Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost Bakalářská práce 24. 6. 2013, Brno Prezentace Bakalářské práce Vedoucí práce: Ing. Jaromír Landa Autor práce:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov
Advertisements

Vstupní analýza Vilém Čekajle
Na Bělidle 7, Moravská Ostrava,
Kariérové poradenství
Význam mezinárodního dobrovolnictví pro rozvoj jednotlivce a otevřené společnosti Uznávání neformálního vzdělávání, Praha Robin Ujfaluši, ředitel.
Úvod do předmětu Požadavky k zápočtu Požadavky k zápočtu Požadavky ke zkoušce Požadavky ke zkoušce Organizace výuky Organizace výuky.
Dopady CR na rezidenty, případová studie Lipno nad Vltavou Pavlína Kubů 1.
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Agroturistika v JMK Gabriela Šifaldová, 4.ag.
Studie dobrovolných aktivit ekologických NNO Tomáš Růžička
Bc. Hana Bořilová Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
a jeho využití u klientů po CMP
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
OSVČ v evidenci úřadu práce
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Letní turistická sezóna 2007 Cestování Čechů po českých regionech Rostislav Vondruška Ředitel CzechTourism.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Škola základ života Petr Machala.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Tvorba webové hry v prostředí java
Český Krumlov Statistiky návštěvnosti 2006 Projekt „Statistiky návštěvnosti ČK“ zadavatel Město Český Krumlov zpracovatel.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Komerční využití systému ISDS
Úvod Proč studovat informatiku?
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Prezentace turistické oblasti
Dánsko- vzdělání, kultura a kulturní osobnosti
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Lokační a identifikační technologie David Bauer. GPS Global Positioning Systém lze určit polohu(i na několik cm) a přesný čas 24 družic (životnost 10let)
Geocaching.
1 Cenová úroveň roku 2004, vývoj cen pro OZ Asociace Energetických Manažerů Partyzánská 7, Praha 7 Sdružení velkých spotřebitelů energie.
Jiří Kozumplík, prezentace předmětu GIS. Co je to Geocaching?  Motivace pro výlety do přírody  Zábava  Sport / soutěžení.
Autor: Kateřina Konečná Vedoucí: Ing. Igor Ivan, Ph.D.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Mgr. Michal Rakowski Zapojení geocachingu do výuky na škole.
Geocaching Marek Bešta, , OV3-TE3. Geocaching hra na pomezí sportu a turistiky hledání schránky (cache) za použití GPS schránky jsou situovány na.
Tvorba WWW prezentace pro autonomního robota Bakalářská práce , Brno Autor: Jan Zálešák Vedoucí práce: Ing. Jiří Lýsek Ph.D.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Bakalářská práce Vedoucí práce: Autor práce: Mgr. Petra Kadlecová Ludmila Pokorná Mgr. Petra Kadlecová Ludmila Pokorná Významn é faktory v hodnocen í osobnosti.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta HODNOTA A POSTOJ OŠETŘOVATELSTVÍ PRO VEŘEJNOST Prezentace diplomové práce: Vedoucí.
Hodnocení kvality vzdělávání v Libereckém kraji Informace o průběhu projektu Ing. Petr Rychlovský.
Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
Zpětná vazba zákazníků ve vybrané společnosti Autor bakalářské práce: Zuzana Kodýdková Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent bakalářské.
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu s potravinářských zbožím Autor: Veronika Janáková Vedoucí práce: Ing.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ LESNICKÁ A DŘEVAŘSKÁ FAKULTA ÚSTAV OCHRANY LESŮ A MYSLIVOSTI Diplomová práce Vyhodnocení vlivu losa evropského na lesní porosty.
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
VŠTE České Budějovice Ústav podnikové strategie
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.
Návrh podnikatelského plánu založení minipivovaru s vlastní pivnicí
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Hodnota vnímaná zákazníkem
zakladatelský projekt fitness centra GymForAll
Zpětná vazba zákazníků ve vybrané společnosti
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
České Budějovice, červen 2016
Analýza marketingového mixu ve vybraném podniku
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
Jaká je návštěvnost Městských lesů Hradec Králové a čím je pro sociology zajímavá? Miroslav Joukl a Lucie Vítková, FF Univerzita Hradec Králové, Katedra.
Název plánované práce Student: Vedoucí práce: Třída: Školní rok:
Transkript prezentace:

Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost Bakalářská práce , Brno Prezentace Bakalářské práce Vedoucí práce: Ing. Jaromír Landa Autor práce: Lucie Bílková Brno, 2013

strana 2 Už jste někdy viděli člověka, který v ruce drží GPS přijímač, papíry a bezradně obchází kolem křoví nebo plotu? Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost Zdroj:

strana 3 Cíl práce Vytvořit dotazník zaměřený na hru Geocaching Zjistit závislost mezi vybranými turistickými atraktivitami a hrou Geocaching Založit vlastní cache u turistické atraktivity a zjistit, zda zvýšila její návštěvnost Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost

Výsledky dotazníkového šetření 1/2 Muž 33 až 45 let Vyšší odborné vzdělání Pracuje Hráčem 1 až 3 roky Odloveno více jak 500 kešek Hraje každý týden (pracovní dny, dovolená) Preferuje léto Hledá Traditional Cache strana 4 Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost

Výsledky dotazníkového šetření 2/2 Používá navigaci Jezdí osobním automobilem, nebo jde pěšky Loví cache i v zahraničí Nejdříve vybírá oblast a pak cache Preferuje přírodu Většinou u cache navštíví atraktivitu i okolní atraktivity Vstupné od 50 do 100 Kč strana 5 Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost

Srovnání hry Geocaching s turistickou návštěvností 1/2 strana 6 Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost

Srovnání hry Geocaching s turistickou návštěvností 2/2 strana 7 Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost Počet atraktivitZávislost mezi daty 12 Vysoká až významná přímá závislost 4Průměrná přímá závislost 6 Podprůměrná a nevýznamná závislost 2Nezávislost

Založení vlastní cache a její srovnání s návštěvností atraktivity 1/2 strana 8 Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost

Založení vlastní cache a její srovnání s návštěvností atraktivity 2/2 strana 9 Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost Za měsíc březen návštěvnost vzrostla, za měsíc duben poklesla. Vhodnost delšího pozorování, i několik let. Nevhodná otevírací doba botanické zahrady a arboreta.

Závěr Kešeři preferují turistické objekty, u kterých jsou založené cache. Významná přímá závislost je spíše u významnějších památek – hrady, zámky. Pro zvýšení turistické návštěvnosti Botanické zahrady a arboreta Mendelovy univerzity by bylo vhodné upravit otevírací dobu. strana 10 Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost

Děkuji vám za pozornost. strana 11