Trasa 1Trasa 1 – modrá Trasa 2Trasa 2 – červená Trasa 3Trasa 3 – zelená Trasa 4Trasa 4 – fialová Trasa 5Trasa 5 – žlutá Trasa 6Trasa 6 - oranžová Mapa.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Měření na mapách.
Advertisements

Stručný návod na prodej florbalových hokejek UNIHOC
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA 271
(Odocoileus virginianus)
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Relativnost pohybu 1. díl Autor: Ing. Jiřina Ovčarová 2011.
Vědecké rodové jméno Aquilegia se odvozuje od latinského „aquila“ = orel a v některých národních jazycích je také podle orla pojmenován. Stejně pravděpodobný.
VY_32_INOVACE_ 19_ Rozmanitost přírody Zelenina (SADA ČÍSLO 2)
VY_32_INOVACE_ 11_ Rozmanitost přírody Ovoce (SADA ČÍSLO 2)
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
MP- LEKCE 2 – STYLY V MS WORD. Styly a důvody použití stylu Nadefinujeme si „šablonu“ pro určitý typ písma, kterou budeme chtít používat i v další části.
Se startem letošního ročníku pochodu Okolo Bohdanče na Vás budeme tentokrát čekat v tomto hostinci vedle kostela.
Popis cesty do Chorvatska
Mgr. Ladislava Paterová
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Popis zadání úlohy v komínu. Po spuštění programu vybrat zjednodušené zadání.
Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás
Zdroj: Kombinatorika Zdroj:
III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
DĚLENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
Mechanika pohybu koní.
Typy krajiny podle vzhledu
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče
Zobrazení síly.
Vzpomínky na dovolenou. Připravil: Zoubek Lukáš. Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím České republiky. Název je odvozen od řeky Jizery, která pramení.
Autor: Jana Buršová.  Permutace s opakováním jsou skupiny o n prvcích vybíraných z n prvků, v nichž se mohou prvky opakovat.
KONĚ Do mých koníčků patří zejména koně. Ke koním chodím každý den od svých sedmi let. Ale je to velice závazný koníček, protože nejde koně jen tak vypnout.
WORD 2010 Karta Domů, skupina Odstavec. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Přejít na stranku google Podíváme se jak vypadá stránka google maps Návod k použití Zajímavosti o stránce google maps.
ŽIDLOCHOVICE Procházka po naučné stezce Přírodního parku Výhon
Kartografická generalizace
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 3. Přírodovědný pobyt Pec pod Sněžkou - penzion Zákoutí 2. skupina.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Vizuální styl společnosti / regionu / destinace.
Chryzantémy.
Gmunden Horní Rakousko
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor seznamuje žáky s pověstí o původu názvu města Tišnova.
Podrobný návod, jak si udělat vlastní vyzvánění na iPhone
P ŘÍRODNÍ VĚDY AKTIVNĚ A INTERAKTIVNĚ Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském.
časté dotazy uživatelů Editor článků Vložení formátovaného textu do článku z dříve připraveného dokumentu.
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
VÝCVIK JEZDCE.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.7 Krajina v okolí domova Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
14 Minulost – současnost - budoucnost
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Margita Urbanová Název šablony VY_32_INOVACE OV Název DUMuOV H Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
ORIENTACE V KRAJINĚ. Světové strany Hlavní světové strany jsou: sever (S) jih (J) východ (V) západ (Z) Pro přesnější určení směru používáme vedlejší světové.
PTÁCI 6. ročník ZŠ Londýnská.
TVORBA PROPAGAČNÍCH PROSTŘEDKŮ
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Vzdělávací materiál zpracovaný v rámci projektů EU peníze školám
Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice
Osnova 1 Úvodní snímek 2 Fotogalerie 3 Barvy 4 Délka 5 Kdy vychází
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_54_F7
Domov - Obce.
VY_32_INOVACE_18_07_hora Říp – praotec Čech
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
ODBORNÝ VÝCVIK – výcvik jezdce na kavaletech
AUTOR: Mgr. Ludmila Faiková
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
Grafy pro malé školáky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Magdalena Málková. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Vozíčkářské trasy KČT Labská stezka bez bariér, 18. –
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_ 5.ročník_ 08_Nervová soustava
Semafor pro chodce VY_32_INOVACE_5A_11
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
VY_12_INOVACE_Rů_I_11 Popis uměleckého díla
Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy
Transkript prezentace:

Trasa 1Trasa 1 – modrá Trasa 2Trasa 2 – červená Trasa 3Trasa 3 – zelená Trasa 4Trasa 4 – fialová Trasa 5Trasa 5 – žlutá Trasa 6Trasa 6 - oranžová Mapa vyjížďkových tras Na této mapě jsme Vám znázornili 6 tras, kudy a kam jezdíme na vyjížďky. Ve skutečnosti jich je mnohem víc, ale těchto 6 patří mezi nejčastěji ježděné. Věříme, že Vám to pomůže udělat si obrázek o našem okolí a pomůže Vám to vybrat, na kterou vyjížďku se u nás vydáte. Kliknutím na nápis Trasa 1, Trasa 2… se Vám zobrazí podrobný náhled dané vyjížďky včetně doplňujících informací.

Délka trasy : 5,7kmTerén: kopcovitýDoporučené chody: krok, klus Doba jízdy : přibližně 80minTrasa vhodná: pro mírně pokročilé a pokročilé jezdce Popis: Na této trase si užijete jízdu v krásném lese, zdoláte kopce jak dolu, tak později i nahoru, perfektně si zde zaklušete na dlouhých rovných lesních cestách a upevníte si svůj sed. Trasa 1 ZPĚT

Délka trasy : 5,9 kmTerén: rovinnýDoporučené chody: krok, klus, cval Doba jízdy : přibližně 60minTrasa vhodná: pro mírně pokročilé a pokročilé jezdce Popis: Tato trasa je přímo určená pro dlouhé klusové a cvalové části, terén je rovinný, a skoro celou dobu jedete v lese. Určitě stojí za to tuto trasu vyzkoušet. Trasa 2 ZPĚT

Délka trasy : 5,1 kmTerén: rovinný - kopcovitýDoporučené chody: krok, klus, cval Doba jízdy : přibližně 50minTrasa vhodná: pro všechny kategorie jezdců Popis: Pokud toužíte po trase, kde si zaklušte, zacváláte a přitom ještě zmáknete pokořit nějakej ten kopec, je tato trasa pro Vás jasnou volbou. Trasa 3 ZPĚT

Délka trasy : 5,5 kmTerén: rovinnýDoporučené chody: krok, klus, cval Doba jízdy : přibližně 50minTrasa vhodná: pro všechny kategorie jezdců Popis: Ať už jste začínající jezdec, či pokročilý a chcete si užít pěknou a klidnou vyjížďku, můžeme Vám tuto trasu jen doporučit. Trasa 4 ZPĚT

Délka trasy : 7,9 kmTerén: rovinnýDoporučené chody: krok, klus, cval Doba jízdy : přibližně 70minTrasa vhodná: pro mírně pokročilé a pokročilé jezdce Popis: Na této trase se projedete krásnou přírodou, jak v lesích, tak i na loukách, kde je pěkný výhled do krajiny. Jsou zde perfektní příležitosti k dlouhému klusu a případně i cvalu. Trasa 5 ZPĚT

Délka trasy : 10,2 kmTerén: rovinný - kopcovitýDoporučené chody: krok, klus, cval Doba jízdy : přibližně 90minTrasa vhodná: pro mírně pokročilé a pokročilé jezdce Popis: Tato trasa je přímo určená pro dlouhé klusové a cvalové části. Pokud jste milovníky cvalu, tak si ho na této trase užijete v pořádné dávce. Trasa 6 ZPĚT