Temelín. Dne 28.4 2014 osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Advertisements

Vodní elektrárny Marek Mik.
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Višňové u Znojma Naše ubytování v penzionu, který je známý z filmu Bobule.
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
Exkurze do ČOV Vypracoval: Vojtěch Hnilica, 7.C Datum: Organizátor: Mgr. Jitka Režňáková Doprovod: Mgr. Pavlína Hebnarová, Mgr. Vladimír Balajka.
ELEKTRÁRNY Denisa Gabrišková 8.A.
Návštěva BRITISH COUNCIL
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Anthropos Brno 2008 Exkurze žáků 6. třídy ZŠ Krucemburk.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Halloween Dne si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.
Výjezd NTM Praha a JE Temelín ZŠ Školská 16. – 17. září 2014 Výjezd se uskutečnil v rámci projektu „Učíme se pozorováním“ Reg. č.:cz.1.07/1.1.24/
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_ZE.8.71 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Adaptační kurz
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Sčítálek.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
GYMNÁZIUM T.G.MASARYKA HUSTOPEČE Přírodní rezervace na Turoldu – biologická exkurze.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Orlík. Příjezd  Dnes jsme se vydali na exkurzy do vodní elektrárny Orlík.  Moc hezky nás přivítal bývalý zaměstnanec, který provází návštěvy.
Společenské a hospodářské prostředí
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.
Koňská farma Vysoká CHRASTAVA. Po příjezdu a dobrém obědě procházka a průzkum okolí.
Morfologie savců a ptáků VFU Brno Autor : Jelínková Lucie.
Česká republika: Tepelné elektrárny Hospodářský zeměpis
Lucka Pergerová & spol. Minulí týden ve středu ( ) jsme byli na exkurzi v jaderné elektrárně Temelín AHOJ! Nebyli jsme v opravdovém Temelíně,
Střední průmyslová škola v Písku
Zdroje energie v ČR a koncepce energetiky do budoucnosti Vypracoval: Michal Zelenský.
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
Vodní elektrárna leží na řece Labi v Hradci Králové. KRAJ: Královéhradecký.
Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.
…aneb výlet za čertíky do Litoměřic.  Když jsme se šli projít, tak jsme narazili na sochu Karla Hynka Máchy. Prohlíželi jsme si jí.  Ve třídě jsme.
Lukáš Feřt, SPŠ dopravní, Karlovarská 99, Plzeň
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
DINOPARK OSTRAVA DNE SE I. A II. TŘÍDA ZÚČASTNILA ŠKOLNÍ EXKURZE DO DINOPARKU OSTRAVA. POČASÍ NÁM PŘÁLO, A TAK SI DĚTI MOHLY VYCHUTNAT PROHLÍDKU.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Autor – Vlastimil Knotek Závěrečná práce.  Elektrická energie je schopnost elektromagnetického pole konat elektrickou práci. Čím větší energii má elektromagnetické.
ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_05_32_ČLOVĚK A ENERGIE. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací učivo Autor: Mgr. Martin Palát Jazyk: Čeština.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
1 JE – jaderne elektrarny JE – Jaderné elektrárny 2 1 DDZ, rozdělení elektráren, Princip výroby elektřiny, 2 Objev elektronu, Historie JE.
Jaderná energetika. Struktura prezentace otázky na úvod výklad příklad/praktická aplikace otázky k zopakování shrnutí.
NÁRODNÍ TECHNICKÉ MUZEUM PRAHA Mgr. Martin Tichý Mgr. Vilibald Schlapák.
Energetický průmysl. Co to je? Energetika je průmyslové odvětví, které se zabývá získáváním, přeměnou a distribucí(rozdělování) všech forem energie Jedná.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_3.
Jaderná ELEKTRÁRNA.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Reportáže Fotodokumentace
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Exkurze na ZČU 23.5.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
VY_32_INOVACE_08_Člověk a energie
Fyzika – Jaderná elektrárna
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR
The history of England
Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená
ČTEME S BEKSOU – 3. třída V pátek jsme navštívili Krajskou knihovnu v Pardubicích na Perštýnském náměstí. V knihovně nás přivítala vedoucí dětského.
Transkript prezentace:

Temelín

Dne osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so dali svačinu z domova Poté nás milá průvotkyně odvedla do kinosálu, kde nám nejdříve povídala a prezentovala informace o temelínu. Také nám ukázala krátký 3D film, ve kterém nám ukázali jak funguje temelín

< maketa objektu Temelín Jaderné palivo>

EXPOZICE Po krátkém filmu jsme šli o patro níže na expozici, kde jsme mohli vidět modely různých energetických strojů A nebo jsme mohli vyplnit a pobavit se u kvízu.

Moc se nám exkurze líbila <3