Prezentace Jan   Nekopírovat !!!!.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Trh, nabídka, poptávka, tržní rovnováha
Advertisements

 Škola: ZŠ, ul. L. Kuby 48, České Budějovice  Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání, druhý stupeň  Předmět: Občanská výchova  Ročník: 8,9 
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
P S Í P R O S B A. Pane, - Můj život trvá 10–15 let, každé odloučení od Tebe mi působí smutek, pamatuj na to, než si mně přivedeš domů - Dej mi čas, abych.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Já a vše kolem mě..
Hudba a tanec (music and dance)
úloha k algoritmizaci - příklad
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Seminář 2. Nabídka a poptávka
ČLOVĚK A PŘÍRODA Přírodopis
Co rádi děláme.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_03.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český – 1. stupeň Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_05_16.
Tržní hospodářství I. Petr Machala.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_229_2TR_ČJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
BIOPOTRAVINY.
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
Procvičujeme větné členy 1 Český jazyk 2. stupeň Eva Beranová, Základní škola, Čapkova 126, Klatovy VY_32_INOVACE_11_Procvičujeme větné členy 1 1.
Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Zdraví Vás Fíček - Vašíček ve finále se rodinná rada shodla na jmén ě MAX.
venkovská, městská, chráněná krajinná oblast
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Moje Rodina.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
MOJE RODINA Josef Novák.
Co máme společného Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a.
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
Jak jsme se vylíhli Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Cemerková Golová. Dostupné z Metodického portálu
Moje osoba.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
VY_32_INOVACE_04_Povolání. Jméno: Vendula Báčová Ročník: 3. Období vytvoření: září 2011 Téma: Povolání Anotace: Učivo je podáno formou prezentace doplňující.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Řešíme logický problém (všeobecný jazykový rozbor) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jarmila Karlovcová. Dostupné z Metodického.
DUM II. /4. houby Bc. Zdeněk Klíma. Houby Zakroužkujte na obrázku houby.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Psaní pohlednice VY_32_INOVACE_1B_17
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
SLOVESA SE SLŮNĚTEM PRO DRUHÁČKY
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
DUM I. / 20. zvířata v naší přírodě
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho.
Ovládání Posun tlačítkem Vrácení Hlasitost
NÁZEV ŠKOLY : ZŠ KOLÍN V. , MNICHOVICKÁ 62 AUTOR: Mgr
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2B_13
Transkript prezentace:

Prezentace Jan   Nekopírovat !!!!

O mě Na howrse se jmenuji Honzik-sedlec. Mé jméno je Jan, ale to si asi někdo z vás všiml. Moje nejoblíbenější zvíře je pejsek… Mám doma Jezevčíka. Rád maluji, tancuji latinskoamerické tance a rád se potápím. Mám sestru Gabču. Její howrse je gabinka-sedlec1

Moje koně Můj první kůň je zde na obrázku - Gabča: Jinak mám spousty dalších koní v chovu a také k prodeji.

Pravidla k prodeji 1.Musíte se mi napřed představit 2.Napište mi, jakého chcete koně 3.Pak vám řeknu jestli vám ho prodám, nebo ne 4.K tomu se domluvíme na ceně 5. Před tím, než vám koně prodám, mu musíte dát jablko POZOR !!! 1.Jestli se nebudete řídit pravidly, tak vám koně neprodám

Prodej Když si chcete ode mě koupit koně, tak mi napište na howrse. Můj howrs je napsán na 2. snímku. Rád vám nějakého koně prodám, za malého koně dávám tu nejnižší cenu (700) a za velké koně (650). Slevu dám kamarádům, nebo vám dám slevu když mi dáte něco z černého trhu. Prodám vám koně, kterého jsem odchoval za 1000-2000 eugus POZOR !!! Nedávam kone které jsem odchoval továm je asi jisté.

Můj howrse je: Honzik-sedlec  U končení Loučím se a doufám¨, že si se mnou budete prodávat koně a tak dále. Zdraví vás Jan  Můj howrse je: Honzik-sedlec 