HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SPORT – Spišská Nová Ves
Advertisements

KOPANÁ.
Tato prezentace byla vytvořena
Hry třetího tisíciletí
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
Těleso nebo látka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petr Jeřábek. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH PŘÍPRAVEK. Motto:,,Neberme dětem radost ze hry, oni nám to vrátí“ Proč změny v soutěžích přípravek?  zapojení všech hráčů do hry 
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Pravidla ledního hokeje Změny 2010 ukládání trestů, návraty hráčů z TL.
FLORBAL.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření:
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Fotbal.
Je kolektivní halový sport…
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Lední hokej.
Moje první Prezentace!!.
Florbal.
RYCHLOBRUSLENÍ.
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
HÁZENÁ 2.
Zimní sporty.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
SYNCHRONIZOVANÉ PLAVÁNÍ
LEDNÍ HOKEJ - POČÁTKY.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Florbal Patrik Převrátil.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Design: Vojtěch Šašek© Design: Vojtěch Šašek©
FYZIOLOGICKÉ ASPEKTY SPORTOVNÍCH HER: LEDNÍ HOKEJ
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Aneb sportem ke zdraví.  Je individuální olympijský raketový sport.. Při hře dva protivníci odpalují přes síť pomocí rakety opeřený míček a snaží se.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
JOSEF KAZATEL, IX. A MOJE ZÁJMY. ROZDĚLENÍ ZÁLIB DLE OBLÍBENOSTI.
Prostě jen běháte s černo bílým balónem, který musíte dovést do branky. Když dáte gól, všichni na tribuně jásají a vy vyhráváte. Stačí to udržet a je to.
Vsetín Město ve kterém žiji
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Florbal Ročník: Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: S portovní hry Téma: Florbal – základní pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek.
 Materiál je určen pro první vyučovací hodinu tělesné výchovy tříd 3. ročníku středních škol a čtyřletých gymnázií, dále pro 7. ročník osmiletých gymnázií.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Část 3 – ROZHODČÍ A JEJICH POVINNOSTI. 300 – Určení rozhodčích rozhodčí na hřišti – systém dvou rozhodčích (oba stejné pravomoci) – systém tří rozhodčích.
NEDOVOLENÉ ZÁKROKY V LEDNÍM HOKEJI GABRIELA PAVLOVÁ.
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
FLORBAL.
VY_32_INOVACE_14_ZIMNÍ SPORTY_ukázky zimních sportů
Regenerace ve sportu FUTSAL Vypracovala:Michala Klašková UČO:
České hokejové zlato v Naganu 1998
O putovní pohár J. Verfla
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Eduard Hrazdíra KSH FSpS
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
České hokejové zlato v Naganu 1998
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
ZIMNÍ SPORTY VY_32_INOVACE_09_03
Autor: Kouglová Rita Název : VY_32_INOVACE 14C_10 Téma Zimní sporty
Absolventská práce Žáka 9.ročníku
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Transkript prezentace:

HOKEJBAL

-Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami také hokejovými. Je to vlastně sport velice blízký hokeji, ve výstroji chybí brusle, a místo puku se střílí góly oranžovým míčkem. -Jelikož se hraje na betoně musí se hodně běhat a nedá se klouzat jako na ledě -Jeden zápas se hraje 3x 15 minut, mezi třetinami je minutová přestávka. -Výzbroj jako helma, rukavice a chrániče jsou povinná a nutná stejně jako dobrá pevná hokejka.

-Hokejbal vznikl přibližně před dvaceti lety, kdy se pár lidí sešlo s dřevěnými hokejkami, tenisákem napuštěným mlíkem nebo vodou. -Postupně se hra vyvíjela a dnes je extraligová(nejvyšší liga) soutěž v několika věkových kategoriích. -Každý rok je i mistrovství světa, které se konalo před 2 roky v Plzni, kde vyhrála Česká republika a loni své vítězství obhájila ve Slovenské Bratislavě