Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rezervační systém AK Kladno
Advertisements

HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Vizuální Systém Fotbal
Jak na web První krůčky Lukáš Reindl. Co je potřeba Budeme potřebovat počítač, na kterém běží alespoň nějaký jednoduchý textový editor (ve Windows Notepad.
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
SOFTWARE operační systémy
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Play. Svět se mění Lidé v rámci svého zaměstnání hodně cestují Pracují mimo svůj domov Pracují na směny Tráví čas na sociálních sítích Hůře navazují osobní.
Internetová adresa – Registrační doména
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Elektronická komunikace
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
HOAX,PHISHING,SPYWARE.
Nebezpečí na Internetu
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 3.18 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Internet – E. pošta Typ: DUM - kombinovaný.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
GNU /Linux Jakub Konečný Simona Bartková. CO nabízí? moderní koncepce stabilní systém svoboda použití žádné viry žádný spyware ohromná základna aplikací.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
Internet ale velmi výrazně slouží i pro komunikaci, přičemž jednoznačně nejpoužívanějším komunikačním prvkem je . Význam slova lze přeložit.
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
LOPOGOLF
PORTÁL E-LEARNINGOVÝCH KURZŮ Internetová adresa (LMS eDoceo)
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
1. 2 Hypertextové odkazy Na stránce se mohou nacházet místa, na která když klepnete myší, dostanete se na jinou stránku, na jiný server nebo na jinou.
Elektronická pošta Informatika 5. třída.
Bezpečnost na internetu
VY_I/2_INOVACE_70_ Miroslav Kaňok. OBSAH Způsoby práce s em Příklad registrace Příjem pošty Odeslání pošty Úkoly.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Tvorba internetových stánek V programu Microsoft FrontPage Petr Neterda
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_09_Bezpečný.
ANOTACE: Tento materiál slouží k tomu, aby žáci porozuměli, co je WIFI a poznali způsob zapojení. Očekávaný výstup:Využívá služby INTERNETU Speciální.
CEFIF Založení FF s. r. o. Finanční úřad Dana Batelková Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
8. ročník PRÁCE S INTERNETEM. Všechny www stránky jsou napsány kódem HTML – HyperText Markup Language. Prohlížeč tento kód přeloží a výsledek zobrazí.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_14 Název materiáluPřímé bankovnictví.
Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Lubomír Stepek Anotace Prezence slouží k seznámení se zásadami bezpečné.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Inf Bezpečný počítač.
Co se všechno naučíme??? Synchronizace dat Google Disc
VY_32_INOVACE_22_Sociální_sítě
Historie Internetu.
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
BEZPEČNĚ NA INTERNETU VY_32_INOVACE_13
VY_32_INOVACE_06_16_spouštění programů
Elektronická pošta.
Transkript prezentace:

Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová hra?

Webová hra (též Browser hra) je online počítačová hra, kterou hráči ovládají pouze prostřednictvím standardního webového prohlížeče. Výhodou takových her je jednoduchá dosažitelnost (lze hrát na prakticky libovolném počítači připojeném do internetu, bez potřeby instalace nějakého dodatečného software), nevýhodou bývá horší grafické zpracování a omezenější funkcionalita.

Menu Základní tabulka Zakončení Potvrzující

Uživatelské Jméno Heslo server Souhlasím s VOP a s ochrana osobních údajů Uživatelské Jméno Heslo server Souhlasím s VOP a s ochrana osobních údajů VOP (všeobecné podmínky používání) doporučuji přečíst stačí jednou všechny jsou podobné. Důležité je heslo,novější hry vám ukazují jak je bezpečné vaše heslo. Registrovat Server 1

Většinou potom stačí potvrdit vaši registraci. A potom už můžete hrát.

Ahoj……., Tři mocné firmy řídí vesmír a svádějí tuhý boj o vzácné vesmírné zdroje. Už se odehrály legendární bitvy. Tvoje mise zní: Hledej zdroje pro svou firmu - jen tak se může prosadit v boji o moc a zdroje! Ještě nikdy nebylo ve vesmíru tak rušno! Zvol si jednu z 10 vesmírních lodí a zažij šílené honičky a napínavé vesmírné bitvy o zdroje a slávu. Bojuješ za svou firmu - přijmeš tuto výzvu? Tak neváhej - vesmír tě potřebuje! Tvoje přístupové údaje: Přezdívka: ……… Heslo: ……

Pokaždé když chcete skončit tak se odhlásíte. A když zase chcete hrát tak se přihlásíte. Neměli byste být na hrách závislý. Pokaždé byste měli hrát maximálně hodinu