Vybrali jsme si problém letního kina v Rumburku, protože si myslíme že je ve špatném stavu. (Nepromítá se, rozbité sedačky, atd..)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 OBCE a MĚSTA  SPONZOŘI  VEŘEJNÉ SBÍRKY  AKCE JEDNOTY  NADAČNÍ FONDY  DOTACE EU  ČESKÁ OBEC SOKOLSKÁ.
Advertisements

Skvělý bádací den na VUT (T- exkurze ).
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
NIH-live Přehlednost Dostupnost v elektronické podobě Bez vulgárních slov Možnost publikování vašich příspěvků Příjemný design novin Zákaz kopírování článků.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
Zlepšování jakosti.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Základní škola při Biskupském gymnáziu Krupka 1 - Bohosudov
Studijní obory a jejich uplatnění.
Informace – vyhledávání informací
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
Tvorba štítků Jana Habrovanská, 4Y2.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé.
Masarykovo gymnázium.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
PLÁN ROZVOJE MĚSTA BENEŠOVA NAD PLOUČNICÍ. SESTAVENÍ PLÁNU ROZVOJE: JAK PLÁN ROZVOJE VZNIKÁ? 1)ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA A RADY MĚSTA 2)HLASOVÁNÍ O DŮLEŽITOSTI.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Exkurze na burze práce, vysoké technické škole a v dobrovolnickém centru.
Ú VODNÍ HLAVIČKA Doplň číslo lab. práce Ú KOL 1: O DPOVĚZ NA OTÁZKY 1) Definuj rychlost (popis, značka, jednotka, značka jednotky) Popis: dráha, kterou.
Autor: Autor: MSc. Marcela Vojáčková MSc. Marcela Vojáčková Zpracováno: Ročník (obor) 2. ročník (Hotelnictví) M/01 2. ročník.
Informace o projektu Nový projekt lanové dráhy Lelekovice pojednává o přestavbě komplet celé lanové dráhy.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
Dejte slovo do věty II Translate the words in parentheses into Czech. Use the appropriate form of the word. Vzor: My žijeme v dvacátem (apartment). My.
LOPOGOLF
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Na otázku čím se zabývá Probační a mediační služba jsme se ptali na několika místech několika lidí.
Námitky Karel Jarušek, Fit Academy
MIMOŘÁDNÉ ZASTUPITELSTVO MĚSTA ORLOVÁ
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
Celorepubliková soutěž cesta do Lucemburku a Belgie Proč téma Rusko vs Evropa? aktuální, zajímavé a týká se nás (EU, slovanský národ.....)
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
94.1 Dopis, adresa Jaké dopisy vidíš na obrázcích? Kdo je odeslal?
EMISE PROJEKT STUDENTŮ SLEZSKÉHO GYMNÁZIA, Opava, p. o.
Projekt - Kdo jiný? ZŠ Komenského náměstí Kralupy nad Vltavou Daniela Hofmannová, Denisa Válková, Adéla Holomková, Karolína Fousková, Markéta Bendová,
Výhody a nevýhody open-source řešení pro webové stránky obcí Martin Strnad Magistrát města Děčín
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
KONFERENCE MĚSTO PRO DĚTI
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
František Kroutil, starosta obce Telnice porotce – kategorie Dění v obci, komunikace Kategorie „obce“ …při hodnocení… …je třeba rozlišovat… …velikost.
Prevence sociálně patologických jevů
Hrajeme si na architekty 4.skupina
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Popisuje: Vojtěch Zedek
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
Návštěva zoo VY_32_INOVACE_ února 2014
Místo pro život - Dětské hřiště v Nečíni
1. Pane, dnešek je den chvály, | dnes ti chceme děkovat | rádi bychom vyzpívali dík za to |, že nás máš rád.
Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
VOLBY V ČR.
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Tvorba webových stránek na google – Sites (5.)
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Dny dětského čtení u nás
Nejdřív jsme si ukázali, co kočička s pejskem do dortu všechno dali.
Váháte kam po maturitě? Podívejte se na 8 rad, jak si vybrat VŠ!
Váháte kam po maturitě?. Podívejte se na 8 rad, jak si vybrat VŠ!
Tvorba webových stránek na google – Sites (10.)
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

Vybrali jsme si problém letního kina v Rumburku, protože si myslíme že je ve špatném stavu. (Nepromítá se, rozbité sedačky, atd..)

Podoba dnešního letního kina v Rumburku

Zničené sedačky, !!HROZÍ NEBEZPEČÍ ÚRAZU!!

- Udělali jsme anketu mezi lidmi z Rumburka - Zpracovali jsme výsledky ankety jsme se sešli s p. starostou Sykáčkem a p. místostarostou Švábem - Na schůzce jsme dostali informace, že v roce 2009 se udělá projektace a v roce 2010 se bude Letní kino rekonstruovat - Napsali jsme článek do Rumburských novin, abychom informovali občany o stavu Letního kina - Vytvořili jsme webovou stránku: - Naplánovali jsme schůzku s panem místostarostou Pokorným, abychom získali více informací o projektaci opravy letního kina - Dozvěděli jsme se více o rekonstrukci letního kina a její projektaci - Náš projekt byl také zmiňován v rádiu Contact Liberec - Napsali jsme další článek do rumburských novin Postup řešení

Otázky a odpovědi ze schůzky s panem místostarostou Pokorným Kdo bude financovat rekonstrukci letního kina ?... Město dá Kč do plánu Jak jste pokročili s rekonstrukcí?...Zatím bude probíhat úklid Je už naplánovaná? (popřípadě na kdy?)…Bude probíhat projektace Jak dlouho bude probíhat? (kdy bude ukončena?)… Záleží na projektaci Jak bude areál vypadat?... Záleží na projektaci Co se tam bude pořádat?...Kulturní vystoupení Komu bude patřit?...Městu Kdy bude otevřeno?...Záleží na projektaci Četl jste článek v novinách o letním kině? …Ne Viděl jste už naší webovou stránku? (co na ní říkáte?)…Ne, ale podívám se

Město: Benešov nad Ploučnicí Řešení: Je to jediné zrekonstruované kulturní místo v Benešově. Výhody řešení: Výdělek, velká kapacita Nevýhody řešení: špatné počasí => málo promítání _____________________________________________________________ Město: Děčín, Česká Kamenice Řešení: Přenechání podnikateli s dobrým úmyslem. Výhody řešení: Město s tím nebude mít starosti Nevýhody řešení: Zatím o to nikdo nemá zájem.

O rumburském letním kinu podruhé Milí spoluobčané města Rumburk! Chtěli bychom Vám předat nové informace o letním kině. Provedli jsme další, neméně důležitý, krok v projektu „Já, občan“, který probíhá na rumburském Gymnáziu a dozvěděli jsme se několik novinek. Byli jsme totiž na schůzce s panem místostarostou Pokorným ohledně otázek spojených s opravou letního kina. Bude spadat pod město Rumburk, které vydá poměrně velkou částku – Kč - na zhotovení projektu tohoto kulturního zařízení. Nejdříve je nutné celý areál uklidit a teprve potom je možné začít s rekonstrukcí. Termín rekonstrukce a následného znovuzprovoznění letního kina závisí na rychlosti zpracování projektu na obnovu kina. Vypadá to, že už je vše na dobré cestě a,,nového“ letního kina se přece jenom dočkáme. O našem projektu jste také mohli slyšet v rádiu Contact Liberec. Jestliže Vás tento problém zajímá, navštivte webové stránky : Žáci 2. A Gymnázia Rumburk

Výsledky ankety

- byli jsme na dvou schůzkách se zástupci města Rumburk a na jedné schůzi obecního zastupitelstva, abychom se o letním kině dozvěděli co nejvíce - vytvořili jsme webovou stránku - napsali jsme 2 články do novin, abychom informovali občany o stavu letního kina - udělali jsme anketu mezi lidmi na téma co si myslí o letním kině v Rumburku Co jsme udělali pro letní kino

Děkujeme za pozornost žáci II.A sekundy