Naše škola se nachází v obci jménem Ludgeřovice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

CLIL Content and Language Integrated Learning
Základní škola a mateřská škola Bečov nad Teplou
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
 Vybraný scénář : Observe and create a resource  Třídy: 2.A a 3.B  Věk žáků: let  Vyučovací předmět: španělský jazyk (úroveň A1 – A1+)  Téma/
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Reportáž – naše jídelna Vše, co pot ř ebujete v ě d ě t… Anna Sedláčková Natálie Jermanová.
Deník původů jídel Výzkum studentů GPJP.
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Ekocentrum Paleta – Zdraví na talíři. Vazba na strategické dokumenty města – Akční plán strategie města – opatření „Rozvoj programů péče o zdraví obyvatel“
INTENSIVE PROGRAM 2010 THE HANZE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES
Dobrý den, Chci Vám nabídnout možnost podílet se na novém, celosvětovém projektu GLOBAL ONE.
VÝUKA CIZÍCH JAZYKŮ A VÝMĚNNÉ POBYTY- FRANCOUZŠTINA
Slovensko Kežmarok - Ľubica –
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Dobrovolnictví a veřejná služba v obci Jak na to? Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními.
Občanské sdružení M‘am‘aloca Nezisková organizace pro podporu komunitního způsobu života, regionálního udržitelného rozvoje, životního prostředí a mezigenerační.
POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Školní výchova ke zdravým stravovacím návykům dětí
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Masarykovo gymnázium.
Zdravá škola.
Weidenberg I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma.
1 V1 4. Seminář 2009/ Region a regionální vědy 1 4.
JANOVICE – problematika ovzduší Pro:Zastupitelstvo / Radu obce Zpracoval : Ing. Josef Port Dne: Přílohy:fotografie Janovice, prosinec 2012.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Plán aktivního stárnutí ve městě Brně součást projektu „Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno“ Rodina spojuje generace Projekt Brno-Zdravé.
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Ondřej NOVODVORSKÝ Ředitel pro malé a střední fimy Microsoft MALÁ MOBILITA: NEVYUŽITÁ PŘÍLEŽITOST I BRZDA RŮSTU MSP V ČR.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Soňa Pelikánová UČO: DATUM:
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
Vsetín Město ve kterém žiji
Mgr. Katarína Nemčíková, VÚP Praha Změny v kurikulárních dokumentech základního vzdělávání.
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
Přínos programu SVES pro činnost ČŠI PaedDr. Jaroslav Müllner.
Jsme menší státní škola v obci, pilotní škola projektu v Jihomoravském kraji. Naši mateřskou školu navštěvuje celkem 131 dětí, základní školu 268 žáků.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Novinky na rok 2009 ODBORY PRODEJE A EXPORTNÍCH SLUŽEB.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
Centrum pro všechny generace SRPDŠ při Základní škole a mateřské škole Červená Voda.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
Vzdělávací systém ve Walesu 2-3 ROKY / ČAS MĚDVĚDA 3-7 LET / ÚŽASNÁ LÉTA 7-11 LET / NEJLEPŠÍ PŘÁTELÉ WELŠANÉ SI VYTVOŘILI SVŮJ JEDNOTNÝ SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ.
Občané ČR žijící v zahraničí – ochrana důchodových práv JUDr. Gabriela Pikorová, vedoucí oddělení koordinace sociálního zabezpečení, MPSV.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ZACHRAŇ ŽIVOT S MĚSTEM JIHLAVA
Ostravská univerzita (1991 → )
Státní správa – zaměstnavatel znevýhodněných skupin
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
3 ROKY ZKUŠENOSTÍ NA ŠKOLÁCH
Anotace Žák se seznámí s problematikou vzniku, historií a fungováním Severoatlantické aliance a jejím významem pro obranyschopnost České republiky Autor.
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
S čím a jak obchodovat v Srbsku
Uganda Vytvořila: Andrea Katič. Podnebí Leží na rovníku. Tropické kontinentální podnebí s letním počasím po celý rok. Díky nadmořské výšce zde nejsou.
SVĚTOVÁ MIGRACE A PRACOVNÍ SÍLA.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Přidejte se na slido.com #ZE1.
Transkript prezentace:

Naše škola se nachází v obci jménem Ludgeřovice.

Dne se naše škola zúčastnila projektu „Naše posvícení“ s dalšími 172 školami z celé ČR. Do tohoto projektu se zapojila školní jídelna, všichni zaměstnanci školy, žáci. Ve školním rozhlase jsme našim dětem vysvětlili, že akce „Naše posvícení“ chce právě v tento den upozornit na problematiku hladu ve světě, kterým trpí téměř miliarda lidí, plýtvání s potravinami a také na to, že regionální potraviny vždy budou zdravější než skladované a dovážené potraviny ze zahraničí.

Třetí zářijový týden na naší škole byl ve znamení dálek a exotiky projektu EDISON. V rámci tohoto projektu nás navštívili studenti z Bosny a Hercegoviny, Číny, Kanady, Rumunska, Španělska, Turecka a Ukrajiny. Formou prezentací a aktivní komunikace seznámili naše žáky se svou zemí – jejím přírodním i kulturním bohatstvím, zvyklostmi a tradicemi. Svým přátelským přístupem rozšířili nejen naše znalosti, ale rovněž nám ukázali důležitost angličtiny, která byla komunikačním prostředkem celého projektu. Věříme, že si děti uvědomily, že právě anglický jazyk v rozvrhu je nejen jejich více či méně oblíbený předmět, ale rovněž velmi důležitý spojující toleranční prvek v dnešním ne vždy jednoduchém světě. A za toto patří celému projektu EDISON velký dík. Velký dík rovněž patří hostitelským rodinám našich stážistů za jejich vstřícnost, ochotu a výbornou spolupráci během celého týdne.

Děkuji za shlédnutí prezentace. Tuto prezentaci vytvořila Natálie Vojáčková