Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pravidla fotbalu-OFSAJD
Advertisements

Fotbal Fotbal (z anglického football, foot=noha, ball=míč), též kopaná, je kolektivní míčová hra, která je nejpopulárnějším kolektivním sportem na světě.
Pravidla fotbalu.
KOPANÁ.
Tato prezentace byla vytvořena
Beach rugby
Správně vstřelená branka pokud skórující družstvo nespáchalo přestupek míček přešel celým objemem brankovou čáru zepředu útočící tým: hokejkou nebo neúmyslně.
Hry třetího tisíciletí
Pravidla hry - přípravka
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH PŘÍPRAVEK. Motto:,,Neberme dětem radost ze hry, oni nám to vrátí“ Proč změny v soutěžích přípravek?  zapojení všech hráčů do hry 
Tenis Menu.
Pravidla ledního hokeje Změny 2010 ukládání trestů, návraty hráčů z TL.
ÚMYSLNÁ HRA RUKOU Pravidlo 12
Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT)
FLORBAL.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.
Zpracoval: Mgr. Aladár Dančo
Herní princip ve sportovní přípravě dětí Licence B
R2R2 R1R1 Základní pohybový systém nejkratší cestou, pokud je to možné, pokračovat přímo za branku nebát se být více v hřišti SPRÁVNĚ Schéma.
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
BASKETBAL.
STREETBALL.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Fotbal.
Hledáme nové talenty od věku 5-10 let.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:
Moje první Prezentace!!.
Florbal.
Fotbal.
Kopaná - pravidla hrací plocha má tvar obdélníku, délka hřiště je 90 – 120 m, šířka je 45 – 90 m hrací plocha je vyznačena bílými čarami, středová čára.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
HrušCup 2008 – pravidla kubb. Hrací pole je obdélníkového tvaru o rozměrech 5 x 8m. Na kratších stranách hřiště jsou umístěny špalky (vojáci, kubbs),
HÁZENÁ.
RINGO 1.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
VOLEJBAL 1.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Filozofie změn  reakce na rychlý vývoj hry;  důraz na plynulost hry;  utkání mají být co nejzábavnější, bezpečná, férová a pochopitelná hráči, trenéry,
PYRAMIDA Celá čísla.
Basketbalová pravidla
Fotbal Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Základní změny a novinky v Pravidlech fotbalu 2016 platných od FIFA a FAČR Školení klubů profesionálních soutěží REVIZE PRAVIDEL FOTBALU.
Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Plavání Téma: Hry ve vodě Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne: 15. září 2012.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Frisbee Ultimate.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 INDIACA.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
 Materiál je určen pro první vyučovací hodinu tělesné výchovy tříd 3. ročníku středních škol a čtyřletých gymnázií, dále pro 7. ročník osmiletých gymnázií.
Interpretace basketbalového učiva pro jednotlivé lekce Druhá lekce – základy součinnosti v útoku a v obraně (90 minut – interpretace učiva, praxe) Tento.
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Ročník: 3. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Házená – průpravné hry Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne:
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Korfbal.
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
TJ Sokol Vikýřovice.
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
jedna z nejstarších her
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
Interaktivní prezentace pravidel
Transkript prezentace:

Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama

Hrací plocha

Hrací figurky Časovač a míček Příslušenství

Pravidla hry Před začátkem hry losují hráči o barvu figurek. Ten, který vyhrál, si zvolí brankáře a útočníka vybrané barvy a zahájí hru. Červený hráč hraje červenou barvou míče a modrý hráč modrou. ( Červenomodrý míč) Útočníka postaví do středu hřiště a k noze mu položí míč tak, aby jeho zvolená barva ležela nahoře. Při výkopu na začátku hry se kope dvakrát nehledě na barvu míče. Po rozehrání musí míček opustit středový půlkruh, jinak pokračuje soupeř. Branka vstřelená přímo z výkopu neplatí. Při hře hraje vždy ten hráč, jehož barva převyšuje soupeřovu. Opustí-li míč hrací plochu,čas se zastaví a pak se provádí se kop z místa, kde míč opustil hrací plochu. Výkop z autu provádí soupeř hráče, jehož míč opustil hrací plochu. Branka vstřelená přímo z autu platí. Srazí-li míč za svoji branku, provede soupeř kop z rohu dvakrát za sebou, nehledě na barvu míče. Účelem hry je vstřelit protivníkovi co nejvíce branek. Hraje se 2krát 2 minuty, nebo podle dohody. V poločase si hráči vymění strany a dle dohody barvu figurek. Každý hráč se snaží zabránit gólu svým brankářem.

Kontakt Mário Lukáčik tel