T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
AKCE Q AKCE Q Qwjety pozvánka na 22. narozeniny Kde?Kdy? Co s sebou? Vše se záhy dozvíte!
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Uspech v podnikani Jak uplest z hovna bic
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Veřejné zakázky a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Beckiland Firemní párty.
Gymnázium Josefa Kainara Hlučín. Naše malá škola, není žádná prohra! Učivu tu rozumíme, i výlety pořádáme. i výlety pořádáme.
Slovní úlohy o pohybu Varianta 2: Pohyby stejným směrem.
Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
Zajímavé Zde takové malé matematické cvičení, které přivádí spoustu lidí k zácpám ….
Jak na to, aniž bychom se zničili
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
KAŽDÝ DEN JSME O NĚCO STARŠÍ ...
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
živiny z přírodních zdrojů
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Střední škola gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav, s.r.o.
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ. SUŠMÁNIE Poděkování:
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Mikroekonomie I Chování spotřebitele, poptávka na trhu produktů
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Vážení občané, Bydlíte v menší obci? Trápí Vás špatná dopravní obsluha a spojení s městy? Jste odkázáni na automobil či snad na taxi?
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
Daňová reforma ČR Konference ODS k reformním krokům vlády ČR Vlastimil Tlustý, 3. května 2007 Návrh nového zákona o dani z příjmů.
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
Pozvánka na Hawai party v březnu aneb Klokan přiletí v úterý
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
Dopis od Boha.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Meluzíni, Meluzínky, Meluzíňata – bývalí, současní i budoucí dříve než na nás přijde zimní spaní je tu zase hradní hraní LP 2009 Od pátku 30. října do.
Elevator Pitch Prezentace a současně odevzdání v písemné podobě bude probíhat ve dnech které jste si zvolili závazně.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
AHOJKY.
aneb problém téměř neřešitelný !
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Restaurace Jídlo.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
ORGANIZACE VÝUKY PŘÍRODOPISU
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Výchova k občanství Právní základy státu – státní občanství
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Seminář ze sociální psychologie
Seminář ze sociální psychologie
Milé kolegyně, milí kolegové, Jako každý rok vás zve ředitelství firmy
Plánované rodičovství
VAŠE VOLBA MŮŽE ZACHRÁNIT ŽIVOT
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
MINIMATURITY
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
Transkript prezentace:

T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo za zábavu, chlast a udržování dobrých kamarádských vztahů se jednomyslně shodlo, že pro osvěžení výše zmíněných hodnot bude uspořádána zcela nová, výjimečná, nikým nečekaná a všemi očekávaná akce pro elitu národa, jež složila zkoušku, která je propašovala za hranice inteligence v roce 2005 na GFMP!!! DÁLE ČTĚTE DŮLEŽITÉ, ZÁVAZNÉ INFORMACE PRO HLADKÝ PRŮBĚH A KRÁSNÉ ZÁŽITKY!! Ruiny jsou pracovní název velkého sídla Melounů v Panské Habrové! Proč Ruiny vám dojde na místě;) Přesnou polohu najdete na konci prezentace v podrobném plánku

T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 DATUM! Bylo dlouhodobě dopředu vyhodnoceno jako nejvýhodnější pro všechny! Víkend: Čas: po 12-té hodině se můžete začít sjíždět! Dotazy,pomoc na mob: CO SEBOU?: spacák, karimatka výhodou(ale bude zajištěné hromadné letiště), PŮLLITR, občerstvení se meze nekladou, DOBROU NÁLADU!!!! Z toho ste určitě pochopili, že přespání je možné a taky žádané, je wopruz když vždycky někdo zmizí ještě večer. Nemáte přece kam pospíchat… PŘIJE´DTE SI ODDECHNOUT NA JEDEN VÍKEND MEZI DOBRÉ KAMARÁDY!!! Už teď se těším na vaše xichtíky!! Doprava na místo: Rychnovákům doporučuju kolo! Ostatní jsou určitě organizačně schopní a dokážou se domluvit s těmi kterým bude zajištěn odvoz! např. Bolek už se předem nabídnul že se pro skupinku lidí, kteří např. počkají na autobusáku a zavolají,rád otočí autem! Na víc není problém dojít skupinově pěšky je to tak 40 min chůze. Je to hezká vycházka a aspoň si uděláte chuť na pifko a na jídlo…to se dostáváme k další podstatné věci! Jídlo pití: Není snad většího problémů na našich akcích!! Proto následná organizace!! PITIVO!! Bude zajištěné pivo!! ----Nahlašte se kdo bude pít!----když vás bude hodně bude malej sud.----když málo budou nám holt muset stačit lahváče!! Plus budou zajištěny nějaké nealko limo, minerálky… JÍDLO!! Budou zajištěny stejky (možnost vepřové i hovězí) Kolik chcete je to na vás, Ale opět si je musíte předem nahlásit! Jaký a počet!! Chleba, hořčice, kečup bude… UPOZORNĚNÍ PRO OSTATNÍ LABUŽNÍKY: Cokoli vás napadne jako občerstvení je samozřejmě vítáno, ale to všechno už je ve vaší režii a z vašich dotací…. Pivo se rozpočítá mezi alkoholiky, kdo si objedná stejky bude platit snězené stejky! Cena je tedy pro suchánky a prázdný papule 0Kč!! Za chalupu se nic platit nemusí,když nic nerozbijeme! Po dočtení nečekejte ani minutku a objednávejte pivo, steak, hlašte účast(popř.dostatečnou omluvu neúčasti)na můj mail:

Profesionální navigace