FRANCIE Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Společenská kultura Kulturní instituce v ČR ; VY_32_INOVACE_D3_09
Advertisements

VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
1 Projekt „České centrum pro mobilitu v letech “ finančně podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v rámci programu EUPRO.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Přijímací řízení.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
ROZVOJOVÉ PARNTERSTVÍ HEDERA Systémová podpora pracovního uplatnění azylantů a cizinců dlouhodobě žijících v České republice Work in Czech Mgr. Hana Solařová.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
PhDr. Marie HANZLÍKOVÁ FF UK v Praze MŠMT 9/2010 CercleS - CASAJC.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Spolupracujeme se školami
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
Books Online projekt v Knihovně Kroměřížska David Zapletal.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Stáže v EP. Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
OMC Pracovní skupina pro součinnost ve vzdělávání, zejména uměleckém.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
FRANCIE Studium | Kurzy a zkoušky | Kultura
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Jak na pracovní pohovor?
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
FRANCIE Studium | Kurzy a zkoušky | Kultura. Proč si zvolit Francii? Kvalita a otevřenost jejího vysokoškolského systému Rozmanitosti studijních programů.
Dánsko- vzdělání, kultura a kulturní osobnosti
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 Informační portál zaměřený na oblast výtvarného a užitého umění a architektury  Společný projekt 9 knihoven z celé ČR.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
EUROPASS Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Mgr. Eva Šreibrová 2009.
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
LLS – Link Language School Bc. Ladislav Faigl.  lektorování – transfer knowhow  zaměstnanci  klienti  prezentace na veletrzích / dnech otevřených.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR S Europassem se neztratíte.
FRANCIE Studium | Kurzy a zkoušky | Kultura.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
Personální strategie mezinárodní firmy
Ing. Dagmar Parmová. Kdo jsme? Asociace průvodců České republiky, r. s. 460 individuálních členů z celé ČR, 22 přidružených členů (právnické osoby) –
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
La section franco-tchèque de SGO ČESKO-FRANCOUZSKÁ SEKCE SGO.
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Vítejte na dnešní přednášce.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Seminář pro výchovné poradce SŠ
20 let
Réseau des Alliances françaises en République tchèque
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Europass – dodatek k osvědčení
Transkript prezentace:

FRANCIE Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády

Jazykové Pobyty Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády Značka « Qualité FLE » – záruka kvality : přijetí, výuka, prostory, atd… – 81 kvalifikovaných center po celé Francii – Jasné informace : ceny, nabídka kurzů, počet studentů ve skupině, úrovně, atd… –

Jazykové Pobyty Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády Jazykové pobyty ve Francii prostřednictvím IFP – 3 destinace : Francouzské aliance v Bordeaux, Marseille a Nice – možnost slevy při zápisu – osobní přístup a kompletní informace v čestině – vyřízení Vaší přihlášky Francouzským institutem –

Workcampy Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády Zlepšit svoje jazykové schopnosti Získat cennou pracovní zkušenost Více informací: – Evropský portál pro mládež: – Asociace « Solidarités Jeunesses »: – Asociace « Service civil international »:

Letní brigády Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády Podmínky – Schopnost vyjádřit se ve francouzštině (základy) v některých turistických regionech (zejména jih Francie) může být v hoteliérství a v restauracích angličtina dostačující Najít letní brigádu – – – Rady při vytváření životopisu a motivačního dopisu – – –

Francouzské kulturní instituce v České republice FRANCOUZSKÝ INSTITUT V PRAZE Kurzy francouzštiny a zkoušky z francouzštiny – Obecná francouzština (úroveň A1 až C1), profesní francouzština, přípravné kurzy na certifikáty DELF a DALF, konverzace, kurzy pro děti a mládež (od 4 let), specializovaná francouzština, francouzská kultura. – Individuální výuka, firemní kurzy francouzštiny a francouzština pro zaměstnance státní správy. – IFP je zkušebním centrem pro získaní následujících diplomů a osvědčení: DELF / DALF, TCF, TEF a DFP (Diplom z profesní francouzštiny) Mediatéka – dokumentů všech možných typů (knihy, CD, DVD, časopisy). – služby poskytované na dálku: katalogy, databáze (online časopisy, materiály ke stažení, atd.)

Francouzské kulturní instituce v České republice Kino 35 –je nezávislé kino se sálem o kapacitě 200 míst, které uvádí filmy ve francouzském nebo původním znění. Všechny promítané filmy jsou opatřeny českými titulky. Galerie 35 –je prostorem otevřeným současné výtvarné tvorbě. Jejím posláním je nastolit dialog a poskytnout prostor pro kulturní výměnu mezi francouzskou a českou uměleckou scénou. Francouzské knihkupectví

Francouzské kulturní instituce v České republice Kurzy francouzštiny a zkoušky z francouzštiny – Obecná francouzštiny (úroveň A1.1 až C2), přípravné kurzy na certifikáty DELF / DALF a na maturitu z francouzštiny, konverzace, kurzy francouzštiny pro děti, francouzské reálie. – Individuální výuka, firemní kurzy francouzštiny, atd. – Francouzské aliance jsou zkušebními centry pro získání diplomů DELF a DALF FRANCOUZSKÉ ALIANCE V ČR Brno | České Budějovice | Liberec | Pardubice | Plzeň | Ostrava

Francouzské kulturní instituce v České republice Kulturní činnost Francouzských aliancí –Filmové kluby, pořádání koncertů, výstav, divadelních představení, přednášek, festivalů frankofonních kultur, atd. –Mediatéky : možnost zapůjčení časopisů, knih, komiksů, CD, DVD, učebnic jazyků, atd.

CampusFrance Česká republika Štěpánská Praha 1 Tel. : (+420) Po-Čt: 14h h30 Je nutné domluvit si schůzku předem Francouzský Institut v Praze Štěpánská Praha 1 Tel. : (+420) / Alliances françaises de République tchèque