Dokumentace „skelnatění“ sítě

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Státní dotační politika a výstavba otevřených optických sítí
Advertisements

ARATech2013 webová aplikace pro SEVESO III založená na metodologii EU
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Zkušenosti z měření PMD podél optických tras
Výstavba otevřených optických sítí - pro a proti
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY Moravská Třebová - projekt odkanalizování Udánek, Sušic, Boršova a modernizace ČOV.
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
Tvorba a realizace programu výuky moderních komunikačních technologií na SŠ informatiky a spojů Brno Projekt ESF Realizační tým: odborní učitelé SŠ informatiky.
Podpůrná prezentace k semestrálnímu projektu:
Pronajmout či koupit? Pronajmout či koupit měřící techniku? Délka projektu? Cena investic? Cena investic? Náklady na údržbu? Amortizace? Amortizace? Provozní.
Řešení optických systémů pro zákazníky (trubičkový systém)
Měřící metody pro optickou distribuční síť
Obsah Představení SSK Nasazování SSK Reference
Systém správy kabeláže Verze / Obsah Představení SSK Popis kabelového systému Podpora projektování, realizace a provozování Trasování Sledování.
Struktura stavebního zákona č. 183/2006 Sb. ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ Předmět úpravy, Základní pojmy ČÁST DRUHÁ VÝKON VEŘEJNÉ SPRÁVY HLAVA I ÚVODNÍ.
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
Value Engineering a Risk Management v přípravě dopravních staveb Ing. František Benč, Ph.D. Zajištění kvality projektu při snížení.
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
Informační podpora managementu
3. Životní cyklus a procesy projektu
Geodézie v pozemním stavitelství
Proč mapovat aktuální stav optické sítě
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MŽP Od regulace k ekoefektivnosti – nové zkušenosti a podpora pro podniky Tomáš Kažmierski
IFD – Intelligent Fibers Documentation
Ochrana aktiv v malé firmě Bakalářská práce Pavel Šnajdr – Aplikovaná informatika.
Marta Toušková Útvar rozvoje hl. m. Prahy Setkání geodetů 2013 Ukončení projektu Digitální mapa Prahy a zadání Digitální mapy veřejné správy hl. m. Prahy.
Nástrahy veřejnoprávního projednávání a územního rozhodování Ing. Pavel Dražďák.
Naši klienti  V současnosti naše systémy užívá 45 zdravotnických zařízení  Naši klienti jsou  rozmístěni v rámci celé ČR (všechny regiony)  tvoří cca.
Činnost odboru centrální dokumentace v rámci SŽG Praha
Plzeňského a Karlovarského kraje
Rozčlenění nákladů na výstavbu FTTH sítí
Optical Fibre Apparatus Kam kráčí české GEPON sítě Konference „Kam kráčí české bezdrátové sítě“ Sušice Věra Plodíková OFA s.r.o.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Současný stav a další rozvoj Petr Pavlinec Kraj Vysočina.
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
NÁRODNÍ SOUSTAVA POVOLÁNÍ. Národní soustava povolání (NSP) je otevřená soustavně aktualizovaná databáze informací o potřebách trhu práce, vytvářená zaměstnavateli.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Portál Jednotné digitální technické mapy
Krajský úřad Libereckého kraje
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
GIS pro malá města a obce
Ing. Daniel Kardoš Systém ManagementDesk – nástroj řízení kvality a bezpečnosti podle ISO 9 001, ISO , ISO , ISO a ISO Ing.
Alternativní způsob pořízení měřicích přístrojů
Autor: Radim Oliva Vedoucí práce: Ing. Ladislav Beránek, CSc., MBA
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
E PUSA (elektronický portál územních samospráv)
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Optické sítě snadno a rychle ??
Návrh a implementace algoritmů pro údržbu,
Mělnické podzemí 3D Historická dokumentace Nové měření Použité metody
České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební Katedra mapování a kartografie Návrh koncepce prostorového informačního systému památkového objektu.
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
Veřejná zakázka na realizaci projektu MPSV NÁRODNÍ SOUSTAVA POVOLÁNÍ ing. Jaromír Janoš, Trexima spol. s r.o. Zlín 2. Národní konference projektu NSK,
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
XXIII. Seminář STMOÚ, Brno května 2012 T-MAPY spol. s r.o. XXIII. Seminář STMOÚ, Brno května 2012 T-MAPY spol. s r.o.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní Ústav dopravní telematiky Geografické informační systémy Doc. Ing. Pavel Hrubeš, Ph.D.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
Porada OÚPSŘ KrÚ JMK s úřady územního plánování Územně analytické podklady obcí AKTUALITY Jana Hurníková, Milan Pachta.
Zkušenosti s vyhláškou o obsahu technické mapy obce
Návrh, požadavky, implementace
TIS – technický informační systém
ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY (ÚAP)
Geografické informační systémy
Návrh, požadavky, implementace
SAR Konference: 10 VIZÍ PRO STAVEBNÍ ROZVOJ PRAHY A ČR
Střední Morava – křižovatka dopravních a ekonomických zájmů
Transkript prezentace:

Dokumentace „skelnatění“ sítě Ing. Pavel Černý SITEL spol. s r.o.

„Skelnatění“ sítě SITEL spol. s r.o.

Dokumentace provedení stavby Stavební zákon ukládá povinnost stavebníkovi aktualizovat polohopisné údaje o síti Majitel sítí se vyjadřuje při následné investiční činnosti – základní možnost vytýčení vlastních sítí SITEL spol. s r.o. Pronájem měřicích přístrojů ethernet, optika

I. etapa výstavby – liniová trasa bod - bod Geodetické zaměření Zakreslení trasy v mapě Počet a typ ochranných prvků v trase (počet rezervních prvků) Použitý optický kabel SITEL spol. s r.o. Projektování optických sítí FTTx

II. etapa výstavby – s odbočkami mikrotrubiček Geodetické zaměření Zakreslení trasy v mapě Počet a typ ochranných prvků v trase (počet rezervních prvků) Použitý optický kabel Propojení mikrotrubiček v odbočovacích bodech Popis jednotlivých tras mikrotrubiček SITEL spol. s r.o. Dokumentace pro povolení výstavby

III. etapa výstavby – s odbočkami vláken Geodetické zaměření Zakreslení trasy v mapě Počet a typ ochranných prvků v trase (počet rezervních prvků) Použitý optický kabel Propojení mikrotrubiček v odbočovacích bodech Mikrotrubičkové schéma Propojení vláken ve spojkách Vláknové schéma SITEL spol. s r.o. Výstavba optických sítí na klíč

Průběžná aktualizace stavu Při jakékoli změně nutno aktualizovat všechny parametry Který stav je právě aktuální ? Může být „více“ aktualizovaných schémat, které je to pravé ??... existuje skutečné aktuální schéma ??..... SITEL spol. s r.o. Preventivní údržba sítí

Přechod na síť FTTH (PON) SITEL spol. s r.o. Havarijní servis

Další údaje sítě PON Zapojení splitterů Zapojení vláken „Příslušnost zákazníků“ k jednotlivým částem sítě až do úrovně aktivního portu PON SITEL spol. s r.o. Údržba netelekomunikačních – podpůrných zařízení

Softwarové řešení Požadavky Spolupráce liniových, schématických a databázových struktur Každá změna zadána jednou – projeví se ve všech strukturách Musí umožňovat řešení několika stupňů ochranných prvků (trubky v podvrtech, ochranné HDPE trubky, mikrotrubičky a jejich vzájemná kombinace) SITEL spol. s r.o. Prodej mikrotrubičkových kabelů – SIDUCT

Softwarové řešení Požadavky Aktivní a pasivní přístupy (čtení, zápis) Uživatelské přístupy včetně možnosti přístupu z internetu Použití již při zpracování projektové dokumentace, aktualizace při realizaci a v rámci využívání sítě SITEL spol. s r.o. Prodej multikanálových systémů a kabelových komor

Spojení pro řešení dokumentace spravadokumentace@sitel.cz Děkuji za pozornost Ing. Pavel Černý Tel: +420 – 602 615 522 Email: pcerny@sitel.cz SITEL spol. s r.o.