CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ JIHOČESKÉHO KRAJE CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ JIHOČESKÉHO KRAJE se sídlem v Českých Budějovicích, Staroměstská 2608.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Sociální služby SOZ.
Centrum služeb pro zdravotně postižené Louny o.s.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Poslání Intervenčního centra
Zákon o sociálních službách
Organizace řízení společnosti
Centrum pro zdravotně postižené Středočeského kraje
HANDI JOBS, občanské sdružení
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR Setkání starostů Středočeského kraje, Poděbrady
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Dobrý den, sledujete prezentaci Nízkoprahového denního centra Racek, Kopřivnice. „Máš č as?“ Ob č anské sdružení.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
„Jekhetanes“ aneb spolu Sophia Dvořáková. KDO JSME? Šance pro Tebe je nestátní nezisková organizace. Šance pro Tebe působí v Pardubickém kraji, sídlo.
CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá. Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem.
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
Evropské seskupení pro územní spolupráci TRITIA – vývoj spolupráce čtyř regionů Mgr. Petr Ksenič Ostrava, 18. října 2011.
Občanské sdružení M‘am‘aloca Nezisková organizace pro podporu komunitního způsobu života, regionálního udržitelného rozvoje, životního prostředí a mezigenerační.
Jak řešíme zaměstnávání OZP a náhradní plnění u nás Kateřina Grusová Kateřina Grusová Městský úřad Jilemnice Městský úřad Jilemnice.
Dlouhodobý projekt podpory rodin. Prezentace služby Ambulance Rokycany adresa: Svazu bojovníků za svobodu 68: pondělí: 7:30 – 18:00 úterý:7:30 – 18:00.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.s.
PREZENTACE ORGANIZACE
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
Sociální služby města Velké Meziříčí
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
Příprava na programovací období Teze meziobecní spolupráce Jaromír Jech XV. Celostátní finanční konference Praha, 29. listopadu 2012.
Prezentace pečovatelské služby
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Integrationsfachdienst Job Coaching. Integrationsfachdienst Job Coaching (JC) je…  JobCoaching je službou se zásadně preventivním zaměřením, jejíž cílem.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
FAmilies of USers in Therapy Sdružení FAUST Sídlo sdružení: Průkopnická 20, Ostrava-Zábřeh IČO: Tel.: ,
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Obec II. obecní zřízení Petr Machala.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Informace o službách půjčoven kompenzačních pomůcek
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
Poradenství v sociálních službách. Sociální poradenství Základní Odborné.
Bc. Anna Kasincová (Pacholíková) Mgr. Markéta Křivská.
Osobní asistence pro osoby se zdravotním postižením a seniory Bezplatná právní poradna pro osoby v krizi Rodinné centrum Krumlík a další služby pro rodiny.
OBLASTNÍ CHARITA MOST NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ ZASTÁVKA DUCHCOV.
Sociální služby a Projekt Zdravý kraj v Jihomoravském kraji J.Drbal, V.Kytnerová, K.Zouharová Plánování rozvoje sociálních služeb Dobrá praxe zdravých.
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Informační a poradenské centrum VIOLA Pilotní projekt Centra sociálních služeb Praha pro muže a ženy, kteří chtějí řešit konfliktní vztahy se svými blízkými.
Humanitární sdružení PERSPEKTIVA. Působnost organizace  HS Perspektiva poskytuje služby cílové skupině již 10 let  Sociální rehabilitaci od
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Transformace a deinstitucionalizace Karel Vít Konference.
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Občanská výchova – 6. ročník, Obec, kraj
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory
Okresní sdružení ČUS Tábor
JIHOMORAVSKÉ REGIONÁLNÍ CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Sociálně aktivizační služby
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
Transkript prezentace:

CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ JIHOČESKÉHO KRAJE CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ JIHOČESKÉHO KRAJE se sídlem v Českých Budějovicích, Staroměstská IČO : / 0800 Číslo účtu : / Telefon :

Organizační struktura CZP JK Centrum je sdružením právnických osob, kterými jsou:Centrum je sdružením právnických osob, kterými jsou: Národní rada zdravotně postižených ČR Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Svaz tělesně postižených v ČR Sdružení pro životní prostředí zdravotně postižených v ČR Nejvyšším orgánem je valná hromada, výkonným orgánem mezi zasedáními valné hromady je výkonný výbor. Kontrolním orgánem je revizní komise. Statutárními zástupci jsou: předseda výkonného výboru a ředitel. Finančními zdroji jsou zejména:- dotace - granty - dary, sponzorské příspěvky - příspěvky kraje, měst a obcí

Ve všech okresních městech jihočeského regionu máme svá pracoviště Prostory všech Center jsou bezbariérové. Ulice Město Tel. č. Staroměstská 2608České Budějovice Kaplická 586Český Krumlov Janderova 147/IIJindřichův Hradec Palackého Sady 166Písek Hradební 164Prachatice Stavbařů 213Strakonice České Armády 2289Tábor

CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ pracoviště Tábor je okresním pracovištěm se sídlem: Tř.ČA 2289, Tábor telefon : N A V Š T Í V I T N Á S M Ů Ž E T E : Každé pondělí a středu – hod – hod – hod – hod. Ostatní dny po předchozí osobní, nebo telefon. domluvě na čísle : 

CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT Posláním našich Center je cíleně vyhledávat klienty kteří se ocitnou v nepříznivé životní situaci a v daném okamžiku si neví rady jak sní naložit. Těmto klientům poskytneme sociálně právní poradenství a obhajobu jejich práv a potřeb. Pomoc poskytujeme našim klientům nejen na našich pracovištích v okresních městech, ale také na detašovaných pracovištích ve vybraných obcích regionu, případně po vzájemné dohodě i v místě jejich bydliště (přirozeném prostředí klienta), kde se takový člověk cítí nejlépe. Zároveň se sociálním poradenstvím fungují při okresních pracovištích půjčovny kompenzačních a rehab. pomůcek, které pomáhají překonat a řešit těžké životní situace našich klientů. Souhrn těchto aktivit pomáhá překlenout počáteční dobu, než se klient orientuje ve své, pro něho nové životní situaci. Ta bývá pro jeho další aktivní život nejdůležitější. CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT

Cíl : Cílem činnosti našeho Centra je napomáhat k integraci zdravotně postižených do běžného života, kde by se měli plně zapojit do společenského i pracovního dění. Zdravotně postižený by měl pokud možno sám rozhodovat o svých věcech. Pracovníci CZP JK se proto při jednání s klientem snaží o to, aby on sám nacházel (za naší pomoci) řešení konkrétních situací