Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Advertisements

ŽÁK SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI Z HLEDISKA LEGISLATIVY
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Vlastní hodnocení školy
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Gymnázium, Český Krumlov, Chvalšinská 112
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
ZŠ KUNRATICE ZÁSTUPCE ŘEDITELE PRO ROZVOJ KVALITY PEDAGOGICKÉ PRÁCE MgA. Bc. Olga Králová Foto školy.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Slezské gymnázium Druh školy: střední škola (gymnázium)
INKLUZÍVNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ SE SVP
Gymnázium, základní škola a mateřská škola Mánesova Sokolov
Podpůrná a vyrovnávací opatření v inkluzivní škole
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Zdravá škola.
Soukromá podřipská střední odborná škola a
EVALUACE REALIZACE ICT STRATEGIE EVALUACE ŠKOLY listopad 2006 (c) Radek Maca.
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. PODPORA ROZVOJE MATEMATICKÉ A ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI CZ.1.07/1.2.33/
1 Výsledek sběru dat monitorujících úrovně certifikace škol v oblasti systému řízení Dotazníkové šetření realizované v rámci projektu - Kvalitní management.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY Zdeněk Hrkal Karlovy Vary, 12. listopadu 2009 Po každé dobré činnosti je radost z práce odměnou dvojnásobnou. (Euripides)
Pracovní spokojenost všeobecných sester ve světle Herzbergovy teorie
Předškolní vzdělávání v Evropských školách PhDr. Dana Musilová Inspektorka pro předškolní a primární cyklus Evropských škol
Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Novelizace školského zákona Lucie Macků, Praha,
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Eva Šimková Brno,
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Výsledky dotazníkového šetření
9. Tvorba individuálního plánu
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
Šablony OP VVV a podpora nadání
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Společenská odpovědnost a školy
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
9. Tvorba individuálního plánu
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Pedie Co mají společné?.
Statutární město Ostrava
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Vítejte na třetí místní konferenci
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Gymnázium Děčín

StudentUčitelé Škola Rodiče

ŠkolaRodiče Student

* Zvyšování kvality výuky podporující úspěch studentů v dalším studiu i v životě. * Formování osobností studentů. * Ochrana zájmů studentů a jejich rodičů.

* Podpora trvalé a transparentní komunikace mezi školou, rodiči a studenty. - reprezentovat rodiče jako partnera pro vedení školy, školskou radu a zástupce studentů * Podpora školních a mimoškolních aktivit, které napomáhají osobnímu rozvoji studentů. - zájmové kroužky, aktivity, projekty, spolupráce s partnery * Podpora účasti studentů na soutěžích a akcích, které napomáhají osobnímu rozvoji studentů nebo podporují pozitivní image školy. - olympiády, soutěže, kultura, sport * Podpora studentů se sociálními nebo zdravotními handicapy. - podpora účasti na společných akcích školy i individuálních aktivit

* Podpora projektů a jiných aktivit napomáhajících zvyšování kvality výuky nebo zlepšování studijního prostředí. - projekty vyhlašované třetí stranou * Podpora zpětných vazeb a hodnocení mapujících kvalitu výuky. - zpětné hodnocení úspěšnosti studentů/pedagogů pomocí vyhodnocení, dotazníků nebo anket s různými parametry * Podpora výjimečně nadaných studentů nebo studentů, kteří dosahují vynikajících výsledků při studiu nebo při svých mimoškolních (vzdělávacích, kulturních, sportovních) aktivitách. - stipendia, dary, ceny, cestovní náklady, úhrada účastnických poplatků

* Podpora školy při aktivitách zkvalitňování studijního prostředí. - technické vybavení, studijní materiály, učební pomůcky, provoz, hygiena * Podpora pedagogů, kteří dlouhodobě vykazují vysoké standardy při vzdělávání studentů. - podobně jako nadaní studenti (ale samozřejmě v menším rozsahu) * Podpora pedagogů, kteří při vzdělávání studentů využívají moderních, nekonvenčních nebo jinak inovativních metod a postupů. - zde asi hlavně příspěvky na studijní materiály a vybavení * Podpora při zajišťování studijních, společenských, kulturních a sportovních akcí pořádaných studenty nebo školou. - maturity, plesy, prezentace, exkurze, výlety

* Členství mě s výjimkou zaplacení členského příspěvku k ničemu * Mohu osobně ovlivnit školu a prostředí, ve které studuje moje dítě! * Mohu aktivně ovlivnit správu příspěvků rodičů a poskytovanou podporu. * Bez aktivních rodičů je unie zbytečná!