Moji drazí zvrhlíci, jelikož neštěstí nechodí po horách ale po lidech tak i Lahváčka došlo. Tento statný kmán nám poskytnouti ráčil panství své Jablonecké.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
Německo září – 4. října.
Před odjezdem Hundertwasserův motorest Účastníci zájezdu.
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.
Jakubov rok poté   Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní.
Jména a pády Put the nouns between slash marks into the appropriate case, as determined by the context. Vzor: Román se stal tím, čím v /minulost/ byla.
Volný čas s fyzikou. 14:30 – 16:30 Poté, co přijdeme domů, ohřejeme si oběd, pokud jsme neobědvali ve škole. V mikrovlnné troubě vzniká elektromagnetické.
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:1.12.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Kdy, kde, co a jak? Blatnička a Vídeň Sklééééépek a kultůůůůůůůůra Jako vždycky po zvrhlicku.
Koupil jsem si malý, roztomilý domeček v horách a měl bych radost, kdybys přijel na návštěvu…
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
Lukáš Mičan Gymnázium Česká a Olympijských nadějí kategorie A
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Téma: Sčítání a odčítání desetinných čísel
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY – Hotel Bystré.
Zpracovala Barbora Plesníková
ABECEDA ŽIVOTA Ruční posun.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Vážení občané, Bydlíte v menší obci? Trápí Vás špatná dopravní obsluha a spojení s městy? Jste odkázáni na automobil či snad na taxi?
V roce 2005 jsme se na setkání, které organizoval TANDEM Plzeň, seznámili s kolegyní z Německa, která měla zájem o spolupráci a navíc se sama učila česky.
Prezentace pečovatelské služby
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Vzpomínky na dovolenou. Připravil: Zoubek Lukáš. Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím České republiky. Název je odvozen od řeky Jizery, která pramení.
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
ZÁJMENA (pronomina).
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_03.
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
VODA JAKO SYMBOL.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
Ve stáří velmi často vzpomínáme, co jsme měli ještě udělat pro rodiče, přátele…..a co jsme neudělali….
Zámek Hluboká nad Vltavou
Stafoušek minizpěvohra
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
 Po příjezdu na Petřínskou rozhlednu se půjdeme podívat do zrcadlového bludiště, do hvězdárny a pak se rozhlédneme z rozhledny na Prahu.  Z Petřínské.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Strážovské vrchy Ubytování Nitrianské Rudno kempink, chatky. Chatky byly starší, nebylo tam moc útulno. Ale bylo krásné teplé počasí, tak.
XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Jablonec nad Nisou Poznávání města.
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
SLOVENSKO 2018.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Zájmena.
1. Domů, domů touží duše moje, | domů, domů touží duše má
Dneska se něco naučíme o matematice
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Moji drazí zvrhlíci, jelikož neštěstí nechodí po horách ale po lidech tak i Lahváčka došlo. Tento statný kmán nám poskytnouti ráčil panství své Jablonecké. Ty kdož radovánkám holduješ, pitkám se nevyhýbáš a zpěvem živo je tvé hrdlo. Jsi nám vítán volám vivat neb ty nejsi žádné trdlo.

Hlaváček cup byl plánován dlouho a důkladně. Konání tohoto sportovního klání je ustanoveno na první víkend v listopadu. Takže odjezd je mezi 16:00 a 17:00 od HO. Nezasvěcený účastník se doptá.

Program Hlaváček Cupu: pátek: vaření, papání, bubání a jelikož nejen žrádlem živ je zvrhlík souběžně bude probíhat Cinema festival a automobilové klání 24 hodin v LE Hlaváček sobota : probuzení, snídání, koupání ( medvítek bude krutě vytažen za ouška z brlohu) v 10:14 spojíme na zastávce busu č. 1 a jedeme směr Bedřichov zde se mlhou kocháme, někde nahmatáme Královku a ty jenž chtějí vidět úplné ho.... vylezou na rozhlednu. Pokračujeme v jakémsi směru kde tušíme, že se nachází Janov. Zde proběhne návštěva restaurace Heidi spojená s konzumací : teplé griotky, svařáku a hlavně rakvičky se šlehačkou. Napapaní spadneme dolu do Janova tedy k Lomu. Tady nám Sojka zamáčkne slzu, zavzpomíná, zahouká a zakráká a své rozpoložení zapije v restauraci První nelyžuje. Dle účastníků Lomacích pitek mají dobré kvasnicové píívo. KAČULA si dá jen jedno !!!!! Pokračujeme volným krokem do Janova kde si v restauraci jenž stojí u zastávky a její jméno neznáju dáme obídek. S nacpaným pupíkem se jede na další rozhlednu jménem Petřín. Tam se opět pokocháme mlhou a volným krokem se přesuneme do Mexické restaurace kde proběhne hamání a napájení. Mají Hágen Bádena za 34 koňun mňam.

Neděle: volné probuzení, snídaní, koupání a hromadný výlet do Liberce. Pokud mě nebudete moc sr udělám k snídani palačinky. Méďa dotlačí marmeládu. A tak si povíme něco k samotnému výletu. Ještěd je príma a mlha kolem též. Tááákže se lanovkou přesuneme na Ještěd. Za tento průlet mlhou zaplatíte 60 kaček na osobu. Na Ještědu se opět pokocháme mlhou a pěšky se béřeme dolu. Jsou tam skoro všude zátarasy aby se tůůrista nezřítil. Ty co zábranu nenahmatají, ostatní účastníky výkřikem padám upozorní, že na ně nemusíme čekat a že to berou zkratkou. Dále pokračujeme do samotného Liberce, zde je povinností navštívit kavárnu jenž se nachází naproti krásné Liberecké radnici. Tady mají samé ňamky např. fantastickou horkou čokoládu, dortíky a laskominy, že se člověku nechce domů. No a jsme na samém závěru našeho Hlaváček Cupu páč se smutně bercháme zpět do Jablonecké nory, balíme a řítíme se do našich domovů. Tak doufám, že se těšíte a na konci tohoto víkenu zvoláme ( bude mi smutno přátelé, příští rok na Ydykseb). Za nás za Zvrhlíky Oloušek.