Schůzka komise 12.6.2008 Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze EVSKP-MS Jednoduchý přechod na verzi 1.0 Jan Mach Vysoká škola.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Irena Baranayová Ústav výpočetní techniky Univerzity Karlovy v Praze
Advertisements

Iva Horová: K problému popisu netextových VŠKP Brno Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2008 Netextové práce a standard MS-EVSKP k problému.
Metadatový standard EVSKP-MS verze 1
VŠKP na University College of Borås Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2008 Brno, 7. října 2008 Lucie Vyčítalová (Univerzitní knihovna Univerzity Pardubice)
Bakalářská práce FFMU v Brně, Ústav české literatury a knihovnictví
DSpace zkušenosti se zaváděním systému na Univerzitě Pardubice Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2007 Brno Lucie Vyčítalová Univerzitní.
Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TU Ostrava
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
2005 Elektronické vysokoškolské kvalifikační práce.
IS. MUNI. CZ a služba pro odhalování plagiátů 7
Bibiotheca academica Ostrava Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Co nového v e-theses aneb Trendy ve zpřístupňování.
Internetové publikování Doc. Ing. Petr Zámostný, Ph.D. místnost: A-72a tel.: 4222, 4167 (sekretariát ústavu 111)
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
Systémy pro zpřístupňování VŠKP : zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby listopad 2006, Brno eVŠKP UTB ve Zlíně Systémy pro zpřístupňování VŠKP.
Vektorový animátor Diplomová práce
NÁZEV DIPLOMOVÉ NEBO BAKAlÁŘSKÉ PRÁCE
XML, RDF a Dublin Core Petr Žabička
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Ebrary Business & Economics Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. Leden 2012 ÚVOD – do P i CV.
DSpace zkušenosti se zaváděním systému na Univerzitě Pardubice Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2007 Brno Lucie Vyčítalová Univerzitní.
Elektronické služby v znalostnej spoločnosti, , Zvolen Koordinace a spolupráce – úloha Asociace knihoven vysokých škol ČR Barbora Ramajzlová.
Citace, citování Plagiátorství
4. přednáška, PSI – informace veřejného sektoru Úvod do problematiky, historie, kontext, legislativa, členění PSI, jejich komerční využití.
Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2008, Brno Ing. Jan Mach, CIKS Vysoká škola ekonomická v Praze Přenos VŠKP pomocí protokolu OAI-PMH.
Praha Jan Mach Vysoká škola ekonomická v Praze Příprava Národního registru VŠKP a Národního úložiště šedé literatury Ing. Jan Mach
Aktuální stav dalšího vzdělávání v České republice
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Budování Digitální knihovny Vysokého učení technického v Brně Barbara Šímová /
Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby … Seminář Brno,
Důsledky zákona o svobodném přístupu k informacím pro veřejné knihovny Bakalářská práce FF MU V Brně, Ústav české literatury a knihovnictví, kabinet knihovnictví,
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
Bibliotheca Academica Zlín Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Zpráva o činnosti komise Ing. Jan Mach Vysoká škola.
AKADEMICKÉ VÝSLEDKY NA VEŘEJNOSTI HROZBA NEBO PŘÍLEŽITOST?
Výuka makroekonomie v magisterských programech na Ekonomické fakultě VŠB-TUO Martin Macháček Praha,
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
XML Schema Irena Mlýnková. Obsah XML – úvod, příklad, základní pojmy DTD – přehled XML Schema – podrobně.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze EVSKP-MS Přenos dat Jan Mach Vysoká škola ekonomická.
Schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze EVSKP-MS Práva, licence, přístup … Jan Mach Vysoká škola ekonomická.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Název diplomové práce Diplomová práce Vedoucí DP: Vypracoval:
Technická univerzita v Liberci Fakulta strojní Katedra výrobních systémů Jméno Příjmení: Název DP Název diplomové práce Diplomová práce Vedoucí.
Šedá literatura (Gray literature) Martina Machátová Tel.: Aktualizace:
PLÁN DLOUHODOBÉ OCHRANY DIGITÁLNÍCH DOKUMENTŮ V PRAXI Mgr. Andrea Fojtu, Mgr. Eliška Pavlásková ÚVT UK, ÚISK UK
Internetové poradenství na portálech e-Governmentu Jana Andrýsková, Jiří Hřebíček Provozně ekonomická fakulta, MZLU Brno.
Návrh modelu řízení ECM v kontextu řízení informatiky Ing. Renáta Kunstová.
Workflow zpracování a zpřístupnění eVŠKP Jan Mach
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
Prezentační manažery (PM), prezentace pojmy VY_32_INOVACE_7C11.
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
Projekt „Příprava národního registru vysokoškolských kvalifikačních prací“, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven Projekt.
Tvorba metainformačního systému pro prostorová data s využitím Internetových technologií Zpracovatel: Tomáš Duchoslav Vedoucí: Dr. Ing. Bronislava Horáková.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Natáčení videa jako jeden ze způsobů propagace služeb Informačního centra MZLU v Brně Zuzana Streichsbierová Informační den ÚVIS,
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Mapové servery v lesnictví Připravil: Jakub Štrbík DIPLOMOVÁ PRÁCE Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně LESNICKÁ A DŘEVAŘSKÁ FAKULTA.
D IDAKTIKA INFORMATIKY : SOUČASNÝ STAV A PERSPEKTIVY JEJÍHO ROZVOJE V RÁMCI SYSTÉMU OBOROVÝCH DIDAKTIK Miroslava Černochová (Univerzita Karlova v Praze)
CPVŠK 2005, , Praha Suchdol Návrh národního souboru metadat pro popis e-VŠKP Specifikace metadat Eva BRATKOVÁ, ÚISK FF UK v Praze
V Českých Budějovicích, únor 2017
ESPON – Identifikace územních aspektů informační společnosti
MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM: HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA A SPRÁVA
Nástroje podpory uživatelů
Informační média a služby doc. Ing. Vilém Sklenák, CSc. garant oboru
Návrh národního souboru metadat pro popis e-VŠKP Reprezentace metadat
Pravidla citování v absolventské práci
PROJEKT PŘÍPRAVY A REALIZACE POLYFUNKČNÍHO DOMU
Univerzita Jana Amose Komenského Praha
Transkript prezentace:

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze EVSKP-MS Jednoduchý přechod na verzi 1.0 Jan Mach Vysoká škola ekonomická

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Původní zápis Úvod do problematiky veřejného výpůjčního práva Kábrtová, Jana Práce se zabývá problematikou veřejného výpůjčního práva (dále VVP) jak v historickém kontextu, tak jeho současnou praxí v existujících světových systémech. Práce je rozdělena do sedmi kapitol. -- První kapitola je věnována světové terminologii užívané v oblasti VVP Diplomová práce application/pdf cs Přibylová, Daniela Kera, Denisa Mgr. Informatika/Informatika pro manažery Univerzita Karlova v Praze. Filozofická fakulta. Ústav informačních studií a knihovnictví

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Nový zápis Měnová opce Ptáček, Martin Diplomová práce pojednává o problematice měnových opcí. Zaměřuje se na jejich charakteristiku, vlastnosti a metody oceňování. Dále jsou zde uvedeny některé opční strategie a též i nejdůležitější exotické opce Diplomová práce application/pdf cs Ing. Magisterský Hospodářská politika a správa/Finance Vysoká škola ekonomická v Praze

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Přehled změn namísto tečky dvojtečka (jmenný prostor) zápis pouze XML, UTF-8 prvky s více tečkami zpřesnění prvků dc -> dcterms zpřesnění atributů nové povinné prvky

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Prvky s více tečkami dc.title.alternative dc.title.translated dc.title.alternative.translated dc.creator.dateofbirth dc.contributor.advisor dc.contributor.referee dc.date.created dc.date.accepted thesis.degree.name thesis.degree.level thesis.degree.discipline thesis.degree.grantor

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Zpřesnění prvků dc -> dcterms dc.description dc.format dc.title.alternative dcterms:abstract dcterms:medium dcterms:alternative

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Zpřesnění atributů xml:lang="cs" xsi:type="dcterms:URI" speciální atributy u nepovinných prvků (např. evskp:fileProperties)

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Nové povinné prvky thesis:level (bylo nepovinné, lze odvodit) dcterms:dateAccepted (povinné bylo dc.date.created)