Přejít na stranku google Podíváme se jak vypadá stránka google maps Návod k použití Zajímavosti o stránce google maps.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spustit návod O autorovi. Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte.
Advertisements

Microsoft Word 2010 I. Spuštění aplikace Wordu Popis prostředí Základní editace textu VY_32_INOVACE_52_MS_Word_ I.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Vyhledávání informací na mapových serverech Ing. Zdeňka Javorková Základní škola Ostrava-Stará Bělá Určeno pro 6. ročník základní školy Vytvořeno v prosinci.
• Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Obrázek v prostředí MS-WORD
Google Maps v našich aplikacích Lukáš Zeman
Záložky, křížové odkazy, hypertextové odkazy
Co takhle DOTAZY? OBSAH: Y 1) Co jsou to dotazy ve WinBase Y 2) Vytvoření jednoduchého dotazu Y 3) Použití dotazu.
Informace – vyhledávání informací
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
VYPRACOVALA: MGR. HANA TOFLOVÁ DNE: ICT2/1/3/13 WORD - tabulky.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/5.
Najdeme si svoje bydliště a prohlédneme si jej z ptačí perspektivy. Najdeme nejbližší značenou stezku Klubu českých turistu a na chvilku se staneme virtuálními.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Google Earth (Google Maps)
Co je to multiatribut a jak se využívá? Zuzana Illková.
Tvorba štítků Jana Habrovanská, 4Y2.
Geografické aktivity Vytvořili: Michal Trnka a Jana Urbanová.
Excel export a import dat. Import dat z webu.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Mapy (další možnosti) VY_32_INOVACE_14 Sada 12 Základní škola.
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
KRESLENÍ NA POWERPOINTU
Slovník Nevíte jak pracovat se slovníkem na internetu?Nevadí,přečtět e si můj návod: Návod Jméno:Karolína Průšová Datum: Škola:Nám.Bří.Jandusů.
Základní pojmy v informatice –II.
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Informační a komunikační technologie 5.ročník
Vyhledávání dat podle určitých kritérií Lenka Havránková, 4.Y.
Grafy v Excelu.
Vyhledání autorit jednotlivých oddělení V klientovi si zvolíme autoritní bázi cav_un_auth, dáme scan, do scan indexu „oddělení autora“ a do vyhledávacího.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Radka Tintschlová. Takto vypadá logo aplikace SimpleMind+
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
VY_I/2_INOVACE_37_Vyhledávání na internetu Vyhledávání na internetu Miroslav Kaňok.
Google Street View na českých mapách. Co to je ? Služba postavená nad internetovými mapami Googlu Dostupná na: Nabízí.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Mapy Číslo DUM: III/2/VT/2/2/39 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Vyledávání na internetu (18). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Internetový vyhledávač Google Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Jak hledat na internetu??? Hledání pomocí.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_238 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořenízáří 2012 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka ( DUM 01 ) Místo,
Název materiálu: Nastavení vlastní domovské stránky Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Vyhledávání na Internetu. Webové vyhledávače Webový vyhledávač je služba, která umožňuje na Internetu najít webové stránky, které obsahují požadované.
JAK SPRÁVNĚ GŮGLIT. PŘESNÁ SLOVA A FRÁZE nejzákladnější a nejvíce známý vyhledávací trik uvozovky k vyhledání přesné fráze. například provedete následující.
Staň se virtuálním turistou
INTERNET Pro 5. ročník.
MAPY VY_32_INOVACE_20 Sada 6 ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ INFORMACÍ
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_17_16_internetový vyhledávač.
METODY A NÁSTROJE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ NA INTERNETU
Zástavba, funkční oblasti města
Název materiálu: Internetový prohlížeč Mozila Firefox
Klasické fotoalbum.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Kurz na PC – Pokročilý LEKCE 2
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Tvorba webových stránek na google – Sites (8.)
(ústavní bibliografie ASEP – systém ARL, zkušební provoz)
Tvorba webových stránek na google – Sites (2.)
Transkript prezentace:

Přejít na stranku google Podíváme se jak vypadá stránka google maps Návod k použití Zajímavosti o stránce google maps

Tady zadáte místo Toto je nová aplikace street view, která umožňuje se podivat do ulic Vyhledání trasy Toto je mapa ČR, ale je tam i mapa celého světa STRANKA GOOGLE MAPS Oddalování mapy nebo přibližování mapy Posunování mapy (napravo, nalevo,nahoru a dolů) zpet

 NEJDŘÍVE ZAPNEME PROHLÍŽEČ A DO VYHLEDÁVAČE NAPÍŠEME GOOGLE.CZ  POTOM KLIKNEME NA MAPY VLEVO NAHOŘE  PAK NAPÍŠEME ADRESU KAM SE CHCEME PODÍVAT  A POTOM SE MŮŽEME PODÍVAT DO ULIC TOHOTO MĚSTA ČI VESNICE POMOCÍ TZV.STREET VIEW,KTERÉ JE VYZNAČENO JAKO ORANŽOVY PANAČEK VLEVO U ŠIPEK NÁVOD K POUŽITÍ STRANKY zpet

Toto je tzv. street view,který umožňuje se podívat do ulic měst nebo vesnic Další zajimavostí je, že si tu naplánujete trasu kam se chcete podívat a můžete si vybrat jestli dlouhou nebo krátkou. Také je tu možnost vidět satelitní mapu, obyčejnou s ulicemi nebo terénní mapu. Satelitní mapa zpět