Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DO RUKOU TVÝCH. Do rukou Tvých, když vložím svou tvář, náhle je pryč smutek i všechen strach. Když jsi tu se mnou. Vše oč jsem stál bledne jak sníh, s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DO RUKOU TVÝCH. Do rukou Tvých, když vložím svou tvář, náhle je pryč smutek i všechen strach. Když jsi tu se mnou. Vše oč jsem stál bledne jak sníh, s."— Transkript prezentace:

1 DO RUKOU TVÝCH

2 Do rukou Tvých, když vložím svou tvář, náhle je pryč smutek i všechen strach. Když jsi tu se mnou. Vše oč jsem stál bledne jak sníh, s Tebou chci žít, nechci již dále snít. Když jsi tu se mnou.

3 Nebesa chvějí se ze všech Tvých divů, králové všech zemí úžasem oněmí.

4 Když jsi nám blízko, naplníš nás, když jsi nám blízko, nebesa sklání se k nám. Když jsi nám blízko, proměníš nás, když jsi nám blízko, toužíme úctu Ti vzdát.

5 Nebesa chvějí se ze všech Tvých divů, králové všech zemí úžasem oněmí.

6 Když jsi nám blízko, naplníš nás, když jsi nám blízko, nebesa sklání se k nám. Když jsi nám blízko, proměníš nás, když jsi nám blízko, toužíme úctu Ti vzdát. Nádherný, úžasný, vznešený, všude je přítomný.


Stáhnout ppt "DO RUKOU TVÝCH. Do rukou Tvých, když vložím svou tvář, náhle je pryč smutek i všechen strach. Když jsi tu se mnou. Vše oč jsem stál bledne jak sníh, s."

Podobné prezentace


Reklamy Google