Informace o Sekci veřejné správy ČIIA 18. 10. 2011 Ing. Šárka Kavková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Advertisements

Představení Generálních sekretářů a generálního zmocněnce Aktuální stav přípravy 2014 – 2020.
ANTIKORUPČNÍ AUDIT a PROGRAM. PRÁVNÍ ZÁKLAD PROJEKTŮ ANTIKORUPČNÍ AUDIT V bodě II/10 c) doporučila Vláda ČR „provést vnitřní protikorupční audity v rámci.
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Potřeby a strategický rozvoj měst v evropském kontextu Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České republiky Konference.
Příprava na kohezní politiku EU nadnárodní, národní a krajská úroveň Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje, , Přerov.
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Rezortní interní protikorupční program Ministerstva obrany.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Celostátní síť pro venkov
Evropské seskupení pro územní spolupráci TRITIA – vývoj spolupráce čtyř regionů Mgr. Petr Ksenič Ostrava, 18. října 2011.
OMC Pracovní expertní skupina
Národní soustava povolání III Konference Národní soustava povolání - moderní nástroj světa práce Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Financování politických stran a regulace politických kampaní 6. října 2011 Mgr. Karolína Peake místopředsedkyně vlády 1. místopředsedkyně strany Věci veřejné.
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
KULATÝ STŮL ČIIA OSTRAVA 2010 –
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Připravované kroky v oblasti elektronizace zdravotnictví 25.února 2013 IKEM, Praha.
Východiska Klíčové téma - problematika podvodů obecně a korupce.
Příprava a realizace kroků k využití strukturálních fondů EU v období 2007 – 13 Jiří Čunek 1.místopředseda vlády a ministr pro místní rozvoj.
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Vzdělávání k problematice boje s korupcí.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Plánování interních auditů Ing. Šárka Kavková
Místní Agenda 21 Hodnocení místní udržitelnosti v ČR Ing. arch. Marie Petrová Hradec Králové, 18. února 2014.
11. setkání interních auditorů průmyslu 7. listopad 2014 Tomáš Pivoňka, Daniel Häusler.
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Transformuje Kraj nebo kraj ?
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
Schválení OP OPS chvalovací proces Ministerstvo financíEvropská komise Certifikační orgán Auditní orgán Ministerstvo pro místní rozvoj Programování Metodiky.
OEF/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor evropských fondů.
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Boj proti korupci v rezortu MO – historie a současnost.
Hledisko kvality v přípravě učitelů Závěry z konference 21. – 22. dubna 2009 v Srní pořadatel: Pedagogická fakulta ZČU v Plzni ve spolupráci s Radou vysokých.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů.
Vztah Komise pro informatiku AKČR a obce Ing. Rostislav Babarík
 Stručná informace z jednání Rady ČIIA  Finalizace kandidátky na členy Výboru SVS  Konference ČIIA v Praze  Kulatý stůl v Kutné Hoře a.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY LIBERECKÉHO KRAJE (projekt KAP LK) ÚVODNÍ KONFERENCE.
Role MŠMT a Národní rady pro kvalifikace v procesu tvorby, posuzování a schvalování NSK Monika Pokorná.
Péče o pacienty s cerebrovaskulárním onemocněním v ČR.
Národní politika BOZP a příprava Národního akčního programu BOZP pro období konference Společně bezpečně v EU – Partnerství v prevenci rizik.
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Seminář „Jak dál v přípravě zákona pro nelékařská zdravotnická povolání“ Výstupy z pracovní skupiny pro nelékařská zdravotnická povolání – směřování, cíl.
Operační programy Výzkum, vývoj a vzdělávání a Zaměstnanost HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Pracovní setkání Zájmová skupina – Veřejná správa Realizace Strategie MAS Zastupitelský sál, MěÚ Ostrov, Zámek, Jáchymovská 1, Ostrov.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Individuální projekt OP VVV
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Řízení rizik podvodů pro období 2014–2020
Odbor speciálního vzdělávání, prevence a institucionální výchovy
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
ing. Zdeněk Vršník, Hospodářská komora ČR
Výbor pro audit ing. Bohuslav Poduška, CIA, CRMA
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Informace o Sekci veřejné správy ČIIA Ing. Šárka Kavková

2 Sekce veřejné správy ČIIA -sdružuje členy ČIIA působící ve VS, -vytváří podmínky pro těsnější spolupráci ČIIA a subjektů VS, -řeší potřeby vzdělávání a certifikace IA, -podporuje rozvoj IA ve VS.

3 Základní dokumenty SVS ČIIA -Statut SVS ČIIA, -Strategie činnosti SVS ČIIA a kroky k jejímu naplnění (aktualizovaná k ), -Operační plán pro rok 2011.

4 Orgány SVS ČIIA -Plénum SVS -Výbor SVS - odborně zaměřené pracovní komise, - zástupci jednotlivých komunit IA ve VS.

5 Výbor SVS ČIIA -složení výboru SVS bylo schváleno plénem SVS v září 2010, -jednotlivé komise řeší aktuální potřeby v metodické a vzdělávací oblasti na základě potřeb auditorů z veřejné správy.

6 Komise SVS ČIIA -Komise pro primární a sekundární systém dohledu (doporučené postupy, šablony), -Komise pro QAR (model hodnocení kvality IA ve VS s využitím nezávislé validace), -Komise pro rozvoj oblasti investigativy (boj proti podvodům a korupci),

7 -Komise pro IT, publicitu a informace (rozvoj nástrojů pro podporu komunikace a publicity SVS ČIIA), -Komise pro uznávání a certifikace (jednotný přístup k odborné certifikaci interních auditorů ve VS), -Komise pro vnitřní věci (zabezpečuje interní fungování výboru SVS).

8 Komunity SVS ČIIA -zástupci manažerů interního auditu jednotlivých segmentů VS, schopní identifikovat a soustřeďovat potřeby svých kolegů a zajistit efektivní obousměrnou komunikaci, přičemž zapojit se a přispět k rozvoji profese IA může každý člen ČIIA.

9 Aktuální výzvy pro činnost SVS ČIIA -propagování dobré praxe ve VS mezi interními auditory a odbornou veřejností, -zajištění národního systému certifikace, -vytvoření komplexního kvalifikačního programu vzdělávání pro interní auditory od nejnižších odborností až po nejvyšší auditorské manažerské pozice.

10 Kontaktní osoby -Předseda Výboru SVS ČIIA Ing. Lukáš Wagenknecht Deloitte Audit s.r.o. -Zástupce komunity zdravotnictví Ing. Šárka Kavková Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

11 Děkuji za pozornost a těším se na další setkání.