7. třídy. Věštění z křišťálové koule Prohlédněte si obrázek, který jste si vybrali a zamyslete se nad tím, co by mohlo být dnešním tématem. Zkuste jednou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dokončení textu Čtenářská gramotnost.
Advertisements

Digitalizace výuky Příjemce
Přechody a animace Tomáš Prejzek
Projektový den s prvky OSV
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Strom přátelství Ročník: 3. ročník Autor: Kateřina Holaňová
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT35.01 Téma: Excel Číslo projektu:
 Přečtěte si hesla a zapište na papír, co si myslíte, že znamenají.  Při plnění úkolu se můžete volně pohybovat po třídě.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.10 Téma: PowerPoint Číslo.
Nikola Tučková Kristýna Harudová 8.A
Možnosti vizualizace výuky
Ahoj! Já jsem medvěd hnědý.
Česká republika … pohraniční pohoří
DEN ZEMĚ 30. dubna 2013 II. A a II. B ZŠ a MŠ Raškovice.
Hádej obrázek – měřidla délky
Vyber si některý z obrázků Přemýšlej pomocí obrázku, o čem by mohla být dnešní hodina, co tě k obrázku napadá? Zapiš si své nápady do sešitu + Zkus svůj.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ. Internetové zpravodajství – např Úkol : prohlédněte.
Microsoft Excel Téma: Vkládání grafů Krok 1 Nejprve otevřete nebo udělejte tabulku, pro kterou budete graf vytvářet.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Chudárková ANOTACE Materiál seznamuje žáky s výskytem, tříděním, zástupci a.
Proč se říká Zemi „MODRÁ PLANETA“?
Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118, p. o. Vytvořeno: únor 2013 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ PŘIPRAVA JEDNOCHUCHÝCH POKRMŮ 8. třída.
FÁZE NÁCVIKU SLOHOVÉHO PROJEVU
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
 Vyvoď z úryvku téma, kterým se podle tebe budeme dnes zabývat? Proč si to myslíš?  Poraďte se ve skupině čemu se dnes budeme věnovat. Proč si to myslíte?
Z CELÁ ČÍSLA POROVNÁVÁNÍ -8 < > - 22.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Co jsem se dozvěděl o Templářích? Mám ještě nějaké otázky?
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Autor: Mgr. Dana Forýtková
Zamyslete se nad otázkou: Navštívili naši Zemi mimozemšťané? Zapište alespoň dva důvody proč ano a dva důvody proč ne.
Savci.
Účet pegasus. skvělé  Vyberte si až 20 oblíbených koní.
Nevíš si rady ani s jedním? Přihlas se a dostaneš indicii.
Velká francouzská revoluce. Jak se chovali panovníci v předrevoluční Francii? Jak byla rozdělená společnost ve Francii? Byli všichni spokojeni?
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Práce v týmu L OG O Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Správná odpověď ► klik na obrázek
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
Základní informace o tygrovi tygr žil původně na rozsáhlém území mezi Bajkalem a pobřežím Tichého oceánu, v současnosti žije takřka výhradně na omezeném.
KŘESŤANSTVÍ AKTIVITY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
INTERNET Pro 5. ročník.
Název společnosti Produkty a služby
Vliv týmové spolupráce na výsledky zdravotnických zařízení
Život lidí za 2. světové války
PTÁCI 6. ročník ZŠ Londýnská.
Referát – památka ČR Kritéria hodnocení.
KŘESŤANSTVÍ AKTIVITY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Matematika
Školník Kulda je jednička
Panda Červená Eva Brachtlova Třída: 5.B. Škola:Hluchák.
POZVÁNKA Mgr. Alena Ščuková
Obsah, rozsah a kritéria hodnocení prezentace
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Název oborové práce Jméno autora třída.
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr
2.Světová válka v próze obrázek
Životní cíl (Volba povolání)
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Jak si hrát v hodinách slohu?
Vaše jméno | Váš učitel | Vaše hodnocení
Ukázka dotazníku Dotazník SOKL JUNIOR pracuje s galerií obrázků, se kterou jsi se právě seznámil.
Školní rok [Vložte rok] Název školy Jméno učitele Třída
ČLOVĚK 3 Mgr. Alena Ščuková
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
Školní rok [Vložte rok] Název školy Jméno učitele Třída
Transkript prezentace:

7. třídy

Věštění z křišťálové koule Prohlédněte si obrázek, který jste si vybrali a zamyslete se nad tím, co by mohlo být dnešním tématem. Zkuste jednou větou říci podle čeho tak soudíte. Např.: Vylosoval jsem si obrázek tygra, proto se můžu domnívat, že tématem bude: kočkovité šelmy, zvířata v zoo, savci… Své tvrzení zapište do nejmenší věštecké koule

Vytvořte skupiny V každé skupině musí být jiná barva obrázku. V celé skupině se spolužáky porovnejte obrázky a znovu zkuste vyvodit jedno téma pro dnešní hodinu. Proměnilo se téma nějak? Své tvrzení zapište do střední věštecké koule

Práce ve skupinách Nyní se ve skupině domluvte, jak budete pracovat s komiksem. 1. Max. 7 větami shrňte, o čem jste četli. 2. Vytvořte o přečteném kresbu, vysvětlete ostatním, co mohou na obrázku vidět a jak to souvisí s vaší ukázkou. 3. Vytvořte o přečtením tzv. “živou fotografii“ - vyberte si jeden nejdůležitější výjev z ukázky a ten znázorněte ustrnutím v pohybu. 4. Zahrajte kratičkou scénku o přečtené ukázce.

Prezentování Prezentujte svou část komiksu Ostatní skupiny si zapisují: ocenění, otázky, tipy na to, co daná skupina předvádí.

Hodnocení hodiny Nejprve ohodnoťte v dotazníku, jak se vám dnes práce dařila – je to jen pro vás. Rukou naznačte (názorová škála), jak se Vám práce dařila a o své dojmy se můžete podělit s někým, kdo stojí poblíž.