Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Audioknihy na rozhraní EBSCOhost - Tutoriál 3. července 2013.
Advertisements

Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.
Skupiny, do kterých patřím. Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Přechody a animace Tomáš Prejzek
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006)
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
TEXTOVÝ EDITOR WORD CO SE NAUČÍME : 1. Základy psaní z klávesnice 2. Soubor 3. Velikost písma 4. Barva písma 5. Druh písma.
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
SmartPhone start - Apple iPhone
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.19 Téma: PowerPoint Číslo.
Nastavení výukového programu on-line obchodu používajícího SmartStore.biz Tento výukový program předpokládá stažení softwaru z Tento.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Najdeme si svoje bydliště a prohlédneme si jej z ptačí perspektivy. Najdeme nejbližší značenou stezku Klubu českých turistu a na chvilku se staneme virtuálními.
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Soutěž o nejhezčí prdelku světa Kandidátka č.1 Pánové, prosím začněte volit nejhezčí prdelku!
Na celý test máte maximálně 5-6 vteřin jinak je výsledek, který se dozvíte na konci neplatný….. Spočítejte kolikrát se vyskytuje písmeno F v následujícím.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Dobrý den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší ať můžeme.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Power Point– správa prezentace
Za chvilku vstoupíte do magického světa…. Za malou chviličku…
Instruktážní prezentace Přenosný EKG přístroj READMYHEART
Prezentační nástroj Open Office, Impress PŘECHODY SNÍMKU Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, úlohy, přechod mezi.
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Excel úpravy grafu, karta Návrh
Moderní učitel.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (005) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Za malou chvíli vstoupíte do magického světa. Vyčkejte ještě chvíli...
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
Za chvilku vstoupíte do magického světa…. Za malou chviličku…
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
G RAFIKA VE W ORDU Vkládání obrázků a grafických objektů Tvary WordArt Barvy, čáry, výplň grafických objektů.
Virus Objevil se nový virus známý pod jménem „Práce“. Když dostaneš „Práci od některého z kolegů, nadřízeného anebo em, v žádném případě se ji nedotýkej!
Milí spolupracovníci a spolupracovnice, Pokračujte … Zúčastněte se proto této dotazníkové akce pro zaměstnance. Můžete posoudit Vaše potěšení z práce,
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
Staň se virtuálním turistou
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Klasické fotoalbum.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
PowerPoint.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Kurs počítačové gramotnosti
Milí spolupracovníci a spolupracovnice,
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Postup instalace - GALAXY
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Za chvilku vstoupíte do magického světa…
Transkript prezentace:

Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme začít.

Vyberte prosím v duchu JEDNU z karet a intenzívně na ni deset vteřin myslete. NA ŽÁDNOU KARTU NEKLIKEJTE MYŠÍ! Počítač nyní využije schopností Vašeho podvědomí! Ujistěte se, že si pamatujete Vámi zvolenou kartu a pokračujte kliknutím myši ….

Nyní dojde ke čtení Vašich myšlenek! Zavřete oči a potichu vyslovte jméno Vámi zvolené karty. Prosím nevynechat, jedná se o nejdůležitější část přenosu Vašich myšlenek. Pokračujte kliknutím na myš...

Hezký den přeje Bill Gates Počítač na základě pohybu neuronů Vašeho mozku objevil Vámi zvolenou kartu a odstranil ji z hromádky. Jestliže si myslíte, že jde o náhodu můžete vyzkoušet znovu!