Kevin Richardson Kevin Richardson si vytvořil neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami - gepardy, levharty a lvy i s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Advertisements

Pro někoho něco znamenáš
VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno navštěvuje kočku jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Každé ráno začíná život....
Jaguár americký.
Vnímání označení CE ze strany Hospodářské komory ČR František Holec viceprezident Hospodářské komory České republiky Seminář Označení CE vám otevře evropský.
Zvířata divočiny Terezka Mazurová.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
Čeleď: Šelmy kočkovité
1. Hospodine, jak jsou mnozí nepřátelé moji! Pohleď, Bože, jak mi hrozí, povstávají k boji. O mé duši mnozí lžou, že již nemá pomoc tvou.
Co manažeři očekávají od vzdělávání HR ŽIVĚ 14. prosince 2005 Tomáš Valenta Generali pojišťovna a.s.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Tulák sob a jiné zajímavosti
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
Olla jmenuji se Olla, ale říkají mi Čirunka taaakhle malinká jsem byla když si mě přivezli.
AFRICKÉ SAVANY.
DO RUKOU TVÝCH. Do rukou Tvých, když vložím svou tvář, náhle je pryč smutek i všechen strach. Když jsi tu se mnou. Vše oč jsem stál bledne jak sníh, s.
Kočkovité šelmy.
Jméno autoraMgr.Eva Truxová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyV/2 Inovace.
SAMOSTUDIUM TEST VLK OBECNÝ LIŠKA OBECNÁ FENEK BERBERSKÝ
VY_52_INOVACE_PŘ.7. 04_Kočkovité šelmy Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_492_Př8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast : Člověk a příroda Předmět :Přírodopis Ročník.
sudokopytníci (přežvýkavci) – kančil menší
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: říjen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.
Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi.
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Lev pustinný.
KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen.
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Dětská sobotní škola Les liens de la Grâce Los eslabones de la Gracia Pouta milosti.
36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“
Myšlenky o přátelství. Člověk by chtěl být gigantem a je hovno kamaráde.
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
Projekt: Vzdělávací internetové kluby Téma: Příroda a Já Jméno: Samuel Brablenec.
1. Vzácný dar svůj, živou víru, | Pane můj, mi zachovej, | na plnou ji uveď míru, | čeho třeba ještě dej! | Co jsem bez tvé víry v tebe? | Nad propastí.
Cizí člověk Člověk a jeho zdraví Šablona: ICT PRV ČAJZ Cizí člověk Anotace: bezpečné chování, vyhodnocení a zvládání rizikových situací Autor:
Tou ž ím, po Tob ě tou ž ím, tou ž ím T ě poznávat, Tvou láskou, v ěč nou láskou nechat se objímat Tou ž ím, po Tob ě tou ž ím, tou ž ím T ě poznávat,
Savci.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
1. Jak vítati mám tebe, | ó králi věčných krás, | jenž přicházíš k nám z nebe, | bas obohatil nás? | Dej, Ježíši, ať poznám, | co dáváš z milosti, | jak.
Vánoční promo akce kofoly
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, Komenského 420, příspěvková organizace Název projektu:Učíme obrazem Šablona:III/2 Název výstupu:Tropický pás-savana.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Boží intervence ... Bůh na tvé straně
PRAŽSKÁ ZOO stavba pražské zoo Kůň převalského žirafa Lachtani
SAVCI ŠELMY KOČKOVITÉ.
Vy_32_INOVACE_79_Přísudek 7.třída
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
JE ŽÁRLIVĚ MILUJÍCÍ, JEHO LÁSKA JE HURIKÁN A JÁ JSEM STROM,
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má
Pro někoho něco znamenáš
LEV Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Pes Ingo a sovička Poldi
SAVCI II 8. Řád: ŠELMY 1. Čeleď: Šelmy psovité vlk obecný.
Belleza salvaje Kevin Richardson El amigo de los leones.
* Zlomky Matematika – 7. ročník *.
Šelmy II. Martin Kameník 7. E.
Transkript prezentace:

Kevin Richardson Kevin Richardson si vytvořil neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami - gepardy, levharty a lvy i s jinými šelmami, např. hyenami. Tento muž má 32 let a není pro něho riziko strávit s nimi noc a spát mezi nimi.

Richardson bydlí v Wildlife Reserve nedaleko Johannesburgu v Jihoafrické republice a má instinktivní dar, který mu umožňuje bezpečně komunikovat s těmito divokými zvířaty. Plně se jim věnuje a vyjadřuje jim lásku a úctu.

Kevin nepoužívá žádné kouzlo nebo triky, i když bezpochyby má zvláštní dar, aby se s těmito zvířaty sblížil. Musí přitom podporovat své vlastní instinkty. Ví, že pokud necítí situaci dobře, nesmí k nim přistupovat – říká Kevin.

Tato lvice nemá moc ráda vodu, ale pokud se jí přítel zeptá… není pochyb a objetí napoví vše…

Lev, známý jako král džungle, může ukázat svou agresivní podstatu. Kevin ho však objímá, jako kdyby se jednalo o pouhé koťátko. Úžasné je, že tyto šelmy nedělají nic, aby Kevina ulovily. Tito lvi ho znají.