot u má milá ?? No přece hrozny, jablíčka, víno, koláčky a další chuťovky! Když K arkulka přišla, tak si myslela, že babička(vlk) bude vědět, co jí přinesla, protože jí to nosí každý týden..

5 Tak babičko, c o si dáš jako první? Koláčky slaďoučké jako lidské maso. (odpověděl hrubým hlasem.) Když vlk promluvil o koláčcích na K arkulku, bylo jí jasné, že to není její babička.

6 A potom vše K arkulce začínalo docházet.. Babičko, proč mluvíš tak hrubě ? Jsem nachlazená, K arkulko.! A proč máš tak velké uši?? To tak natahují ty moje ušní vycpávky! Ty nejsi b abička!!!!

7 Hned jak se vlk chystal K arkulku sníst, tak přiběhl myslivec, omráčil vlka, rozřízl mu břicho a z břicha vylezla babička i s koláčky a hroznovým vínem.. Až babičku celou vytáhli, tak vzali těžký kámen, hodil i ho vlkovi do břicha a zašili ho.. Až se vlk probudil, toulal se kolem studny a chtěl se napít. N akonec když se vlk zohýbal, přepadl do studny a tu potom šťastná rodinka zavřela.. Víte proč rodinka ??.. Ano, myslivec požádal K arkulku o ruku K onec ! A co se stane s Karkulkou???


Stáhnout ppt "To je ale krásné počasí, co myslíte, p táčci? Těším se za b abičkou! Zajdeme si hrát ven! Co je to za holku ?? Nikdy jsem ji tu nev i děl. Byla jednou."

Podobné prezentace


Reklamy Google