VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZELENÝ KOMPAS VZDĚLÁVÁNÍ PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY ZAMĚŘENÉ NA ROZVOJ DOVEDNOSTÍ ŠETRNÝCH K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.
Advertisements

Lokální partnerství FÓRUM PRO RODINU
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
ECVET v Programu celoživotního učení
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Sociální sítě.
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
Personální řízení a jeho úloha v podniku
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
PLÁNOVÁNÍ A STRATEGIE Management a marketing
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Zdravice OS „Veteráni JE CZ“ pro Mezinárodní fórum „DIALOG“ Dalibor Matějů Praha,
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
Lucie Rohlíková Západočeská univerzita v Plzni
Bratrská jednota baptistů
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Diverzifikace vysokého školství – nové výzvy Michal Karpíšek Seminář „Hodnocení kvality vysokých škol“ Telč, 28. dubna 2011.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
28. listopadu 2011, Brno ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy Seminář - inovace v regionech.
Praktické rady a zkušenosti jak vytvořit RP, jak připravit program RP Eva Bosáková Národní kancelář EQUAL.
Co jsme zač? skupina fajn lidí skupina lidí, kteří rádi mluví anglicky rádi objevujeme rozdíly mezi národy a mezi formami zemědělství rádi cestujeme rádi.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
1 Roman Kučera – VŠB – TUO Radka Najmanová - OU Michael Rada – VŠP Jiří Bolgáč – SLU 2.
Dana Zadražilová Fakulta mezinárodních vztahů VŠE v Praze Vzdělávání k udržitelnosti czech bcsd.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Brno 5. a 6. února 2008 Mezinárodní konference Konkurenceschopnost podniků1 JAK MŮŽE EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA MASARYKOVY UNIVERZITY PŘISPĚT KE ZVÝŠENÍ.
Personální strategie mezinárodní firmy
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
ČVUT zítra prof. RNDr. Miroslav VLČEK, DrSc.. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 2 Postavení univerzity v měnícím se světě  Boloňské deklarace a společný.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Moravská vysoká škola Olomouc
Vliv týmové spolupráce na výsledky zdravotnických zařízení
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d.
Osobní prodej Osobní forma komunikace s 1 nebo více zákazníky
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Případová konference v práci s rodinami a ohroženými dětmi
Pavel Burda Roman Vaníček
17 LET RÁMCOVÉ SMĚRNICE O VODĚ PŘÍNOS ANO NEBO NE?
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Evaluace projektu Martin Zahradník.
Mezioborový přístup v SP východiska, podmínky, metody
VELETRH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ 2015 | ZAČNI S NEZISKOVKOU
Cesta k uplatnění na trhu práce
Vítejte na třetí místní konferenci
Sociálně aktivizační služby
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Transkript prezentace:

VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC

Dnes budu mluvit o Poslaní AIESEC Náplni mé činnosti Silných a slabých stránkách organizace Osobním přínosu Pro koho je AIESEC určen

Co je AIESEC… největší mezinárodní studentská organizace na světě sdružuje studenty vysokých škol se zaměřením na ekonomii, management a v posledních letech i na školách se humanitním zaměřením

Co je AIESEC… jeho posláním je rozvoj mladých lidí formou získávání mezinárodních zkušeností

Co je AIESEC… AIESEC v roce 2006: 95 členských zemí 800 poboček působících při univerzitách zahraničních stáží ročně příležitostí vést lidi členů na celém světě

Co Ti AIESEC nabízí… Zahraniční zkušenosti Zapojení do projektů Tréninky od profesionálů Vedení lidí Mezinárodní síť Kontakt s firemní sférou Osobní rozvoj

Náplň mé činnosti… V současné době jsem na pozici VP XDL (Vice President for Exchange Delivery and Learning) Vedení pobočky spolu s dalšími 5 lidmi Strategické plánování Patron týmu 4 oblasti:Péče o zahraniční praktikanty Vzdělávací aktivity Account Management Visa proces a pracovní povolení

Silné a slabé stránky Silné : - užití teoretických znalostí v praxi - realizace vlastních nápadů - zahraniční zkušenosti - za chyby není člověk trestán - nejen prací je člověk živ Slabé: - „jsme sekta“ - nalézt časový kompromis mezi školou, přáteli, brigádou a AIESEC - udržení členů - finanční soběstačnost

Osobní přínos - Neocenitelné zkušenosti - Noví přátelé - Účast na konferencích - Flexibilita - Time Management - Spousta nových nápadů - Reálný pohled na svět - Kontakty ve firemní sféře - Sebevědomí

Otázky