 repertoár obsahuje i široký výběr skladeb klasické hudební literatury  směřuje k interpretaci soudobé hudby Hra na elektronické klávesové nástroje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.
Advertisements

Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Pěvecká hlasová výchova.
Velvyslanectví České republiky v Kodani srdečně zve na SVATOVÁCLAVSKÉ SETKÁNÍ v pondělí 27. září 2010 v 18 hod. k připomenutí svátku sv. Václava – Dne.
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
VÍTÁ VÁS DECHOVÉ ODDĚLENÍ
Výukový program SmartMusic Studio, nástroj moderního vyučování hudby na ZUŠ SmartMusic Studio v dokumentech Školního vzdělávacího programu.
Autoevaluace aneb vlastní hodnocení školy
KYTAROVÝ ORCHESTR. HISTORIE KYTAROVÉHO ORCHESTRU dirigent pan Kamil Kotek  září 2003 – založení orchestru  prosinec 2003 – první veřejné vystoupení.
Projekt „Tančím pro tebe“
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
Studijní zaměření: hra na klavír
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
1.r.2.r.3.r.4.r.5.r.6.r.7.r. Hra na klavír Hudební nauka Skupinová interpretace 1111 Učební plán hry na klavír hudebního oboru ZUŠ.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
Vytvořila Nina Kravčenková 2014
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_860_7TR_HV Autor: Mgr. Ludmila Večerková.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Kultura.
Školní vzdělávací program, Hra na klavír
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
DRAMATICKÉ UMĚNÍ Mgr. Michal Oblouk
Hudební výchova Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Mgr. Michal Mynář.
Pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně-Černovicích, Charbulova 38 Statutární město Brno finančně podporuje Knihovnu Jiřího Mahena v Brně, příspěvkovou organizaci.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_HUDEBNÍ VÝCHOVA_HUDBA VOKÁLNÍ, INSTRUMENTÁLNÍ, VOKÁLNĚ.
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora Jak hrát Velká vánoční.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
Základní škola Kostelec u Křížků, okres Praha – východ K ostelec u Křížků 48, Kamenice, tel.: , IČO: Moderní škola Anotace.
Kultura má ve společnosti svou nezpochybnitelnou pozici. Schopností kultury je představit vyspělost dané země, prezentovat její tradice, uznávané hodnoty.
Název školy:Základní škola Netvořice Autor:Mgr. Ludmila Vodehnalová Název:VY_32_INOVACE_04_ Téma:Klasicismus Č. projektu:OP VK 1.4.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Škola: Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace Název: VY_32_INOVACE_02_HV_J.S.Bach Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
turistická oblast v srdci Čech
Další hudební formy Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Název školy ZŠ a ZUŠ J. E. Purkyně Libochovice Autor Bc. Jiří Grüner
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_O9_JAZZ Dějiny hudby 8. ročník
TŘETÍ FESTIVAL Setkání aktivních seniorů
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 11/07 
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Petr Smetana, NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_ Hudební nástroje TÉMA: smyčcové.
Kód: VY_32_INOVACE_8_17 Šablona: III/2
Pozvánka na slavnostní otevření:
Kapela, které nesmí chybět na Vašich akcích
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
VÁCLAVSKÁ MINIŠKOLIČKA
Š A B L O N Y II.
Vše je připraveno, premiérové Christmas Games 2018 mohou začít…
Johann Sebastian Bach Eisenach – Lipsko
Název školy ZŠ a ZUŠ J. E. Purkyně Libochovice Autor Bc. Jiří Grüner
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

 repertoár obsahuje i široký výběr skladeb klasické hudební literatury  směřuje k interpretaci soudobé hudby Hra na elektronické klávesové nástroje  výuka je obohacena o nácvik improvizačních technik a komorní hru

Vyučující hry na elektronické klávesové nástroje: Olga Kostomlatská LudmilaKroupová Ludmila Kroupová Klára Ujevičová Miriam Puklová Jaroslava Štarhová

Klávesisté se prezentují nejen jako sólisté, nýbrž také jako pohotoví korepetitoři pro hráče na jiné nástroje.

Působnost žáků klávesového oddělení se neomezuje na koncertní sál základní umělecké školy - již od prvních ročníků vystupují při nejrůznějších veřejných příležitostech.

Slavnostní zakončení projektu „Internet pro seniory“

„Když pohádky ožijí“ pro děti z MŠ Lužická

Pohádkový program „Povídám, povídám pohádku“ nejdříve v několika představeních pro předškolní děti…

…a posléze i pro rodiče

festival „Jičín – město pohádky“

V letošním roce se klávesisté zúčastnili soutěžní přehlídky „Konfrontace“, kde dosáhli výborných výsledků

Tradicí zůstává „Klávesení“ - interní akce pro nejmenší spojená s malým kursem o správném chování na jevišti i v hledišti

Hra na elektronické klávesové nástroje v sobě nese velký potenciál - i díky stále se rozvíjejícím technickým možnostem. Společně se všemi ostatními hudebními nástroji však má společný svůj hlavní účel - rozvíjení lásky k hudbě a umění. Těšíme se na shledání při některé z akcí ZUŠ Habrmanova.