Tokio Hotel ÚvodČlenovéFotogalerie. Úvod Tato skupina se nejprve jmenovala Devilish. Potom se jim to přestalo líbit a přejmenovali se na Tokio Hotel!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Advertisements

Fryderic Chopin.
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
Filip Elsner 8.A
Český jazyk ( sloh) - 8. ročník
JÁ A MOJE ŽENA.
Alena ráda jezdí vlakem. Vždycky říká, že je to daleko lepší, než cestovat autobusem. Ve vlaku může člověk zažít hodně zajímavých věcí pak je na co vzpomínat.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Zvolený jako nejlepší mail roku. Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně...
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov, aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
ČLOVĚK V SOCÍÁLNÍCH VZTAZÍCH
Fotografie Životopis Videoklipy Kapela Zajímavosti Obsah.
vypracovala:Mgr.Silvie Reitharová
Jmenuji se Michaela Petrová
Přídavná jména přivlastňovací
Každý z nás se setkal s tím, ze něco musel prezentovat. Svoje přátele a kamarády!!!! Pokus o prezentaci v PowerPointu.
Já a vše kolem mě..
Veronika Rozehnalová a Kristýna Kořínková
Absolventská práce Gejša.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
Start. Nejprve musíte uvést odpověď na několik otázek. Na základě Vašich odpovědí Vám počítač vyhledá odpovídajícího partnera!! Další.
POPIS OSOBY.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
JIŘÍ ŽÁČEK * v Chomutově.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Co rádi děláme.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Každý den jsme trochu starší…
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Jack russel teriér.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Lenka Bartošíková Hlavní stránka O Lenče Fotogalerie Repertoár
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Moje Rodina Sára Bolacká.
Moje osobní prezentace
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Start. Nejprve musíte uvést odpověď na několik otázek. Na základě Vašich odpovědí Vám počítač vyhledá odpovídajícího partnera!! Další.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Dotazník – třída Celkový počet respondentů: 135 J.A.Komenského: 90 žáků T.G.Masaryka: 45 žáků 13 let – 13x 14 let – 64x 15 let – 43x 16 let – 1x.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.3 Cesta do školy Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_Vztahy mezi mladými lidmi TÉMA SADY: Občanská.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3 AUTOR: Mgr. Jana Šváchová DATUM VYTVOŘENÍ: listopad 2012 NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Popis osoby.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
P!nk.
Lara Croft Tomb Raider.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov, aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
Autorem je PaedDr. Štěpánka Vondrášková
(Andrias davidianus). Velemlok čínský je největší mlok na světě Měří kolem 115 cm, ale může dosahovat délky až 180 cm Važí kolem kg Živí se hmyzem,
Transkript prezentace:

Tokio Hotel ÚvodČlenovéFotogalerie

Úvod Tato skupina se nejprve jmenovala Devilish. Potom se jim to přestalo líbit a přejmenovali se na Tokio Hotel! Tokio Hotel protože Tokio je město, kde člověk může zažít spoustu věcí. Tak je to teď i v jejich životě a proto se jim tohle jméno líbilo. Jsou zkrátka hodně na cestách,po hotelích-a proto ten Hotel na konci! Skupinu tvoří: Zpěvák Bill Kaulitz-Trümper, Kytarista Tom Kaulitz-Trümper, Basák Georg Moritz Hagen Listing a Bubeník Gustav Klaus Wolfgang Schäfer

Bill Kaulitz-Trümper Bill Kaulitz se narodil v Lipsku,ve znamení panny(10minut po jeho jednovaječném dvojčeti Tomovi). Na hlavě mu vyrostly vlasy v barvě tmavý blond,ale už odmalička si je Bill barví načerno. Oči má čokoládově hnědé! Měří 177cm a váží 53kg. Sourozence má jednoho a to dvojče Toma,který je o 10 minut starší. Bydlí v Německu ve vesnici Loitche. Jeho záliby jsou hlavně hudba,párty a přátelé. Tetování a piercingy: tetování:znak TH na šíji,pěticípá hvězda na pravém boku břicha a nápis „Freiheit 89”(Svoboda 89) Piercingy:v pravém obočí(od 12 let) a v jazyku(od 14 let) oblíbený předmět ve škole:umění oblíbený předmět ve škole: umění nejméně oblíbený předmět: francouzština, matematika a fyzika Přání: Setkat se s Olsenkama, legraci, volnost a jet do Tokia Motto: Leb die Sekunde! (Prožívej každou vteřinu!) Co nemá rád: Přírodu, pavouci a brouci se mu protiví Co ho naštve: lži, arogance, nespolehlivé lidi a pecky z melounu 4 slova, kterými by se popsal: osobitý, tvrdohlavý, umíněný a spontánní Nejsmutnější okamžik v jeho životě: Když mu řekli, že se jeho rodiče rozvádějí Nejtrapnější událost: Když mu Tom pozvracel při cestě do školy kalhoty Jako dítě chtěl být:čaroděj nebo zpěvák

Tom Kaulitz-Trümper Tom Kaulitz se narodil stejně jako Bill v Lipsku,ve znamení Panny(10 minut před Billem). Na hlavě mu narostly vlasy v barvě tmavý blond a už odmalička má Tom dredy. Oči má hnědé. Sourozence má jednoho a to dvojče Billa, který je o 10 minut mladší. Měří 175cm a váží 54kg. Bydlí v Německu ve vesnici Loitche. Jeho záliby jsou hlavně muzika,párty a grafity. Tetování a piercingy:Tetování Tom nemá, piercing má jeden a to na levé straně rtu. oblíbený předmět ve škole: umění nejméně oblíbený předmět: matematika a fyzika Jeho přání: Setkat se s Olsenkama. Nejdůležitější člověk v jeho životě: Bill Z čeho má Tom strach: Z hádek s Billem Jeho motto: Carpe diem (Užij dne!) Jeho slabost: Neumí čekat. 4 slova, kterými by se popsal: jedovatý, spontánní, vtipný a lehkomyslný Co na sobě nemá rád: Rychle ztrácí věci a je zapomnětlivý. Nejtrapnější okamžik v životě: Tom se vždycky ztrapnil, když musel zpívat ve škole. Dětský sen: Chtěl být cowboy.

Georg Moritz Hagen Listing Georg Moritz Hagen Listing se narodil v Halle,ve znamení Berana. Sourozence Georg nemá žádné. Bydlí v Německu v Magdeburgu. Měří 177cm a váží 72kg. Jeho záliby jsou hlavně hudba,tanec,sporty,párty a fotbal. Oblíbená barva : zelená Z předmětů nesnáší : matematiku,dějepis,němčinu Z předmětů má rád : psychologii a tělocvik Barva očí : šedo-zelená Barva vlasů : hnědá Motto :leben sein traum(Žij svůj sen) Další zajímavosti o Georgovi: -doma má psa Moritze a kočku Garon -má hodinky od Swatch -jeho nejoblíbenější značka oblečení je Puma -jeho vysněná přítelkyně by měla být podobná Kelly Clarkson -jeho nejoblíbenější písnička v albu Schrei je Freunde Bleiben - je v hrozným stresu, příští rok ho totiž čeká maturita

Gustav Klaus Wolfgang Schäfer Gustav Klaus Wolfgang Schäfer se narodil ve znamení Panny. Měří 165cm a váží 68kg. Má jednoho sourozence a to sestru Franzisku. Bydlí v Německu v Magdeburgu. Mezi jeho záliby patří hlavně kolo,hudba,biken a Wirtschaft. Barva očí : Hněd Barva vlasů : Blond Motto: Hlavní je, že všechno jde nakřivo Z předmětů má rád : Sport a hospodářství Z předmětů nesnáší : Němčina a fyzika Další zajímavosti o Gustavovi: -má doma psa Bruna a Kočku Richarda. -jeho nejoblíbenější značky oblečení jsou Puma a K-Swiss. -jeho nejlepší kamarád se jmenuje Alex (nejlepší kamarád i Billa a Toma) -hrozně rád vaří - má komplexy ze své výšky - rád jezdí na kole - dříve nosil brýle

Fotogalerie Bill jako malý: Bill mango střih: Bill:

Bill: Billda: Bill teď: Bill: Billda: Bill teď:

Tom: Tomík: Tomča:

Gustav: Georg:

Bill a Tom: Kaulitz twins: Bill a Tom: Kaulitz twins:

Tokio Hotel:TH: Tokio Hotel:TH: